Prvorodička a potíže s financemi - co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
26.6.15 13:59

@Meluzinecka to není o závidění, ale o tom že být zlatokopkou může být každá, ale jen pitomá kačena se tim vychloubá. A raději budu mít manžela kterého miluju tráví s námi čas než někoho kdo vydělává ale nemá čas. Opravdovou rodinu ti peníze nenahradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.6.15 14:00

@Koza-Dereza to jiste, ale problem je, ze jsou ruzne zpusoby jak na tom stesti makat, lze doslova rucne a vydelavat sam nebo si nekoho najit…ja bych to ignorovala, to jen tady damam zde lezi v zaludku ze jsi to mela „bez prace“ diky chlapovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:04

@Koza-Dereza dalo to práci roztáhnout nohy co :lol: Nj si hooodně zamakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.6.15 14:06
@Mishicka1 píše:
@Koza-Dereza dalo to práci roztáhnout nohy co :lol: Nj si hooodně zamakala

ale no tak! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:08

@Terdul vadí ti to? Já z ní mám srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.6.15 14:09

@Koza-Dereza já s tebou sice nesouhlasím, že chudoba je vlastně ostuda, ani ses tak nemusela pouštět do zakladatelky, ale pokud tě tu někdo začne urážet, že jsi jen roztáhla nohy a bylo to..(i kdyby to tak fakt bylo!) tak se nenech vytočit, jen závidí, že to neuměly taky nebo že jim to nevyšlo :-) Milovat bohatého chlapa je teda taky blbý..vlastně byas měla bejt chudá, ale ne moc, abys nenamíchla nebo neznechutila žádnou stranu… :cert: :mrgreen:

Ženy, sou prázdniny, neblbněte a jděte si radši dát kafe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:10

@Kalla1412 promiň mám z toho srandu :D a víš jak paní přišla rýpnout do 22letý slečny tak si chci rýpnout do ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:12

Jsem nevěděla že jsme na pastvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.6.15 14:16

Dámy, upřímně, taky nesouhlasím s názorem, že s platem 15k by měl člověk chodit kanálama (to by tam za chvíli bylo poněkud těsno), ale přečíst následujících 9 stran bylo jak sledovat hejno hysterických potrefených hus. To vás při pátku dokáže fakt něco takovýho takhle nas**t, když jste vlastně přece taaak spokojený s tím, co máte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.6.15 14:20

-

Příspěvek upraven 18.01.16 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:21

@Nabot já nejsem naštvaná…mám z toho srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.6.15 14:24

@Koza-Dereza jeee to neber tak osobně jen když vidim některý ženský jak jejich měsíční děti mají značkový hadry a ony chodí a říkají že je chlap fůrt v praci a ony doma chudinky dřou tak mě to fakt udivuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.6.15 14:36

@Koza-Dereza přesně, jak si to zařídíš…tady je totruiž hrozně lehké být spravedlivý me ntorovat. NA druhou stranu, asi sis opravdu ve 22 nevydělala vše co utrácíš a vypustit z pusy to co ty v prvním přízpěvku na adresu toho, kdo nepotkal chlapa kzterého ty, tak to nebylo hezký..nu což, klovejte se tu svorně, já jdu na slunko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.6.15 14:40

@Mishicka1 ty si myslis, ze chlap ktery hodne vydelava je porad v praci?!! To jsi videla v nejakem serialu ne? :lol:
Jako ze jsem si rikala Koze chybi pokora tak tobe draha chybi slusne vychovani, to je horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.6.15 14:46
@Mishicka1 píše:
@Nabot já nejsem naštvaná…mám z toho srandu :D

Zopakuj si to tady, kolikrát chceš, ale svým nechutným příspěvkem o roztažených nohou jsi se sama zakopala hluboko pod úroveň toho, z čeho si tu „děláš srandu“…takže já ti nevěřím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí