Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Háta_x píše:
Zajímalo by mě, jestli ty dorty necháváte ročním dětem i jíst? Nebo děláte nějaké nepečené z jogurtu a piškotů a ovoce? Taky nás čeká 1.oslava
Já jsem psala,že jsem takový dělala,jen piškoty,ovoce,kysaná smetana,tvarohy a šlehačka,ale je to fakt mnam!Už se těším,až si ho v létě udělám s čerstvýma jahůdkama.
![]()
palošek píše:ankasz píše:Tak bez oběda???
Ahoj tak moje princezna bude mít rok za chvilku, taky budem dělat oslavu,jako dárek od nás dostane autosedačku( hraček má moc, něco i poděděné po sestřičce).
A rodině jsem řekla, ať jí koupí dohromady véééélkého plyšáka - máme to v rodině takový zvyk![]()
Akorát nevím jestli tu oslavu dělat i s obědem nebo bez
.Dělali jste?
Motika ty to plánuješ i s obědem?A jako hračku za sebe můžu vřele doporučit tohle: http://aldaralda.mimishop.cz/detail.php?…
my ho koupili malé k vánocům a fakt si s ním vyhraje hodně
Já bych to taky s obědem nedělala
No už jsem se lekla, že chceš s obědem ![]()
To se pak těším na říjen
.
No tak já dort dělám sama a určitě se vyřádím, když peču cizím, tak náš miláček musí mít extra dortík
normálně mu dáme i k jídlu, jen potahovku mu sundám, přece jen cukry mu úplně ještě nenabízíme:) ale vnitřek uzpůsobím, aby mohl
dárečky u nás dostane dětské křesílko k tv-na pohádky-je ve tvaru sovičky a je rozkládací, že se pěkně může válet, to on rád:) pak houpací koník od tchánovců, domeček s tunelem a kuličkami od tchýňovců, dřevěné hračky-korálky na drátkách, vkládačky, posunovačky, kde se přiřazují hlavičky zvířátek k tělíčkům a tak
hlavně plánuju mít ty dárečky rozložené už když přijde, aby nedostal jen krabice, co mu nic neřeknou, třeba ten stan postavený, kuličky nasypané, koník smontovaný a tak:)) zbytek si porozbaluje, ale tohle bude mít už hotové..takže vlastně bude mít celou hernu tam
oslavu máme pro 18dospělých a 3děti, takže doma ne, budu to mít v práci…super je, že si to můžu nazdobit tam už s předstihem..pak přijdeme a bude velké halo-asi to uděláme i tak, že hosté budou čekat uvnitř a my dojdeme a udělá se něco jako hurááá
aby nečekal, že tam budou všechny babičky, tetičky, strýčkové, dědečkové a děti
jakože jdeme na procházku a jééé..najednou tu máš všechny, které máš rád:))
Ale teda bez oběda… spíš muffiny, jednohubky, tyčinky, slepené a zdobené piškoty, puding navařím a rozleju do minikelímků, mísa ovoce, obložené mísy a takové ty pozobkávací maličkosti
ať nejsme hlady celé odpoledne, ale ať s tím není dřina ![]()