1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
22.2.11 13:15
petuska123 píše:
ahoj nie nemal// ide sa do 2 kola

Tak to mě mrzí :-( držím pěsti do druhého kola :palec: Kdy proběhne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.2.11 15:35

Čauky holky,

všem kterým to klaplo moc gratuluji. Jinak já jdu 4.3 na ultrazvuk a když budou folíky tak bude 2 IUI v přirozeném cyklu bez stimulace. Na laparoskopii jsem taky nebyla tak když to tentokrát neklapne, tak se asi taky zeptám. Stále mi vrtá v hlavě příčina neúspěchu. Folíky byly 2, spermiogram dobrý a na alergii beru prednison, tak fakt nevím. No nic snad se zadaří na další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuska123
23.2.11 08:35

ahoj no najprv musi mrcha prrist

• Citovat
  • Upravit
92
23.2.11 09:45

tak to máme podobné já jdu 3.3.na sono a také mám tedko naplánované IUI bez léků a beru přitom také pravidelně jednou denně prednison

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.2.11 12:16

Holky tak já vám držím pěsti :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.2.11 13:16
Papapája píše:
Holky tak já vám držím pěsti :palec: :palec: :palec:

děkujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.2.11 13:37

No já chci testit zítra, ale teď jsem se dozvěděla že nemusím do práce. Cestou jsem se ale chtěla zastavit v lékárně pro test. Jenže teď tedy na zítra žádný test nemám… Asi mi to ale nedá a vypravím se pro něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.2.11 14:06
Papapája píše:
No já chci testit zítra, ale teď jsem se dozvěděla že nemusím do práce. Cestou jsem se ale chtěla zastavit v lékárně pro test. Jenže teď tedy na zítra žádný test nemám… Asi mi to ale nedá a vypravím se pro něj :mrgreen:

určitě se pro něj vyprav a pak nám řekneš jak jsi dopadla :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.2.11 17:33

Ahojky holky :mavam: dlouho jsem tu nebyla,mela jsem docela tezkej tyden :roll: v patek 18.2.jsme meli jet na 2 IUI ale nejeli jsme protoze mne nebylo dobre :-( takze jsem si delala OVU testy a stopovala ovulaci sama :-) uvidime jestli se nam to treba nahodou nepovedlo prirozenou cestou :-D jinak v breznu pujdeme znovu :wink:
"Mam velkou radost za Hanicku!Super!Drzim palce at je vse v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuska123
24.2.11 10:16

ahojte baby kramy nedosli! :-x volala som do caru takze si mam test zopakovat v piatok a nadalej uzivat utros

• Citovat
  • Upravit
492
24.2.11 14:20

Ahoj holky, tak já jsem 8 dní po první IUI. Chodím do Pronatalu v Praze. Manžel spermiogram nadprůměrný. Já jsem stimulovala menopurem a pak pregnyl 16 DC. Vytvořily se dva folíky 19 mm a 21 mm. Po IUI jsem si nechala napsat Utrogestan, který beru od 2 dne, vždy 1-0-1. Jinak mě bolí prsa a mám je dost nalitá. Ze strany si na ně skoro nemohu sáhnout. Mám slabý bílý výtok, ale může to být i ten Utrogestan (zavádím vaginálně), jinak mám občas krátkodobé motání hlavy (ale taky to může být Utrogestanem), jinak v práci únava (ale to je klidně tím hroznám počasím), tak nevím. Doufám, ale testovat prý až za 3 týdny od IUI, ikdyž už po 14 dnech je to možné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
24.2.11 14:50
Ivča1982 píše:
Ahoj holky, tak já jsem 8 dní po první IUI. Chodím do Pronatalu v Praze. Manžel spermiogram nadprůměrný. Já jsem stimulovala menopurem a pak pregnyl 16 DC. Vytvořily se dva folíky 19 mm a 21 mm. Po IUI jsem si nechala napsat Utrogestan, který beru od 2 dne, vždy 1-0-1. Jinak mě bolí prsa a mám je dost nalitá. Ze strany si na ně skoro nemohu sáhnout. Mám slabý bílý výtok, ale může to být i ten Utrogestan (zavádím vaginálně), jinak mám občas krátkodobé motání hlavy (ale taky to může být Utrogestanem), jinak v práci únava (ale to je klidně tím hroznám počasím), tak nevím. Doufám, ale testovat prý až za 3 týdny od IUI, ikdyž už po 14 dnech je to možné.....

ahojky :mavam:
taky chodím do pražského Pronatalu a mám za sebou IUI na začátku února, přítel měl taky super spermio :mrgreen:
testovala jsem po 16. dnech po IUI a byli tam // :dance:
takže věř, že se to povede a určitě tam budou // moc držím palce :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.2.11 15:37

Ahoj Rosničko, tak to je super zprávička :potlesk: , že se to někomu povedlo krásně hned napoprvé. Ikdyž ty statistiky vážně nic moc. Moc Ti gratuluji. Zkusím si udělat testík taky tak nějak mezi 14 dny a doporučovanými 3 týdny. Jinak bych se tě ráda zeptala, jaké příznaky jsi na sobě po IUI pociťovala, bylo vše trochu jinak, nebo jsi nic netušela až do testíku? A ještě, prosím tě, pak když se zadaří a máš pozitivní test, jdeš na prohlítku na UTZ? Bylo u tebe už něco vidět? Nebo ti brali krev na hcg? Děkuji za odpověď a mooooc velká gratulace, a ťukám, ať je hlavně vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
24.2.11 15:52

Ahoj holky :mavam: já dnes 13 den testla a nic :cry: skusím ještě zítra a uvidím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
24.2.11 16:59
Ivča1982 píše:
Ahoj Rosničko, tak to je super zprávička :potlesk: , že se to někomu povedlo krásně hned napoprvé. Ikdyž ty statistiky vážně nic moc. Moc Ti gratuluji. Zkusím si udělat testík taky tak nějak mezi 14 dny a doporučovanými 3 týdny. Jinak bych se tě ráda zeptala, jaké příznaky jsi na sobě po IUI pociťovala, bylo vše trochu jinak, nebo jsi nic netušela až do testíku? A ještě, prosím tě, pak když se zadaří a máš pozitivní test, jdeš na prohlítku na UTZ? Bylo u tebe už něco vidět? Nebo ti brali krev na hcg? Děkuji za odpověď a mooooc velká gratulace, a ťukám, ať je hlavně vše v pořádku.

no nejprv jsem tomu taky moc nevěřila, ale při IUI když mi řekli, že má mladej super výsledky, jsem si prostě řekla, že budu věřit, že to vyjde :mrgreen:
jediný co jsem pociťovala bylo, že mi celých 14 dní po IUI bolel podbřišek, bolej mi bradavky a asi týden a něco po zákroku, jsem začla hrozně často chodit na záchod :lol: tak to mě docela utvrzovalo v tom, že by se to mohlo povést :mrgreen:
no už jsem byla na UTZ ale byl vidět jen černý flíček, takže to bylo brzy, jdu znovu za 14 dní a krev mi tedy nebraly, to se prej v Pronatalu nedělá :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí