1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
5.2.11 22:43

Děkuju moc… je to nekonečný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.2.11 11:25

Jo jo,je to opravdu nekonecne!ja budu zase planovat dalsi IVI pokud se mi ovsem dostavi v patek menstr.coz se dostavi protoze TT stale ukazuje jen / carku :-( ale nechci se vzdavat,budu verit ze se to povede podruhe :-) ale predstava ze to budeme muset podstoupit treba jeste 5 x je desiva 8-o 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.2.11 15:13

Zuzi, asi v březnu nás to čeká, uvidím co mi řekne zítra doktorka na tu štítnou, jestli se budeme moc snažit nebo až se vyléčím, tak jsem fakt zvědavá :)

Cameron, nevzdávej to, u někoho může být těhotenský test pozitivní až po týdnu zpožděné menstruace nebo i déle, takže hlavu zhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
6.2.11 15:27

Holky ja se taky pridam i kdyz na prvnim IUI jsem byla jeste v lednu (28.1. a ted cekame na vysledek)… no necekam ze by se to povedlo… Testit budu 14. dr. rekl manzovi, ze pokud mi uvidi s testem driv at mi ji trepne pres ruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.2.11 17:18

to je dobre,jinak se pak zbytecne stresujes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.2.11 17:22

Hani, to by jste měli krásného Valentýna, kdyby tam ty dvě čárečky byly :) Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.2.11 17:23

kelynko,drzim palecky at ti zlaza dopadne dobre.Jinak jeste budu doufat do patku a cekat jak to dopadne :-) rano jsem trosicku spinila a MS mam dostat az v patek,je to zvastni?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.2.11 17:29

Cameron, moc děkuji, jsi moc hodná :). Jinak tobě přeji, aby menzes nedorazila :) Myslím, že špinění by vadit nemuselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
6.2.11 19:06
kelynka píše:
Hani, to by jste měli krásného Valentýna, kdyby tam ty dvě čárečky byly :) Držím pěsti :)

to by bylo pekny, ale… ja vim myslet positivne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.2.11 11:06

Ahoj holky :mavam: já vždycky na víkend vypadnu a pak mám co dohánět! Jsem ráda že jsme se rozrostly :dance: Moc všechny nové zdravím :mavam:

Všechny bych jen poprosila pokud píšete o IUI nepište IVI, docela to mate. Děkuji :hug:

Jinak já dnes byla na UZ a v pátek děláme IUI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.2.11 11:13

Kelynka u té štítné žlázy z krve vyjdou dvě hodnoty, tak možná proto ti každý říká něco jiného :wink: Já měla zvýšené TSH a mám tedy sníženou funkci.
Má endokrinoložka říká že dost často příčinou neplodnosti u žen bývá špatná funkce štítné žlázy. Po měsíci se to srovná a půjde to! :palec: Držím palce, třeba to půjde přirozeně. A rozhodně se nenechte nahnat hned do IVF! Taky mám pocit že chtějí tahat peníze.
Napiš jak to dnes dopadlo u doktora… Kam chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.2.11 11:19

zuzajda7 Hlavně na to moc nemysli, on pak člověk i z malého zaraženého prdíku udělá velblouda :mrgreen:
Někdo nepociťuje nic, někdo zvrací… u každého je to jiné. Hlavně opravdu netestuj! Ať ti manžel nebo přítel dá test až 16.2 , je lepší býti zklamaná a pak případně mile překvapena, než napopak :kytka: Už jen pár dnůůůůůů :palec:

Příspěvek upraven 07.02.11 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.2.11 11:29

Cameron To je mi moc líto, nesmíme testovat tak brzy!!! :-( Když to nevyjde zkusíte 2.IUI v únoru :palec: Šance se zvětší, a navíc když nemáte žádný důvod proč to nejde. Máte za sebou už i genetiku, imunologii a laparoskopii? Rozhodně bych zkusila 3×IUI než se hnát do IVF+ICSI. A nemyslím si že to vyjde levněji. Musíš stimulovat,pak na odběr vajíček, když jich je víc může se ICSI vyšplhat i na 10000,– + k tomu léky na stinulaci cca 15000,– To je dost… :-? A navíc IUI můžeš zkoušet každý cyklus, po IVF musíš mít 3měsíce pauzu. Kam chodíte? A ten hormonální profil bývá do druhého dne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.2.11 11:32

Haninaplz držím palečky a přeju nezapomenutelného Valentýna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
7.2.11 11:39
Papapája píše: