Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no jasny ![]()
driv to nema cenu,ja po 1.IUI testovala uz 12 den a nic tam nebylo a 14 den uz tam byli //
ale jsou to pak akorat zbytecny nervy kdyz testis brzy,nema to cenu
já si právě říkám, že se nechci zbytečně nervovat, nechám to co nejdýl to vydržím
, ikdyž zvědavá jak to dopadne jsem teda hodně ![]()
no to je jasny ze jo,ja sem taky napnuta jak ksandy,ale musime vydrzet ![]()
pořád si říkám, že už to uteče rychle, tak to vydržim
bojim se totiž trochu zklamání ![]()
tak to je jasne,to ja taky,jeste k tomu kdyz ted vic jak 14 dni musim lezet,to by bylo zklamani velike tedy,ale musime myslet pozitivne ![]()
tak o to pozitivní myšlení se každopádně moc snažim
a tobě držim palce, aby ti to ležení konečně pomohlo
určitě tam budou // ![]()
no kamarádka mě o tom pořád přesvědčuje, ale já tomu moc nevěřím ![]()
fuj nic takoveho nerikej,musi se to podarit
a vy jste meli problem v cem jestli se muzu ptat?jak dlouho jste se snazii?
já doufám, že se to podaří
dneska mi to bříško dává zabrat ![]()
no u nás mám problém jen já (naštěstí
) mám PCO a bez prášků nebo injkce to prostě nedostanu
takže ani žádná ovulace
tak naše snažení ještě není ani rok, ale můj gynekolog po pár mesících snahy o růst folikulů a ovulaci mi řekl, abych si našla CAR, že tam budou líp vědět co se mnou
![]()
aha,chapu…
no u nas je zase problem se spermijkama,mame horsi spermiogram tak se tomu pri klasickem sexu nechce,a kdyz se to povedlo tak jsem zase ja samovolne potratila,no proste nemuzem to mit jednoduche ![]()
ale neboj v CARu vedi co je nejlepsi,pomuzou nam ![]()
spermiogram máme naštěstí výbornej a v CARu už se jim povedlo injekcema docílit, aby mi dorostli dva krásný folikuly a po laparce mi roste děložní sliznice, takže už to je úspěch ![]()
Ahojík všichni
rosnicka 1 ahojík já jsem byla také 2.2 a mám jít na krev ve středu 16.2 takže ráno před tím si udělám test…
jinak taky beru prednison na alergii a taky vám řekli že se nesmíte sami snažit při té alergii? Jen pár dní po IUI.