1.IVF 19.6.2010 GENNET Praha

197
24.6.10 22:11

1.IVF 19.6.2010 GENNET Praha

Čekám a čekám na to až si udělám test a zjistím vysledek, dnes poprvé se objevil strach a změna nálady, vše bylo tak růžové, cítila jsem se v klidu v pohodě a hlavně štěstí že to mám za sebou ten koloběh na dlouhé trati, a stále jsem…Ale ten strach je nějaký silnější.Dnes mě bolí podbřišek jak když mám dostat MS a bolí mě ukrutně prsa…znamená to něco?
Má někdo podobné zkušenosti?
Vím že hodně dělají ty hormony co beru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
24.6.10 23:08

Ahoj z.zdenca, my se taky chystáme do Gennetu, rovnou nám po spg doporučili IVF-ISCI. Teď čekáme na první termín konzultace, snad budou mít volno „už“ v září…
Zkušenosti s IVF tedy zatím nemám, ale věřím, že TO bude ono a že se brzy dočkáte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.10 08:18

ahojky moc děkuji za reakci, má zkušenost s Gennetem je naprosto skvělá a doporučuji Dr.Langerová, my k ní chodily a první návštěvu mi dala svůj mobil kdybych cokoli potřebovala tak ať zavolám… Poslala mě na všechny možné vyšetření a hlavně je hrozně empatická.Na všechno jsme se mohly 100× zeptat ona nám to 105× vysvě+tlila…Jinak všichni jsou hrozně milé a ochotné…
Budu Vám držet pěstičky, aby jste to podstoupily co nejdříve a vše dopadlo na 1s hvězdičkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.10 10:18

z.zdenca: ahoj, tak to znám to čekání, je to nejdelších 14 dní, co znám :-)) každej říká, buď v klidu, když to samozřejmě moc nejde… tak bolení v podbřišku bývá a prsa bolej buď z progesteronu nebo těhotenství :-) budu držet moc a moc pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.10 10:34

Valtřinka

jééé :-D už jsem si říkala že nikdo nenapíše…děkuji za reakci…to bříško mě hrozně znepokojuje, a ty prsa bolí jako blázen.Jsi také po IVF úspěšně?a děkuji za držení pěstiček.No právě nic nedělat mě to moc nejde, ale když něco dělám (vařím) tak pak jsem víc unavená.si říkám asi se moc pozoruji…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.10 11:04

z.zdenca: ne ne, já mám za sebou 2× IVF - po druhém jsem otěhotněla, ale měla jsem samovolný potrat, pak jsem měla 3× IUI a 3× KET a zatím nic, ale neházím flintu do žita. Radši hodně odpočívej a co vím tak by se nemělo prej opalovat a bašti zeleninu :-)) já vím sama, že se člověk furt pozoruje :-))) no určitě budu čekat, jak dopadneš, kdy budeš testíkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.10 13:04

Valtřinka

tý jo máš toho za sebou poměrně dost, čeká Tě teď něco?Držím palečky, aby to dopadlo :-) Snažím se odpočívat nic nedělám…Do jakého centra chodíš? Kdy sis dělala první test po IVF?Říkaly až 14den si udělat test a přijít na odběr jenže to je za týden v sobotu a to odběry nedělaj, takže jdu v pátek na odběr a ve čtvrtek ráno si udělám testík.Těším se a zároveň se hrozně bojím.Na slunce nechodím vůbec musím vypít aspoň 4,5litru vody a to pořád chodím na záchod ale je fakt že je mi dobře.Když jsem málo pila tak mi bylo zle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.10 13:55

z.zdenca:já chodím do Gennetu, ale v Liberci. Jinak mě čeká v srpnu IUI - inseminace, když by to nevyšlo, tak v září KET ( mám tam zamražené ještě 3 embrya )Hele já jsem testovací blázen, proto vím, že 8 dní mám v sobě pregnyl a pak vím, že 11. den už bývá vidět druhá čárka slabě. Pokud je teda těhotenství.a kdyby nic nebylo vidět, tak se nestresuj a udělej si další test za další 2 dny a uvidíš :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.10 13:56

a jinak, když to vydržíš, tak bych počkala na tu krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.10 19:09

koukám jak už to máš vypočítané…udělám si ten test ve čtvrtek snad to vydržím a a v pátek ten odběr tak uvidíme už to neni tak dlouho a když jsem se začala bát tak to půjde ještě rychleji…:-D
držím ti pěstičky…kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.6.10 14:18

34 už a tobě? jinak promiň já doma ještě PCnemám, tak odepisuju zpráce a pak od rodičů,tak mi to občas bude trvat, ale naštěstí už se pracuje na tom, aby jsme si domů PC pořídili. :dance: a kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.6.10 12:25

z.zdenco: čauky, tak, kam si se ztratila? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.6.10 13:27

Ahoj holky, tak jsem dneska byla u svého drgyne, abych mu řekla, že dost uvažujeme o IVF-ISCI, no a docela jsem koukala… Ne že by mi to vymlouval, ale není toho zastáncem, takže hooodně dlouho mluvil o možných zdravotních komplikacích a hlavně o etické stránce věci. Mno, je to jeho názor, ale přiznávám, že úplně chladnou mě to nenechalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.6.10 13:50

ahoj Gabčulko. No ono víš jak se říká 100 lidí, 100 chutí. Tak já rozumím tomu, že některému Dr. se to nelíbí… ale půjdeš třeba k druhýmu a ten ti to schválí a bude ti to doporučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
28.6.10 13:55
valtřinka píše:
z.zdenca:já chodím do Gennetu, ale v Liberci. Jinak mě čeká v srpnu IUI - inseminace, když by to nevyšlo, tak v září KET ( mám tam zamražené ještě 3 embrya )Hele já jsem testovací blázen, proto vím, že 8 dní mám v sobě pregnyl a pak vím, že 11. den už bývá vidět druhá čárka slabě. Pokud je teda těhotenství.a kdyby nic nebylo vidět, tak se nestresuj a udělej si další test za další 2 dny a uvidíš :-) :dance:

já jsem dnes 11 den po KETu a poprvé jsem se testila,mám // :dance: :dance: ta miminkovská je takovej duch,ale je tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.