Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzajda 7 píše:
Ahojík všichni
Papapája:
jj je to tak, ale když člověk moc neví, co a jak tak je to těžký.
Jinak já krev dnes negativní, takže další IUI bez stimulace. Docela se už i těším. 10 až 12 DC na ultrazvuk, tak snad tam něco naroste. Teď to pouštím z hlavy.
To máš pravdu, komu jinýmu má člověk věřit než doktorům když tomu nerozumí
Tak držím palečky na další IUI ![]()
ahojte baby.ja som vcera testla testom 20 citlivost a bol negativny sice som bola len 8 den po iui.
petuska123 píše:
ahojte baby.ja som vcera testla testom 20 citlivost a bol negativny sice som bola len 8 den po iui.
8.den po IUI nemuzes cekat ani nic jinyho,je to moooc brzy,testuj az 14.den
petuska123 píše:
To je moooc brzy. Nedočkavá že? ![]()
Ahoj holky
Nějak je tu mrtvo
nám teď dva dny blbnul internet.
Copak je nového?
Rosnička1 asi bude testovat dnes s přítelem že? Moc držím pěsti ať tam jsou požádné dálnice! ![]()
A co zbytek holek? Jakpak se máte? Zuzajda7 Kelynka Katy001
A dloho tu nebyla Haninaplz Martina.Tina Ivulka0 luksi Copak je nového holky????? ![]()
petuska123 píše:
ano nedockava a strasne dnes som 11 den po iui
Vydrž, už jen tři dny!
Já jsem dnes 8 den po a zatím nejsem netrpějivá testit. Ono se to stejně ukáže na jistotu až ten 14 den ne-li dýl… Zbytečně se člověk stresuje. Držím palce
na pondělí.
Ahoj holky dnes jsem byla na prvním IUI v Pronatalu.Proběhlo to v pohodě za 10 minut i s konzultací jsem odešla
a cítím se prima a mám super náladu,večer si s manželem uděláme krásný večer a podpoříme IUI.
No aa pak jen čekat a čekat…
Papapája píše:
Ahoj holkyNějak je tu mrtvo
nám teď dva dny blbnul internet.
Copak je nového?
Rosnička1 asi bude testovat dnes s přítelem že? Moc držím pěsti ať tam jsou požádné dálnice!![]()
A co zbytek holek? Jakpak se máte? Zuzajda7 Kelynka Katy001
A dloho tu nebyla Haninaplz Martina.Tina Ivulka0 luksi Copak je nového holky?????
ahojky, děkuju za palečky
muž už se mi blíží k domovu ![]()
katy001 píše:petuska123 píše:8.den po IUI nemuzes cekat ani nic jinyho,je to moooc brzy,testuj az 14.den
chachaaa
ty jsi taky testovala hodně brzy
![]()
ahojte dnes 12 den po iui ratam aj den zakroku a test negativny ![]()
ahojky Páji,
slíbila jsem ti výsledek a včera už jsem to nestihla, takže posaď se, je to taaamm //
ještě ráno jsem zkoušela jeden test
![]()
ahoj Rosničko, moc gratuluji
Je super, že vyšel hned první pokus ![]()