Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs To byli nervy poslednich 2 dni. Všude pišou že testy ukazujou jen na 10 den nejdriv po transferu. a mne ukazalo driv. Jake jsi kupueš testy?
@Malvajs žadny pregnyl jsem ne pichala. Pichala ho gdyž jsem delala IUI ale jsem to kontrolovala vyfouka za 5 dni. Pichalo ho at mam ovulacii na IUI
@olga 29 Tak to je super fotečka, miminko je určite tam
,odstartuješ éru tehulkovania nás všetkých,…dievčatá, v tej tabulke budeme všetké tehotné, nič sa nebojte ![]()
Holky, která jste brala Prednison? Nevyvolává nějaké častější močení?
@artepkaa ja beru prednison, ale uz jsem psala ze cjodim castej uz od OPU, tak nevom cim to je
@Malvajs můžeš si poznamenat do tabulky že žádný mrazáčky nemám ![]()
Ahoj všem, musela jsem dnes volat já, nějak na mě zapomněli. Jsou pořád 2 vyvíjející se jak mají a 2 loudavce. Zítra mi ráno upřesní, kdy bude transfer, ale snad zítra. Další den by to už pak bylo 6. den, tak to se mi nezdá.
Olgo, tiše gratuluju ![]()
@Pavlix uvidíš že zítra pojedeš. Já jsem to tak taky měla ![]()
@Malvajs jo věřím že Pepina to vydrží
a já taky nemám zrovna ukázkový klidový režim: s pejskem musím ten mě táhne jak ocas a topit musím jsem tu sama všichni jsou pryč a ty se hlídej at taky něco nechytneš at na tom nejsi jako já
@Helča30 Díky. Už se docela nervuju, každý den si říkám, aby tu PK vůbec vydržela.
Nenervuj se uvidíš že vydrží. Já jsem měla taky 4 a nakonec jen jedno ale i to jedno (Pepina) to zvládlo
ted je čekat na testování a to musím taky věřit.
Holky ted jsem byla na wc a mam takovy nazloutly vytok, je to utrogestanu nebo co by to mohlo byt?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď