Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meluzinecka to není o závidění, ale o tom že být zlatokopkou může být každá, ale jen pitomá kačena se tim vychloubá. A raději budu mít manžela kterého miluju tráví s námi čas než někoho kdo vydělává ale nemá čas. Opravdovou rodinu ti peníze nenahradí
@Koza-Dereza to jiste, ale problem je, ze jsou ruzne zpusoby jak na tom stesti makat, lze doslova rucne a vydelavat sam nebo si nekoho najit…ja bych to ignorovala, to jen tady damam zde lezi v zaludku ze jsi to mela „bez prace“ diky chlapovi ![]()
@Koza-Dereza dalo to práci roztáhnout nohy co
Nj si hooodně zamakala
@Mishicka1 píše:
@Koza-Dereza dalo to práci roztáhnout nohy coNj si hooodně zamakala
ale no tak! ![]()
@Koza-Dereza já s tebou sice nesouhlasím, že chudoba je vlastně ostuda, ani ses tak nemusela pouštět do zakladatelky, ale pokud tě tu někdo začne urážet, že jsi jen roztáhla nohy a bylo to..(i kdyby to tak fakt bylo!) tak se nenech vytočit, jen závidí, že to neuměly taky nebo že jim to nevyšlo
Milovat bohatého chlapa je teda taky blbý..vlastně byas měla bejt chudá, ale ne moc, abys nenamíchla nebo neznechutila žádnou stranu…
![]()
Ženy, sou prázdniny, neblbněte a jděte si radši dát kafe ![]()
@Kalla1412 promiň mám z toho srandu
a víš jak paní přišla rýpnout do 22letý slečny tak si chci rýpnout do ní
Dámy, upřímně, taky nesouhlasím s názorem, že s platem 15k by měl člověk chodit kanálama (to by tam za chvíli bylo poněkud těsno), ale přečíst následujících 9 stran bylo jak sledovat hejno hysterických potrefených hus. To vás při pátku dokáže fakt něco takovýho takhle nas**t, když jste vlastně přece taaak spokojený s tím, co máte? ![]()
@Koza-Dereza jeee to neber tak osobně jen když vidim některý ženský jak jejich měsíční děti mají značkový hadry a ony chodí a říkají že je chlap fůrt v praci a ony doma chudinky dřou tak mě to fakt udivuje…
@Koza-Dereza přesně, jak si to zařídíš…tady je totruiž hrozně lehké být spravedlivý me ntorovat. NA druhou stranu, asi sis opravdu ve 22 nevydělala vše co utrácíš a vypustit z pusy to co ty v prvním přízpěvku na adresu toho, kdo nepotkal chlapa kzterého ty, tak to nebylo hezký..nu což, klovejte se tu svorně, já jdu na slunko ![]()
@Mishicka1 ty si myslis, ze chlap ktery hodne vydelava je porad v praci?!! To jsi videla v nejakem serialu ne? ![]()
Jako ze jsem si rikala Koze chybi pokora tak tobe draha chybi slusne vychovani, to je horsi ![]()
@Mishicka1 píše:
@Nabot já nejsem naštvaná…mám z toho srandu
Zopakuj si to tady, kolikrát chceš, ale svým nechutným příspěvkem o roztažených nohou jsi se sama zakopala hluboko pod úroveň toho, z čeho si tu „děláš srandu“…takže já ti nevěřím. ![]()