Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katy 001
Máš pravdu, vážně půjdu do další IUI bez stimulace a uvidím, třeba se zadaří. Je fakt, že na laparce jsem taky ještě nebyla…
no na takové spekulace bych nedala, že byl možná prázdný…, však jsi byla teprve na prvním IUI a říkají, že šance je fakt malá, takže proto bych ještě nějaké závěry nedělala
.
kelynka
tak budu držet palečky. Třeba to klapne hned na poprvé a na IVF už ani řada nedojde. Spoustu holek psalo, že jim to vyšlo. ![]()
Zuzi, kéž by to byla pravda, moc děkuji, tobě taky přeji, aby se konečně zadařilo ![]()
Kelynka
JJ já vím, jen asi nad vším moc přemýšlím. No nic, zítra krev a další IUI.
ale mi nerekli ze injekce jsou setrnejsi nez clostik!!oboji jsou pekny cloumaky.ale ona na UZ nemuze videt jestli je folik prazdnej,to videt neni a nikdo to nevi!!!
a pokud mas foliky tech 18 a 21 nebo kolik jsi psala tak ovulace probiha!!!IUI delaji kdyz foliky maji kolem tech 19 apod.
podle me ti dava dost mylny informace ![]()
presne tak ono to vyjde,jdi do dalsi IUI kdyz mate vse v poradku,tak se to povede ![]()
muj dr. mi to rekl takhle,ze dame 3 IUI a kdyz se nezadari tak laparka,ze me tim nebude zatezovat organismus hned,ale po 3 pokusech ze ji doporucuje a pak jeste minimalne jednu IUI,protoze se dost stava ze po laparce se najednou zadari ani nevis jak a tak abych se zrovna nehnala do IVF a vyzkouseli jsme pred tim ty nejbanalnejsi varianty…
a ja nevim jak spatne na tom jsi ty s tim clostikem ale ja na nej mela uplne prehnany reakce a musela jsem pak 3mesice cekat nez se mi vstrebali ty cysty a od te doby ho mam zakazany,dala mi ho tenkrat doktorka v CARu a po pul roce kdy me neposlala ani na jednu IUI jsem se nasrala a presla k doktorovi a ten me poslal hned na IUI a ani mi zadnej clostik nechtel davat,takze jsem zjistila ze oni serou clostil kazdymu i kdyz u neho ovulace probiha uplne normalne ![]()
Katy 001 no ono je toho hodně to bych musela psát romány a nechci tady někoho třeba tím nějak třeba zatěžovat. Co se týká clost. tak ten mi dala moje Dr. první měsíc to celkem šlo a druhý jsem měla nějakou velkou cystu, která mi způsobila horečky a bylo mi strašně zle až jsem s tím byla na pohotovosti atd. atd. hned mi vysadila clost. a poslala mě do CAR. Tam sice viděla Dr. zprávu z pohotovosti a všechno, ale stejně zase mluvila o clost. tak to jsem byla taky naštvaná a prosadila jsem si tu IUI bez stimulace. Mimochodem jsem hodně četla, že to IUI bez stimulace taky nechtějí skoro dělat. No nicméně mi to teda udělali a Dr. říkala, že když se nezadaří tak že můžeme vyzkoušet IVF s mírnou podporou tedy s Clost. A když jsem jí znovu opakovala, jaký jsem s tím měla problémy, tak mi řekla, že už je to dlouho co jsem ten clostyl měla (asi půl roku) a že takhle znovu reagovat nemusím a že by mi naordinovala nějaký malý dávky takhle mi to řekla. Já ho ale už taky právě nechci. Mimo to beru ještě Prednison na alergii na sperma.
Jo jinak Katy OO1 moc držím palce toho 20 už se to pomalu blíží a myslím, že když už jsi 2× otěhotněla, tak je velká šance, že to klapne. Je fakt zvláštní, že ti nic nedali. Já jsem hned dostala utrogestan. Jenže asi zřejmě já jsem se zatím ještě nedostala ani přes první level ![]()
tak to taky neni nejak pravda ze nechteji delat iui bez clostilu,prece ti ho nebude rvat kdyz ti nedela dobre a ovulku mas i bez nej
to je na hlavu postaveny,clostil jen tomu kdo ho potrebuje,ja chodim na iui taky bez nej
a clostil pri ivf to uz je totalni kravina ![]()
jinak zuzi,jestli ti ho furt rve tak si nech napsat recept a ani si ho nevyzvedavej at mas od ni klid a nebo ji to natvrdo rekni ze ho brat nebudes,me dr rekl ze pokud by bylo neco potreba ze mi skisi napsat neco jemnejsiho nez je clostil kdyz ho nemuzu a takove reseni by ti mela nabidnout i ona a sere na to
a jdi do iui,jsi uplne na zacatku vseho,vubec jeste nepremyslej o ivf na to je hodne brzy,pojistovna ti hradi 6 iui do roka,tak ber iui kdyz nemate vice mene zadny problem tak by to bylo si myslim i zbytecne a ukvapene ![]()
me nedali utrous hned protoze jsem mela krasne vysokou sliznici,ale i pres to se mi tedy nepodarilo tehu udrzet a mela jsem samovolne potraty
Ahoj holky
to je teda svinstvo ty léky
já tedy nemůžu radit jsem v tom nováček, ale myslím si že nás nemůžou do něčeho nutit, máme právo se rozhodnout sami za sebe. Je to naše zdraví!
Ahojík všichni
Papapája:
jj je to tak, ale když člověk moc neví, co a jak tak je to těžký.
Jinak já krev dnes negativní, takže další IUI bez stimulace. Docela se už i těším. 10 až 12 DC na ultrazvuk, tak snad tam něco naroste. Teď to pouštím z hlavy.
katy001 píše:
ale mi nerekli ze injekce jsou setrnejsi nez clostik!!oboji jsou pekny cloumaky.ale ona na UZ nemuze videt jestli je folik prazdnej,to videt neni a nikdo to nevi!!!
a pokud mas foliky tech 18 a 21 nebo kolik jsi psala tak ovulace probiha!!!IUI delaji kdyz foliky maji kolem tech 19 apod.
podle me ti dava dost mylny informace
presne tak ono to vyjde,jdi do dalsi IUI kdyz mate vse v poradku,tak se to povede
Katy nechci vstupovat do diskuze, ale mě Dr. v CARu ukazovala na UZ že je ve folíku potřebné vajíčko a bylo to vidět ![]()