Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dneska je transfer, všechny 3 prcky ![]()
Bubli díky moc, tak taky držím palečky, třeba bude aspoň jedna rychlá spermijka
nám IUI taky bohužel neudělají
jsou jen dvě možnosti buď to budou nejkrásnější vánoce a nebo naopak ty nejzk.....
![]()
Marťanko jak se máte všichni a jak to doma zvládáte? Moc děkuju!
Ahoj Lenko,jedno miminko už mám a je mu 17let
Klikni na podpisky a tam je vše napsaný.jinak já věděla,že to do soboty nevydržíš
ty ty ty
Myslím,že máš pořád šanci a moc ti to přeju.
Milinko a Bubli držím palce.
Ahojky holky jsme moc hodný že mi takhle držíte palečky.Ted si test chci udělat v neděli a snad už mi ukáže správně
,určitě pak dám vědět co mi to ukázalo ale mám po ráno hrozné stavy motá se mi hlava a je mi i na zvracený tak si říkám že je to snad od toho.
Ahojky Česílko tak jsem si neska dělala test a opět my nevyšel
,docela dost mě to vzalo tak nevím co si o tom mám myslet.pa
Ahoj Lenko,je mi to moc líto a věřím,že ti je na nic.Máš nějaký embrya zamrazený?Věř,že to jednou vyjde
Mě se zadařilo až na 4tý transfer.
Ahojky zatím se snažím držet ale ono to přijde až pojedeme k doktorum a ti mi to řeknou na 100% že nejsem a pak mě to až veme,Ted jsem už i začala krvácet
no já tomu ted chci nechat nějaký čas než se z toho zase zpamatuju,právě že žádné embrya zmražený nemáme
Říkaly jsme z manželem že bych na to šla zhruba až tak za půl roku nebo za rok.Chceme tomu ted dát čas.Ale moc ti jinak děkuji ti za radi. ![]()
Leni: Moc mi to mrzí,moc dobře vím jak ti je,slova moc nepomůžou
drž se holka…musíme holt to štěstí vybojovat…
Já zítra nastupuji do nemocnice na tu hysteroskopii,tak se trošku bojím,ale snad aspon tu dělohu budu mít v pořádku
Ahoj holky musim vam to tady napsat ještě to nikdo nevi jen muj manžel ,včera jsem si delala tehu test po dvou dnech spoždění a vyšel mi
dneska jsem si zasla na krev a hcg je pres 400
Prostě domácí vyroba
doktor mi řekl že clostil nezabral tak se IUI nekonalo a přece jsem vtom
Ja jsem tak štastna
milis1 píše:
Ahoj holky musim vam to tady napsat ještě to nikdo nevi jen muj manžel ,včera jsem si delala tehu test po dvou dnech spoždění a vyšel midneska jsem si zasla na krev a hcg je pres 400
Prostě domácí vyrobadoktor mi řekl že clostil nezabral tak se IUI nekonalo a přece jsem vtom
Ja jsem tak štastna
Mooooooc gratuluji
![]()
Milis obrovská gratulace, kam se na vás doktoři hrabou
. Domácí výroba je hold domácí výroba ![]()
Milis, moc gratuluji, to je krasny vanocni darek. Kdy jdes k dr?