Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mela jsem to stejne, uz 4 dny pred ocekavanou ms (pravidelnou jak hodinky) jsem mela “divnej” pocit, tak jsem si udelala test a byl stejnej, jako ten Tvuj. Partnerovi jsem to rekla v den ocekavane ms, kdy jsem si delala digital
a dnes 11 tt ![]()
@Len123l píše:
Nechapu proc to nerikat partnerovi
Je to přesně tak, jak říká @misulinka27. Dle zkušenosti vím, že až to oznámím, začne mi hned hladit břiško, pořád se ptát, jak mi je a začně mi všemožně pomáhat. A pokud by to odešlo ihned s MS, nejenže by to mrzelo mě, ale zároveň by mi to bylo dvakrát tak nepříjemné to říct jemu a dívat se, jak je mu to líto. To mi trhá srdce. Proto ten dotaz, kdy to říct a jestli počkat, aby to bylo jistější
(Samozřejmě se to může stát i později, ale to už člověk nijak vědomě neovlivní).
Jinak dnes 29 dní od MS a čárka lehce sílí, tak to vypadá nadějně ![]()
Ja to rekla hned jak sem mela pozitivni test i kdyz to nikdy nevyslo. Nevim co bych pak rekla proc sem tak vynervovana
Ahoj všechny! Mám 2 dny do MS a trochu mě zaráží jak silné čárky na těhotenském testu mám
při prvním těhu to byla touhle dobou slabota
je to normální? Děkuji za reakce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všechny! Mám 2 dny do MS a trochu mě zaráží jak silné čárky na těhotenském testu mámpři prvním těhu to byla touhle dobou slabota
je to normální? Děkuji za reakce
Já ještě silnější čárku než máš ty měla v druhém těhotenství už 4 dny před menstruací a bylo to úplně normální. Opravdu to neznačí nic divného a ani dvojčata, trojčata a podobné nesmysly ![]()