1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
4.2.11 19:35

Ahoj holky děkuju za podporu.
Papapája: No doufám, že to vydržím. Budu se snažit si ho udělat až toho 16.2 před tím, než půjdu na krev. To je fakt ale hrozný jak se ten čas táhne. Stále se pozoruju a přemýšlím, jestli mě má něco bolet, nebo nemá a stále zkoumám cokoliv co by mi napovědělo. Vím, že 2 dny po zákroku je to blbost, ale nejde si poručit.

Jinak stejně je ten přístup lékařů zvláštní. Jak se tady bavíte tak mě se taky stalo to, že mě hned hnali na IVF už jsem byla i domluvená, jenže pak jsem se nějak polekala těch hormonů. Říkala jsem si, jestli nevyzkoušet nejdřív nějakou mírnější formu. No a navíc mi z krve taky řekli že „asi“ nemám ovulaci a že jsem sice měla folikul, ale že byl „asi“ prázdný. Nakonec se ale dalo na všem domluvit a vyšli mi s tím IUI bez problému vstříc tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.2.11 19:44

Zuzi, mě taky hned hnali do ivf a je to asi proto, že z toho mají penízky :/ Ale stejně si myslím, že je lepší první zkusit IUI, člověk nemá co ztratit. Na ivf můžeš jít pak kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.2.11 19:58

Právě… já si říkám to samé a taky že když neklapne to IUI tak z toho nebudu tak na nervy jako když by neklaplo to IVF to bych byla asi víc nešťastná, protože na to bych asi už dost spoléhala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.11 09:16

jj, přesně tak, je to tak, jak píšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 20:48

Prvni IVI v lednu 25.1.

Ahojky holky,tak jsem se k vam taky nakonec pridala,pred tim jsem byla pouze ctenar :-) ale je to moc fajn kdyz se muzeme spolecne podelit svymi zazitky,zkusenostmi a pocity :srdce:
My se snazime uz prez rok a pul,mam za sebou laparaskopii a 25.1. jme byli na IVI (pred zakrokem mi pichli inj.Ovitrelle a dostala jsem prasky 2× denne Dubhaston)strasne mne boleji prsa a mam hodne citlive bradavky,dokonce chute a nevolnos :poblion: 8 den jsem to cekani ne vydrzela a udelala si test :-) ten byl pozit.ale jedna / byla slaboucka tak jsem to zopakla dalsi den (vse ranni moc)pro jistotu rovnou dva TT :lol: a dopadli stejne jako prvni // ale jedna hodne slaba.Nevahala jsem a zavolala na kliniku,pro ujisteni se jestli to neni injekci,ale sestra mi rekla ze pravdepodobne jsem tehotna a ze jeste nemeli takove pripady po Ovitrelle inj. :-) a ze si mam udelat test dnes,rano jsem udelala test a je negativni tak jsem tam volala dnes rano a doktor mi rekl ze tehotna teda nejsem a ze tohle vsechno je biologicko chemicky proces v tele po inj.a po tabletach co jsem brala a pokud test ukazuje / carku tak se to IVI teda nezdarilo(nerekl mi to primo doktor ale sestra po konzul.s nim)mam zavolat v prvni den menst.a objednat se na dalsi IVI ale dalsi menzes mam dostat 11. pristi patek(takze mala nadeje tam jeste doutna ale 90% spise ne :think: ).Takze holky nic :zed: jsem moc smutna protoze jsem si delala hodne hodne velke nadeje!😢

Příspěvek upraven 05.02.11 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 21:00

IVI

jeste chci dodat ze jsme s manzelem po veskerych vysetrenich oba v poradku ani doktor nechape proc nam to nejde :roll: asi tim stresem z prace :zed: Holky a neni lepsi a i procentualne uspesnejsi ICSI(inj.spermie) ,mozna i financne mene narocne vzhledem k tomu ze IVI muzete mit az 6 my za to platime 1700,– tak nevim nevim :roll: ???Co myslite?Mate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 21:05

ICSI

""Intracytoplazmatická injekce spermie do vajíčka / ICSI/

Mikroinjekce spermie do oocytu je další nadstavbovou metodou in vitro fertilizace. Podobně jako při IVF metodě je žena stimulována tak, aby se odebralo více vajíček. Poté je na speciální mikroskopu vychycena jednotlivá spermie tenkou pipetou a následně vpíchnuta do cytoplazmy vajíčka. Postup se nazývá instracytoplazmatická injekce spermie, zkráceně ICSI. 3000,– . .{color: red}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.2.11 21:10

Cameron: Jéje to je mi moc líto… Musíme moc bojovat. To je hrozný když už má člověk naději a raduje se a potom nic. Ale já věřím, že se to prostě jednou povede. My se snažíme asi 10 měsíců, ale i tak mi to připadne celá věčnost.

Já se budu snažit vydržet a testovat opravdu až toho 16.2 dostala jsem 31.1 pregnyl tak by to asi stejně ještě bylo ovlivněné tím. Hrozně by mě zajímalo to, jestli kdyby to vyšlo, tak jestli bych na sobě něco poznala. Zatím nepozoruju vůbec nic. Od zítra si mám zavádět 3×1 utrogestan. No tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.11 21:19

ahoj Cameron, to je mi moc líto, ale nevzdávej to a hormonální profil ti dělali a ten jsi měla taky ok? U nás bylo taky právě taky vše ok a pak mi udělali hormonální profil a ejhle byl problém s prolaktinem a šítnou žlázou :/. Ale nevzdávej se, určitě se to podaří :)

Zuzi, určitě je lepší vydržet :) Já vím, je to těžké, ale fakt se vyplatí radši počkat, než být pak zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 21:20

ja si yslim ze jestli to dopadne ze to poznas ale ted zatim jeste v sobe mas tu inj.takze to bude ovlivnovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 21:26

vy jste zlaticka!moc dekuju za povzbuzeni,zrovna dnes ho moc moc potrebuju!
Zlazu mam v poho ale hormony jeste ne to jedine nam jeste schazi ale uz jsou vysledky na ceste,pry se na tenhle hormonalni vysledek ceka az 3 tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.2.11 21:29

No já myslela i bez testu jak některý holky třeba říkaly, že to prostě od začátku už věděly a tak. Jako nějakej pocit, nebo příznaky jako špinění při zahnízďování a tak. Protože jestli něco takovýho fakt je tak můžu říct, že to tentokrát nevyšlo… a nebo je ještě na všechno brzy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.2.11 21:34

Kelynko jak říkáš no… a tebe teda čeká IUI v březnu? A to bude tvoje první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 22:27

Zuzajda 7 Je to fakt individualni,nekdo to pozna hned a nekdo ma priznaky az dele.u sveho prvniho syna jsem ani nevedela ze jsem tehotna dokud mi to doktor ne potvrdil :lol: a ted si pripadam ze jsem na vse mnohem citlivejsi,mozmna jen proto ze se na to upinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.2.11 22:33

Zuzajda 7 jeste je brzy,vdrz :-) drzim ti moc oc palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie