2 dny před MS a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
26.3.21 07:27

Mela jsem to stejne, uz 4 dny pred ocekavanou ms (pravidelnou jak hodinky) jsem mela “divnej” pocit, tak jsem si udelala test a byl stejnej, jako ten Tvuj. Partnerovi jsem to rekla v den ocekavane ms, kdy jsem si delala digital :lol: a dnes 11 tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.21 08:35
@Len123l píše:
Nechapu proc to nerikat partnerovi

Je to přesně tak, jak říká @misulinka27. Dle zkušenosti vím, že až to oznámím, začne mi hned hladit břiško, pořád se ptát, jak mi je a začně mi všemožně pomáhat. A pokud by to odešlo ihned s MS, nejenže by to mrzelo mě, ale zároveň by mi to bylo dvakrát tak nepříjemné to říct jemu a dívat se, jak je mu to líto. To mi trhá srdce. Proto ten dotaz, kdy to říct a jestli počkat, aby to bylo jistější ;) (Samozřejmě se to může stát i později, ale to už člověk nijak vědomě neovlivní).

Jinak dnes 29 dní od MS a čárka lehce sílí, tak to vypadá nadějně :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.3.21 17:53

Nevim myslim ze je to nesmysl. Ja bych te rekla hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.3.21 20:34

Ja to rekla hned jak sem mela pozitivni test i kdyz to nikdy nevyslo. Nevim co bych pak rekla proc sem tak vynervovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.23 12:34

Ahoj všechny! Mám 2 dny do MS a trochu mě zaráží jak silné čárky na těhotenském testu mám 8o při prvním těhu to byla touhle dobou slabota :think: je to normální? Děkuji za reakce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
813
6.9.23 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj všechny! Mám 2 dny do MS a trochu mě zaráží jak silné čárky na těhotenském testu mám 8o při prvním těhu to byla touhle dobou slabota :think: je to normální? Děkuji za reakce :srdce:

Já ještě silnější čárku než máš ty měla v druhém těhotenství už 4 dny před menstruací a bylo to úplně normální. Opravdu to neznačí nic divného a ani dvojčata, trojčata a podobné nesmysly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.23 20:18

Ahoj, co myslíte???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat