1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
7.2.11 18:56

ahoj Páji, máš pravdu jsou tam dvě hodnoty a tam mám tyroxin volný, ten je ok a thyrotropin těch 5,52. No dnes jsem byla u doktorky a říkala, že hodnoty jsou vpořádku, akorát ten uzel :(, poslala mě na punkci, tak jsem zvědavá jak to dopadne, podle výsledku se rozhodne, jestli operace nebo ne :( Snad to bude ok, nechci na operaci… Jinak dala mi euthyrox 50 jednu tabletu ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 19:33

Kelynko tak to ti budu drzet moc palce at se to obejde bez operace! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 19:43

Ahojky Paji :mavam: :dance: mam laparoskopii na vysledky imonologie ted cekam a genet.mae taky a tohle vsechno je v pohode.Vim ze doktor rikal jeste o testech na nepratelske prostredi a ty si myslim ze trvaji delsi dobu,uz v tom mam trosicku zmatek :zed: :lol: :think: Jezdime do CAR Arleta.Vcera vecer jsem zacala spinit dnes rano dve dost velke kapky krve a zas trosku spinim 8-o divne :roll: na to ze MS am dostat az v patek ale ja to prisuzuji te hormonal.injek. co mi pichli pred IVI tak mozna ze se to trosicku zablblo :think: :think: Jinak ti moc moc dekuji za uzasne vysvetleni,hned mam lepsi pocit ze se v tom vsem kolobehu vic vyznam.Mas pravdu jeste radeji zkusime aspon 2X IVI a pak se uvidi :-) musim vdrzet do konce tydne a to uz budu vedet presne jestli pujdeme do 2 IVI :wink:

Příspěvek upraven 07.02.11 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 19:46

Haninaplz to bude ale krasny valentyn!!! :srdce: Drzim palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 19:57

Holky dnes jsem koupila hodne ovulacnich testu,takze budu testovat i sama doma:-D :lol: pro vetsi jistotu :lol:Taky jsem si jeste navic koupila i Femibion 800 pro lepsi vstrebatelnost kysel.listove kterou uz beru delsi dobu ale jak jsem se docetla v jedne z diskuzi na emiminu ze me telo nemusi vubec tuto latku vstrebat,a ze prave na to je dobry brat jeste navi femibion 800:think: Tak radeji pro jistotu :roll: :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.11 20:44

děkuji mooc, Cameron :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.11 20:46

Cameron a tobě držím pěsti, nevzdávej se :), věřím, že jednou všechny budeme mít to vytoužené miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 21:11

Jasne ze jo!!!!! :-) :pankac: nesmime to vzdavat a musime dal bojovat! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.11 21:16

přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.2.11 22:03

Holky,moc mi pomaha to ze s vami tady povidam ,citim se mnohem lepe psychicky,mam i lepsi naladu :-) a mam jesti vetsi chut to vse vydrzet a bojovat dal!!!Diky :hug: :-) tesim se na dobu az vsichni dosahneme vysneneho cile :wink::-D

Příspěvek upraven 30.04.12 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.11 22:24

Cameron, to je fajn, že se cítíš lépe, já mám taky pocit, že je to lepší, když se tady člověk vypovídá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 11:41
kelynka píše:
ahoj Páji, máš pravdu jsou tam dvě hodnoty a tam mám tyroxin volný, ten je ok a thyrotropin těch 5,52. No dnes jsem byla u doktorky a říkala, že hodnoty jsou vpořádku, akorát ten uzel :(, poslala mě na punkci, tak jsem zvědavá jak to dopadne, podle výsledku se rozhodne, jestli operace nebo ne :( Snad to bude ok, nechci na operaci… Jinak dala mi euthyrox 50 jednu tabletu ráno.

Taky beru Euthyrox 50 ráno :-) Budu držet palečky, dneska se léčí se štítnou žlázou kde kdo, to bude v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 11:45

Cameron
Tak kde je problém :think: když máte všechno v pořádku :think: zvláštní. Asi se na to člověk moc upíná a jak to tělo není uplně v pohodě, protestuje… Jak dlouho se snažíte? A kde je ten CAR kam chodíte? O něm jsem nikdy neslyšela…
Jo a prosím piš IUI a ne IVI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 11:49

Holky proč nemáte podpisy? V nastavení napište krátký protokol co všechno máte už za sebou, kolik vám je a tak… Teda jenom jestli chcete :hug: Ono se pak v tom všem lépe člověk vyzná a neplete si vás :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.2.11 11:54

Haninaplz
Tak jak jde čekání? :mavam: Kam chodíš do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí