2. IVF - nejspíš zase neúspěšné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
2.12.11 06:35

Milinko,přeju ti strašně moc štěstí a držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
2.12.11 09:57

Ahoj holky, dneska je transfer, všechny 3 prcky :dance:

Bubli díky moc, tak taky držím palečky, třeba bude aspoň jedna rychlá spermijka :* nám IUI taky bohužel neudělají :zed: jsou jen dvě možnosti buď to budou nejkrásnější vánoce a nebo naopak ty nejzk..... :zed: :mrgreen:

Marťanko jak se máte všichni a jak to doma zvládáte? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
2.12.11 11:45

Ahoj Lenko,jedno miminko už mám a je mu 17let :D Klikni na podpisky a tam je vše napsaný.jinak já věděla,že to do soboty nevydržíš :cert: ty ty ty :D Myslím,že máš pořád šanci a moc ti to přeju.
Milinko a Bubli držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.12.11 12:02

Ahojky holky jsme moc hodný že mi takhle držíte palečky.Ted si test chci udělat v neděli a snad už mi ukáže správně :) ,určitě pak dám vědět co mi to ukázalo ale mám po ráno hrozné stavy motá se mi hlava a je mi i na zvracený tak si říkám že je to snad od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.12.11 22:16

Mili, gratuluji k ET. :palec: Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.12.11 11:55

Ahojky Česílko tak jsem si neska dělala test a opět my nevyšel :( :,( ,docela dost mě to vzalo tak nevím co si o tom mám myslet.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
4.12.11 13:52

Ahoj Lenko,je mi to moc líto a věřím,že ti je na nic.Máš nějaký embrya zamrazený?Věř,že to jednou vyjde ;) Mě se zadařilo až na 4tý transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.12.11 14:02

Ahojky zatím se snažím držet ale ono to přijde až pojedeme k doktorum a ti mi to řeknou na 100% že nejsem a pak mě to až veme,Ted jsem už i začala krvácet :,( no já tomu ted chci nechat nějaký čas než se z toho zase zpamatuju,právě že žádné embrya zmražený nemáme :( Říkaly jsme z manželem že bych na to šla zhruba až tak za půl roku nebo za rok.Chceme tomu ted dát čas.Ale moc ti jinak děkuji ti za radi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.12.11 11:33

Leni: Moc mi to mrzí,moc dobře vím jak ti je,slova moc nepomůžou :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: drž se holka…musíme holt to štěstí vybojovat…
Já zítra nastupuji do nemocnice na tu hysteroskopii,tak se trošku bojím,ale snad aspon tu dělohu budu mít v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.12.11 19:19

Ahoj holky musim vam to tady napsat ještě to nikdo nevi jen muj manžel ,včera jsem si delala tehu test po dvou dnech spoždění a vyšel mi :D dneska jsem si zasla na krev a hcg je pres 400
Prostě domácí vyroba :hug: doktor mi řekl že clostil nezabral tak se IUI nekonalo a přece jsem vtom :D Ja jsem tak štastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.12.11 19:27

ahojky tak to ti moc přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.12.11 19:43

dekuji Leniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
7.12.11 20:10
milis1 píše:
Ahoj holky musim vam to tady napsat ještě to nikdo nevi jen muj manžel ,včera jsem si delala tehu test po dvou dnech spoždění a vyšel mi :D dneska jsem si zasla na krev a hcg je pres 400
Prostě domácí vyroba :hug: doktor mi řekl že clostil nezabral tak se IUI nekonalo a přece jsem vtom :D Ja jsem tak štastna

Mooooooc gratuluji :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
8.12.11 06:48

Milis obrovská gratulace, kam se na vás doktoři hrabou :kytka: :hug: :potlesk: :dance: . Domácí výroba je hold domácí výroba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
8.12.11 09:28

Milis, moc gratuluji, to je krasny vanocni darek. Kdy jdes k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí