1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
8.2.11 20:13

Marti, děkuji moc :) Na punkci jdu příští středu a pak až za 14dní budou výsledky. jj, je to hrozné, já už se taky léčím rok s pomocí svého gynekologa, který mě pak dal doporučenku do Repromedy v Brně. Jinak já jsem z Břeclavi :) Tak dej přítelovi nějaké vitamínky a určitě se to zlepší :) A ty jsi odkud? a kam chodíš do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.11 20:14

Cameron, tak to je fakt divné, že už nešpiníš, myslím, že jsi špinila, že se ti to tam hezky zavrtávalo :) Zítra dej určitě vědět, jak jsi dopadla s testíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.2.11 20:17

Ahojky,diky diky jo jo prvni IUI a snazime se uz rok a pul:hug: zitra bude 14 den :roll: IUI jsem mela 25.1.mam strach co mi test prozradi :-?urco zitra pisnu :-)
Paji,no a co ty co je noveho :?:

Příspěvek upraven 08.02.11 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 20:21

Kelynka :
ve středu ? Tak to na tebe budu myslet, ať vše dopadne v pořádku :kytka: a můžete konečně jít do IUI …
Já jsem z Prahy a chodím do Iscare, ale přemýšlíme , že to změníme, příjde mi , že to tam jde jak na běžícím pásu a dnes mi nenechali ani chvíli ležet po IUI ! Takže bysme chtěli změnit, pokud se to teď nepodaří . Můžu se zeptat kolik ti je ? Snažíte se o první mimi ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.2.11 20:25

Ja si myslim ze je dulezite po tom lezet aspon 5min.ja jsem taky lezela a jeste mi dokonce lehce nadzvedli zadecek :-) ale taky jsem tu cetla hodne prispevku ze po IUI hned vstavaji,takze asi zalezi na Mudr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.2.11 20:32

no právě, že záleží na doktorovi jak to dělá . Při první IUI mě nechala chvilinku ležet a dnes skoro vůbec … Sice jsem ležela pak doma, ale to už je na nic . No tak uvidíme za 14 dní .
Moc ti držím palečky a zítra chceme slyšet pozitivní zprávičku :palec: budeš dělat první testík po IUI ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 10:24

Ahoj holky dneska mám píchnout injekci OVITRELLE, trochu se toho bojím. Nemám ráda injekce :-? vím že je maličká 1cm ale i tak… Bude to pálit? Zamotá se mi hlava? :think: Bude muset přítel, když jsem mu to řekla tak taky málem omdlel :mrgreen: ale když zjistil že má jen 1cm tak dělal hrdinu :mrgreen: no uvidíme. Ještě že mám nějaký tan faldík na břiše :mrgreen:

Holky udělejte si ty podpisy, už se v tom vážně motám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 10:26

Kelynka
Tak budu držet palce ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 10:29

Cameron
Tak to jsem tedy zvědavá!!!!! :dance: Zítra ráno jsem tu jako na koni :dance: Tak je možné že se zavrtávalo mimi a špinila si :potlesk: Neboj, 14 den je 14 den to už MUSÍŠ!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 10:32

Zuzajda7 Radím vydrž do 16tého!!! Pro tvé dobro! Když už jsi vydržela doteď tak to zvládneš. Někam zamkni ten test a klíč vyhoď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 10:42

Martina.Tina
Ahoj :mavam: vítám tě tu :kytka: Je těžké se uchytit v diskuzi která je už rozběhnutá, to znám. Tak my tu celkem začínáme, tak jsme rádi že je nás víc :dance: 21.2 se těšíme :dance:
Jsme na tom podobně, já jsem v pořádku jen ty spermijky potvůrky… máme jen 3,5mil ale naštěstí né tak pomalý.
Zkoušíte nějaké vitamíny,studenou sprchu…?
Znám tě ze skupiny Holky z Iscare :mavam: Taky jsem z Prahy a chodím tam, jsem spokojená. A s tím ležením… já ti nevím jestli je to podstatné. Chápu že člověk chce udělat maximun a nic nepodcenit, a pak ho trápí co kdyby kdyby. Co kdybych tam ležela dýl, co kdybych nepila kafe, co kdybych nešla do práce…
Vem si že otěhotní i ti co to neplánují a po sexu hned běží do sprchy. Chce to zlepšit ty spermijky!!! Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.2.11 11:38

MNe nechal pan Dr. po UZU lezet asi pul hodky ( rikal 20 minut a pak tam neco resili, tak se to protahlo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.2.11 11:41
Haninaplz píše:
MNe nechal pan Dr. po UZU lezet asi pul hodky ( rikal 20 minut a pak tam neco resili, tak se to protahlo:-))

Myslíš IUI? :lol: No já fakt nevím, názory se liší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
9.2.11 11:43
Papapája píše:
Haninaplz píše:
Myslíš IUI? :lol: No já fakt nevím, názory se liší…

tohle je jen debilni preklep, samozrejme IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.11 14:45

ahoj holky, jste moc hodné, určitě pak dám vědět, jak to dopadlo s tou punkcí :). Strašně se to vleče, už bych chtěla, aby se něco dělo :D. Marti, mně je 24 a snažíme se o první miminko :) A ty máš kolik? Taky si myslím, že prostě pokud se to má podařit, tak se to podaří, i když se nebude ležet nebo tak. Je pravda, že znám spoustu holek, které letěly do sprchy hned po sexu a podařilo se jim hned, takže asi tak :) Hlavně si nesmíme říkat, že jsme udělaly něco špatně :) Tak držím všem moooc pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí