Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Páji, máš pravdu jsou tam dvě hodnoty a tam mám tyroxin volný, ten je ok a thyrotropin těch 5,52. No dnes jsem byla u doktorky a říkala, že hodnoty jsou vpořádku, akorát ten uzel
, poslala mě na punkci, tak jsem zvědavá jak to dopadne, podle výsledku se rozhodne, jestli operace nebo ne
Snad to bude ok, nechci na operaci… Jinak dala mi euthyrox 50 jednu tabletu ráno.
Kelynko tak to ti budu drzet moc palce at se to obejde bez operace! ![]()
Ahojky Paji
mam laparoskopii na vysledky imonologie ted cekam a genet.mae taky a tohle vsechno je v pohode.Vim ze doktor rikal jeste o testech na nepratelske prostredi a ty si myslim ze trvaji delsi dobu,uz v tom mam trosicku zmatek
Jezdime do CAR Arleta.Vcera vecer jsem zacala spinit dnes rano dve dost velke kapky krve a zas trosku spinim
divne
na to ze MS am dostat az v patek ale ja to prisuzuji te hormonal.injek. co mi pichli pred IVI tak mozna ze se to trosicku zablblo
Jinak ti moc moc dekuji za uzasne vysvetleni,hned mam lepsi pocit ze se v tom vsem kolobehu vic vyznam.Mas pravdu jeste radeji zkusime aspon 2X IVI a pak se uvidi
musim vdrzet do konce tydne a to uz budu vedet presne jestli pujdeme do 2 IVI ![]()
Příspěvek upraven 07.02.11 v 19:52
Holky dnes jsem koupila hodne ovulacnich testu,takze budu testovat i sama doma:-D
pro vetsi jistotu
Taky jsem si jeste navic koupila i Femibion 800 pro lepsi vstrebatelnost kysel.listove kterou uz beru delsi dobu ale jak jsem se docetla v jedne z diskuzi na emiminu ze me telo nemusi vubec tuto latku vstrebat,a ze prave na to je dobry brat jeste navi femibion 800:think: Tak radeji pro jistotu
![]()
Cameron a tobě držím pěsti, nevzdávej se
, věřím, že jednou všechny budeme mít to vytoužené miminko ![]()
Holky,moc mi pomaha to ze s vami tady povidam ,citim se mnohem lepe psychicky,mam i lepsi naladu
a mam jesti vetsi chut to vse vydrzet a bojovat dal!!!Diky
tesim se na dobu az vsichni dosahneme vysneneho cile
-D
Příspěvek upraven 30.04.12 v 21:59
Cameron, to je fajn, že se cítíš lépe, já mám taky pocit, že je to lepší, když se tady člověk vypovídá ![]()
kelynka píše:
ahoj Páji, máš pravdu jsou tam dvě hodnoty a tam mám tyroxin volný, ten je ok a thyrotropin těch 5,52. No dnes jsem byla u doktorky a říkala, že hodnoty jsou vpořádku, akorát ten uzel, poslala mě na punkci, tak jsem zvědavá jak to dopadne, podle výsledku se rozhodne, jestli operace nebo ne
Snad to bude ok, nechci na operaci… Jinak dala mi euthyrox 50 jednu tabletu ráno.
Taky beru Euthyrox 50 ráno
Budu držet palečky, dneska se léčí se štítnou žlázou kde kdo, to bude v pořádku ![]()
Cameron
Tak kde je problém
když máte všechno v pořádku
zvláštní. Asi se na to člověk moc upíná a jak to tělo není uplně v pohodě, protestuje… Jak dlouho se snažíte? A kde je ten CAR kam chodíte? O něm jsem nikdy neslyšela…
Jo a prosím piš IUI a ne IVI ![]()
Holky proč nemáte podpisy? V nastavení napište krátký protokol co všechno máte už za sebou, kolik vám je a tak… Teda jenom jestli chcete
Ono se pak v tom všem lépe člověk vyzná a neplete si vás ![]()