Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
petuska123 píše:
ahoj nie nemal// ide sa do 2 kola
Tak to mě mrzí
držím pěsti do druhého kola
Kdy proběhne?
Čauky holky,
všem kterým to klaplo moc gratuluji. Jinak já jdu 4.3 na ultrazvuk a když budou folíky tak bude 2 IUI v přirozeném cyklu bez stimulace. Na laparoskopii jsem taky nebyla tak když to tentokrát neklapne, tak se asi taky zeptám. Stále mi vrtá v hlavě příčina neúspěchu. Folíky byly 2, spermiogram dobrý a na alergii beru prednison, tak fakt nevím. No nic snad se zadaří na další pokus.
tak to máme podobné já jdu 3.3.na sono a také mám tedko naplánované IUI bez léků a beru přitom také pravidelně jednou denně prednison
No já chci testit zítra, ale teď jsem se dozvěděla že nemusím do práce. Cestou jsem se ale chtěla zastavit v lékárně pro test. Jenže teď tedy na zítra žádný test nemám… Asi mi to ale nedá a vypravím se pro něj ![]()
Papapája píše:
No já chci testit zítra, ale teď jsem se dozvěděla že nemusím do práce. Cestou jsem se ale chtěla zastavit v lékárně pro test. Jenže teď tedy na zítra žádný test nemám… Asi mi to ale nedá a vypravím se pro něj
určitě se pro něj vyprav a pak nám řekneš jak jsi dopadla
![]()
Ahojky holky
dlouho jsem tu nebyla,mela jsem docela tezkej tyden
v patek 18.2.jsme meli jet na 2 IUI ale nejeli jsme protoze mne nebylo dobre
takze jsem si delala OVU testy a stopovala ovulaci sama
uvidime jestli se nam to treba nahodou nepovedlo prirozenou cestou
jinak v breznu pujdeme znovu ![]()
"Mam velkou radost za Hanicku!Super!Drzim palce at je vse v poho ![]()
ahojte baby kramy nedosli!
volala som do caru takze si mam test zopakovat v piatok a nadalej uzivat utros
Ahoj holky, tak já jsem 8 dní po první IUI. Chodím do Pronatalu v Praze. Manžel spermiogram nadprůměrný. Já jsem stimulovala menopurem a pak pregnyl 16 DC. Vytvořily se dva folíky 19 mm a 21 mm. Po IUI jsem si nechala napsat Utrogestan, který beru od 2 dne, vždy 1-0-1. Jinak mě bolí prsa a mám je dost nalitá. Ze strany si na ně skoro nemohu sáhnout. Mám slabý bílý výtok, ale může to být i ten Utrogestan (zavádím vaginálně), jinak mám občas krátkodobé motání hlavy (ale taky to může být Utrogestanem), jinak v práci únava (ale to je klidně tím hroznám počasím), tak nevím. Doufám, ale testovat prý až za 3 týdny od IUI, ikdyž už po 14 dnech je to možné.....
Ivča1982 píše:
Ahoj holky, tak já jsem 8 dní po první IUI. Chodím do Pronatalu v Praze. Manžel spermiogram nadprůměrný. Já jsem stimulovala menopurem a pak pregnyl 16 DC. Vytvořily se dva folíky 19 mm a 21 mm. Po IUI jsem si nechala napsat Utrogestan, který beru od 2 dne, vždy 1-0-1. Jinak mě bolí prsa a mám je dost nalitá. Ze strany si na ně skoro nemohu sáhnout. Mám slabý bílý výtok, ale může to být i ten Utrogestan (zavádím vaginálně), jinak mám občas krátkodobé motání hlavy (ale taky to může být Utrogestanem), jinak v práci únava (ale to je klidně tím hroznám počasím), tak nevím. Doufám, ale testovat prý až za 3 týdny od IUI, ikdyž už po 14 dnech je to možné.....
ahojky ![]()
taky chodím do pražského Pronatalu a mám za sebou IUI na začátku února, přítel měl taky super spermio ![]()
testovala jsem po 16. dnech po IUI a byli tam // ![]()
takže věř, že se to povede a určitě tam budou // moc držím palce
![]()
Ahoj Rosničko, tak to je super zprávička
, že se to někomu povedlo krásně hned napoprvé. Ikdyž ty statistiky vážně nic moc. Moc Ti gratuluji. Zkusím si udělat testík taky tak nějak mezi 14 dny a doporučovanými 3 týdny. Jinak bych se tě ráda zeptala, jaké příznaky jsi na sobě po IUI pociťovala, bylo vše trochu jinak, nebo jsi nic netušela až do testíku? A ještě, prosím tě, pak když se zadaří a máš pozitivní test, jdeš na prohlítku na UTZ? Bylo u tebe už něco vidět? Nebo ti brali krev na hcg? Děkuji za odpověď a mooooc velká gratulace, a ťukám, ať je hlavně vše v pořádku.
Ahoj holky
já dnes 13 den testla a nic
skusím ještě zítra a uvidím… ![]()
Ivča1982 píše:
Ahoj Rosničko, tak to je super zprávička, že se to někomu povedlo krásně hned napoprvé. Ikdyž ty statistiky vážně nic moc. Moc Ti gratuluji. Zkusím si udělat testík taky tak nějak mezi 14 dny a doporučovanými 3 týdny. Jinak bych se tě ráda zeptala, jaké příznaky jsi na sobě po IUI pociťovala, bylo vše trochu jinak, nebo jsi nic netušela až do testíku? A ještě, prosím tě, pak když se zadaří a máš pozitivní test, jdeš na prohlítku na UTZ? Bylo u tebe už něco vidět? Nebo ti brali krev na hcg? Děkuji za odpověď a mooooc velká gratulace, a ťukám, ať je hlavně vše v pořádku.
no nejprv jsem tomu taky moc nevěřila, ale při IUI když mi řekli, že má mladej super výsledky, jsem si prostě řekla, že budu věřit, že to vyjde ![]()
jediný co jsem pociťovala bylo, že mi celých 14 dní po IUI bolel podbřišek, bolej mi bradavky a asi týden a něco po zákroku, jsem začla hrozně často chodit na záchod
tak to mě docela utvrzovalo v tom, že by se to mohlo povést ![]()
no už jsem byla na UTZ ale byl vidět jen černý flíček, takže to bylo brzy, jdu znovu za 14 dní a krev mi tedy nebraly, to se prej v Pronatalu nedělá
![]()