Prvorodička a potíže s financemi - co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
26.6.15 12:03

-

Příspěvek upraven 31.12.15 v 12:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.6.15 12:04

@Koza-Dereza myslím, že někdo prostě z rodiny a prostředí nemá v sobě vloženo, že se má ohlížet především na majetky, což v dnešní době je tak, s tím nic nenaděláme. Holky si dneska, ty které toto podvědomí mají, vybírají jen kluky, co mají prachy. A některé dělají za 12 a chtrějí chlapa s 50ti měsíčně minimálně…Zakladatelka je trdlo, o trom žádná, ale někdo prostě nemyslí na peníze, ani nechce dítě, třeba je ve startu, ty jsi nikdy nezažila, žes neměla peníze? Ani když jsi sama odešla od rodičů a žuila v prvním nájmu z provní výplaty? Nebo jsi to nikdy nezažila… :nevim: (neutočím, přeju ti, že se máš dobře, ale nesud ostatní, obecně, ne jen zakladatelku)

A propo, znáš to přísloví, že chudoba cti netratí? I ženy co mají 10 na měsíc pro 4 lidi sou ve světovém průměru bohaté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.6.15 12:13

-

Příspěvek upraven 31.12.15 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.6.15 12:58

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.6.15 13:06

@Koza-Dereza tak víš, jaké to je, a já taky a my obě bysme si do takové situace dítě nepořídily-. Ale vědomě ani zakladatelka, pochopila jsem, že to byla nehoda. No, mám názor na nehody, ale dejme tomu..:-/ Shits happend jak se říká…v jejich případě docela bez nansázky, protože tohle je blbý, chlap vyadá na průšviháře, holka bude mladá. Ale zvládnou to

Zakladatelko, jděte oba k jedněm rodičům, tam, kde je více místa. Rozhiod sítě po rodině a známých, že sháníš obůečení pro dítě, vybavení, není to ostuda, když to jinak nejde!!! kamarádky určitě rády piomohou, sestry, jejich sestry. Všechno si sepište. PPM na přítelek pokud to půjde. Ty hledej brigádu, práci. Ideál - najít oba místo v jedné směnné fabrice,. firmě, call centur a střídat se tak, aby byl jeden v prácui a druhý s miminem, l Až e z toho dostanete, můžete ubrat. Jestli byste fakt měli mít 2- 3 na měsí, takhle to nepůjde. Psala jsi vlastně, kolik byste měli mít měsíčně a na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.6.15 13:07

@Koza-Dereza Vím co to je když si nemúžeš koupit vše co chceš, ale vím, že se to dá zvládnout.. a proc bych tohle mela chtit? Koupit si vse co chci…nechtela bych takto zit, zivot by me nebavil…

• Citovat
  • Upravit
320
26.6.15 13:17

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.6.15 13:19

Prostě se stalo :) že jsem otěhotněla já ale bohužel nejsem slečna která by šla na potrat
budu žít skromě a dítěti budu dávat 100% lásku péči :) aspon se naučí a nebude mět tablet a podobný věci:) v sekáčích se dá nakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.6.15 13:19

@Koza-Dereza Líbí se mi, si na to nasetrit, tesit se…nechtela bych mit vsechno hned..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.6.15 13:21
@melieska píše:
Prostě se stalo :) že jsem otěhotněla já ale bohužel nejsem slečna která by šla na potrat
budu žít skromě a dítěti budu dávat 100% lásku péči :) aspon se naučí a nebude mět tablet a podobný věci:) v sekáčích se dá nakoupit
:kytka: dite toho mnoho nepotrebuje…jen nekteri lide si mysli ze ano.Mit hodne, nebo vse mu neprinese zadne stesti, ale milujici rodice a spousta prozitku snimi, ano to je stesti.
  • Citovat
  • Upravit
320
26.6.15 13:24

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
26.6.15 13:25

@Koza-Dereza Náhodou já s tebou souhlasím.. Hele my měli první dítě s manželem ještě na vejšce - neplánovaně. Oba jsme dostudovali, bylo to těžký, ale zvládlo se to, já šla ke státnicím už s ročním prckem a manžel dělal na plnej úvazek, po večerech se učil a nakonec si dodělal inženýra. Já jsem doma a staram se o děti a manžel vydělává. že bych se za to styděla? Proč jako? :jazyk: Momentálně se válíme u moře na dovče a mladší spinká, :mrgreen: Však ten muj tu svoji kariéru dělá taky díky mně, protože já se starám o domácnost a o děti a on když má fofr v práci, tak tam může bejt 60 hodin týdně. Ještě jsem si při druhém těhotenství dodělala druhou školu. Prostě podle mě, když se chce, tak to jde, brečet umí každej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.6.15 13:45

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.6.15 13:54

@Banshee @Koza-Dereza
Kdyz on problem v tehle diskuzi neni ze by se meli lidi co maji penize stydet, ale v tom ze ostatni zavidi a nedokazou se s tim poprat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.6.15 13:58

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...