Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Papapája píše:
Už na UZ???? To bude něco vidět? Není to brzy?
to já nevím, nejsem doktor, ale asi jo, když mě objednali
a měla jsem to tak i ve zprávě z IUI, že se mám v případě pozitivního testu objednat na UZ
ve středu jsou to akorát tři týdny ![]()
rosnicka1 píše:Papapája píše:to já nevím, nejsem doktor, ale asi jo, když mě objednali
Už na UZ???? To bude něco vidět? Není to brzy?a měla jsem to tak i ve zprávě z IUI, že se mám v případě pozitivního testu objednat na UZ
ve středu jsou to akorát tři týdny
No tak to jsem moc zvědavá jestli něco bude vidět. Já v případě pozitivního tesu ,se mám objednat za tři týdny. Což by byl pak 5.týden od UIU a 7. týden těhu.
Papapája píše:rosnicka1 píše:No tak to jsem moc zvědavá jestli něco bude vidět. Já v případě pozitivního tesu ,se mám objednat za tři týdny. Což by byl pak 5.týden od UIU a 7. týden těhu.Papapája píše:to já nevím, nejsem doktor, ale asi jo, když mě objednali
Už na UZ???? To bude něco vidět? Není to brzy?a měla jsem to tak i ve zprávě z IUI, že se mám v případě pozitivního testu objednat na UZ
ve středu jsou to akorát tři týdny
no je to zajímavý, ale v každým CARu mají jiný systém, tak uvidíme co se dozvím
![]()
Ahojky Papapájo, jasně, že jsem si dělala test, je tam duch, ale minulý měsíc jsem touhle dobou měla taky ducha - a byl to ještě pregnyl. Drží se mi v těle dlouho, tak chci zkusit testnout ve středu ![]()
Však já to nevzdávám
budu bojovat dál.
Holky můžu se zeptat,dělali Vám některé před IUI laparoskopii? ![]()
luksi píše:
Však já to nevzdávám![]()
budu bojovat dál.
Holky můžu se zeptat,dělali Vám některé před IUI laparoskopii?
ahojky, já jsem byla nejprve na laparoskopii a až pak mi dělali IUI ![]()
Aha a proč mě tedy nejdřív dělali IUI a o laparoskopii nikdo nic neřekl
se budu muset zeptat ![]()
tak mě jí dělali hlavně proto, že mám PCO tak aby mi udělali driling vaječníků
asi to je různý ten přístup ![]()
ani ja som nemala spravenu laparo pred iui. a mozno aj tam je problem s priechodnostou ..no mna uz brucho pobolieva krize cecky uz prestali boliet
Ivulka0 píše:
Ahojky Papapájo, jasně, že jsem si dělala test, je tam duch, ale minulý měsíc jsem touhle dobou měla taky ducha - a byl to ještě pregnyl. Drží se mi v těle dlouho, tak chci zkusit testnout ve středu
Tak to jsem zvědavá!
Určitě napiš
Ale to už byl 13 den, není pozdě na působení pregnylu? No jsem zvědavá…
luksi píše:
Však já to nevzdávám![]()
budu bojovat dál.
Holky můžu se zeptat,dělali Vám některé před IUI laparoskopii?
Mě laparku nedělali, ono asi záleží na konkrétně každé z nás. A taky na CARU, někde to berou důkladně. Když nám to teď nevyjde také se zeptám…
Kde je zbtek holek????
Jakpak se máte???
Haniplz Jak ti je?
Kelynka Co je nového?
Katy001 A co ty? Už váš pořádné dálnice? ![]()
Cameron A co ty, jak proběhlo 2.IUI ?
Zuzajda A co u tebe nového? Dlouho jsi tu nebyla…
Lilmarlenee A jak se cítíš ty?
petuska123 A tvůj testík má // ?
Holky aby to člověk z vás tahal jak z chlupatý deky ![]()
No asi se také zeptám až půjdu příště k dr … My máme problém s mojí imunologii a na kontrolu do Podolí jdeme až koncem dubna ![]()