1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3397
14.2.11 13:30

Papapája

moc děkuju, já na tebe samozřejmě taky :hug: a až testnu tak dám určo vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.2.11 23:26

Ahojky holky :-) tak jsem objednana na 2 IUI jdee na to tento patek :-) uz se na to docela tesim :lol: jsem zvedava jestli se to tentokrat povede :think: :-) pak budu inforovat :-) dlouho jse tu nebyla a ted jsem to rychle procitala abych byla v deji poslednich udalosti :wink: Holky oc drzim palecky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.11 16:56

Čauky holky,

tak jsem to dnes nevydržela a testla a nic. :( Ach jo, to je fakt hrozně blbej pocit. Zítra jdu na krev, ale myslím, že výsledek je už jasnej. Teď jen nevím jak to řešit dál jestli další pokus, nebo nativ nebo co vlastně dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.2.11 17:24

Ahoj Zuzi a kolikrát jsi byla na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.11 17:34

Kelynka
Právě teď teprve poprvé jenže mám problém s tím, že mi řekli, že zřejmě neprobíhá ovulace. Tento cyklus jsme to vyzkoušeli bez stimulace a nakonec jsem měla 2 folikuly. Jenže od dalšího cyklu mi chce dát doktorka clostilbegyt, po kterém jsem zase měla cystu a s ní docela problém. A já teď nevím, jestli si prosadit další IUI bez stimulace, nebo jít do IVF pouze s clost., nebo IUI s clost. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.11 17:37

Kelynka
A ty jsi teď v jaké fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
15.2.11 17:42

zuzajda

tak pokud jsi mela 2 foliky bez clostiku tak ovulka probiha,ja mela po clostiku taky strasne cysty takze ho nemuzu brat,ale byla jsi teprve na 1 IUI,nejuspesnejsi byva ta 3,byt tebou setrim nervy a penizky a jdu znova do IUI,alespon minimalne ty 3 pokusy a pak bych teprv premyslela co dal,navic vetsinou po 3.neuspesne IUI jeste posilaji na laparku aby bylo vse pruchodne.
muj nazor 3 IUI pak laparka 4.IUI a pokud by se stale nedarilo tak bych teprv sla do IVF,ale je to na tobe,drzim ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.2.11 17:44

aha, no pokud jsi měla po clostilbegytu nějaký problém, tak bych ho asi už nejedla, navíc se může brát jen šest měsíců za život kvůli rakovině, což mě docela vyděsilo, když jsem si to přečetla, asi clostilbegyt nebude zrovná moc dobrý :/. A do IVF můžeš jít jen s clostilbegytem? To jsem vůbec nevěděla, to je lepší si asi připlatit na lepší léky, které jsou i šetrnější.. No já zatím pořád nic, čekám na menzes a pak asi to IUI, ale jen jeden pokus, víc na to kašlu a půjdu do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
15.2.11 17:50

holky to se mi nezda do IVF s clostilem,mi prijde jako blbost,k IVF jsou prece stimulace v podobe injekci do briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.2.11 18:09
Zuzajda 7 píše: Čauky holky,tak jsem to dnes nevydržela a testla a nic. :( Ach jo, to je fakt hrozně blbej pocit. Zítra jdu na krev, ale myslím, že výsledek je už jasnej. Teď jen nevím jak to řešit dál jestli další pokus, nebo nativ nebo co vlastně dělat.

To je mi líto :-( drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.2.11 18:10
Cameron píše:
Ahojky holky :-) tak jsem objednana na 2 IUI jdee na to tento patek :-) uz se na to docela tesim :lol: jsem zvedava jestli se to tentokrat povede :think: :-) pak budu inforovat :-) dlouho jse tu nebyla a ted jsem to rychle procitala abych byla v deji poslednich udalosti :wink: Holky oc drzim palecky! :palec:

To jsi to tedy vzala hopem :mrgreen: tak tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.2.11 18:12

A holky pokud není vážný problém zkuste 3 X UIU! Alespoň já jdu do tří…

Všem přeju moc trpělivosti při čekání… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.2.11 18:31

Já si to taky myslím, že do IVF se dávají jiné léky, než je clostilbegyt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
15.2.11 18:33
kelynka píše:
Já si to taky myslím, že do IVF se dávají jiné léky, než je clostilbegyt…

presne tak,je to gonal a ja nevim co jeste,ale clostik teda urcite neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.11 18:46

No je to tak že já chci zkoušet právě nejdříve bez hormonů. Říkám si proč do sebe rvát hormony, když mám i nějaké folíky bez nich. Jenže paní doktorka mě jakoby stále směřuje to toho clostilb. s tím, že je to jakoby mírnější než např. injekce. Aspoň tak jsem to od ní pochopila. Ale když říkáte, že injekce jsou šetrnější, tak pak jsem z toho teda jelen úplně. Já jsem zase právě četla o rakovině v souvislosti s pícháním hormonů při stimulaci na IVF a toho jsem se lekla. A další věc co mě zarazila bylo to, že jsem byla na vyšetření ultrazvukem a folík tam byl, ale dr. mi pak řekla no ovulace neprobíhá folík sice byl, ale ASI prázdnej. Tak já se teď bojím, že když jich budu mít i několik, tak když budou prázdný, tak to bude na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí