1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
3.3.11 09:49
petuska123 píše:
ahojte.
tak to mi je lito ze kramy dosli a este aj s bolestami.ja som nic take nemala a ani som nevedela ze kramujem…slabota.

No jo život jde dál, ale děkujeme :hug: a ty už tedy půjdeš na UZ a pak 2.IUI? A kde je vlastně u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 09:51

Holky teda vy mě zlobíte :cert: Cameron tu dlouho nebyla, teď by měla někdy testit po druhém IUI… :think: Ozvi se holka jedna :cert: :mrgreen:

A co Rosničko jak se cítíš? Co miminko, všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 10:21
:-x
Papapája píše:
Holky teda vy mě zlobíte :cert: Cameron tu dlouho nebyla, teď by měla někdy testit po druhém IUI… :think: Ozvi se holka jedna :cert: :mrgreen:A co Rosničko jak se cítíš? Co miminko, všechno v pořádku?

Ahojky jsem zde ,dneska jsem byla na sonu před druhým pokusem IUI :-( ale pokus se odkládá,protže jsem jedenáctý den cyklu a špiním a jsem tento měsíc bez léků. Tak dr řekl,že by to tedko nedoporučoval a za 14 dní si mám zavolat jeslti mám schválené injekce na další pokus :lol: Ale jsem trochu otrávená z toho špinění,krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 10:23

luksi a proč špiníš? Nějak to nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 10:31
Papapája píše:
luksi a proč špiníš? Nějak to nechápu :think:

to nevím,prý je to po hormonech dneska jsem byla na sonu a dr nic neříkala,že by ta byl problém.Předtím jsem to nikdy neměla :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 10:34

luksi tak to mě mrzí, tak strašně se o mimi snažíme, cpeme do sebe všechno možný a pak to tělo takhle stávkuje. Asi to tak má být. Musíš se šetřit na duben :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 10:40
Papapája píše:
luksi tak to mě mrzí, tak strašně se o mimi snažíme, cpeme do sebe všechno možný a pak to tělo takhle stávkuje. Asi to tak má být. Musíš se šetřit na duben :-)

to je pravda tělu se to asi nelíbí ale žádná cysta nic tam není.Tělo si chce asi počkat na jiné počasí :-D no uvidíme ,za čtrnáct dní si zavolám jestli už mám schválené injekce a uvidíme a jestli budu mluvit s dr tak se jí zeptám na laparoskopii :-) a jak se máš ty ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 10:44
luksi píše:
Papapája píše:
luksi tak to mě mrzí, tak strašně se o mimi snažíme, cpeme do sebe všechno možný a pak to tělo takhle stávkuje. Asi to tak má být. Musíš se šetřit na duben :-)
to je pravda tělu se to asi nelíbí ale žádná cysta nic tam není.Tělo si chce asi počkat na jiné počasí :-D no uvidíme ,za čtrnáct dní si zavolám jestli už mám schválené injekce a uvidíme a jestli budu mluvit s dr tak se jí zeptám na laparoskopii :-) a jak se máš ty ? :-)

A bez injekcí to nemá cenu? Nemáš ovulku? Já se mám fajn, ze zklamání jsem se už probrala. Věřím že se to podaří. TeĎ se trochu zaměřím na sebe, viz předchozí příspěvky… Půjdeme v dubnu, to už by mělo být spermio lepší. Já jsem snad v pořádku. Mám za sebou jen zálkadní vyšetření. Ale spousta holek píše o průchodnosti vaječníků… Pozná doktor že mě tam má poslat? Nebo to řeší až po 3 IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 10:47
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
to je pravda tělu se to asi nelíbí ale žádná cysta nic tam není.Tělo si chce asi počkat na jiné počasí :-D no uvidíme ,za čtrnáct dní si zavolám jestli už mám schválené injekce a uvidíme a jestli budu mluvit s dr tak se jí zeptám na laparoskopii :-) a jak se máš ty ? :-)
A bez injekcí to nemá cenu? Nemáš ovulku? Já se mám fajn, ze zklamání jsem se už probrala. Věřím že se to podaří. TeĎ se trochu zaměřím na sebe, viz předchozí příspěvky… Půjdeme v dubnu, to už by mělo být spermio lepší. Já jsem snad v pořádku. Mám za sebou jen zálkadní vyšetření. Ale spousta holek píše o průchodnosti vaječníků… Pozná doktor že mě tam má poslat? Nebo to řeší až po 3 IUI?

Podle mě nemám ovulku bez prášků,tedy aspoň si to myslím,protože nejdřív mi dávali pilule clostibegitu v minulém centru a tedko jsem dostala injekce aby se mi neudělala cysta a narostly vajíčka.
mě dělali průchodnost ještě před IUI než začli :think: tedy dělali mi ji tou kontrastní látkou přes ultrazvuk.
to mě to asi také pomalu vyjde na duben ten další pokus :-) U nás je problém jen u mě ,přítel má spermio prý ukázkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 10:51

Luksi tak já to nechápu proč mě na to také neposlali :think: ani nevím jestli se mám na to poptat… Co když půjdu na další dva neůspěšné pokusy a pak mě na to teprva pošlou a zjistí se, že mě měli poslat hned???? :think:
Tak půjdem v dubnu spolu :dance: u mě to vypadá kolem 14.3 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 10:53
Papapája píše:
Luksi tak já to nechápu proč mě na to také neposlali :think: ani nevím jestli se mám na to poptat… Co když půjdu na další dva neůspěšné pokusy a pak mě na to teprva pošlou a zjistí se, že mě měli poslat hned???? :think:
Tak půjdem v dubnu spolu :dance: u mě to vypadá kolem 14.3 :dance:

tak se na to zkus zeptat až tam příště půjdeš ,oni ti za to hlavu neutrhnou věř mi :-D :-)
ale podle mě kdyby neměli jistotu že jsi v pořádku tak by ti IUI nedělali a do jakého centra chodíš ?
to vypadá že by jsme mohli jít přibližně stejně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 10:59

Luksi do Iscare v Praze? Vím že mi hlavu neutrhnou :mrgreen: ale moc z toho nezískají jako z dalšího IUI… Kam chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 11:02
Papapája píše:
Luksi do Iscare v Praze? Vím že mi hlavu neutrhnou :mrgreen: ale moc z toho nezískají jako z dalšího IUI… Kam chodíš ty?

já chodím do Motola :-) mám to kousek z práce i z domova. já pořád zvažuji tu laparoskopii :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.3.11 11:07
luksi píše:
Papapája píše:
Luksi do Iscare v Praze? Vím že mi hlavu neutrhnou :mrgreen: ale moc z toho nezískají jako z dalšího IUI… Kam chodíš ty?
já chodím do Motola :-) mám to kousek z práce i z domova. já pořád zvažuji tu laparoskopii :nevim: :nevim:

A proč laparoskopii když máš průchodnost v pořádku? Nebo to je zas na něco jiného, jsem trdlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.3.11 11:09
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
já chodím do Motola :-) mám to kousek z práce i z domova. já pořád zvažuji tu laparoskopii :nevim: :nevim:
A proč laparoskopii když máš průchodnost v pořádku? Nebo to je zas na něco jiného, jsem trdlo :mrgreen:

no spíš aby se koukli jestli je vevnitř všechno v pořádku a chtěla mě tam poslat i moje dr ale už k tomu nedošlo :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí