2krát denně jogurt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5970
13.9.13 12:09

@Ali-Ali @lyrica Kaši miluje. Dělám mu nemléčnou rýžovou s banánem od Hami do mlíka. To vypije 200 na jeden nádech a pak se vzteká, že chce ještě, ale to mu dělám večer. Zkoušela jsem mu to mlíko i trošku zahusit tou kaší, ale jak to nemá úplně tu kašovitou konzistenci, tak to taky nechce. :cert: Jako on to mlíko vypije, ale ne prostě tolik, kolik by měl. Ráno v sedm vypil asi 160, další krmení už třeba jen 50. Takže pokud nemá extra velkej hlad, mlíko nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.9.13 12:10

@ninabu Začínáme se zeleninou. Takže jedno krmení příkrm a večer kaše. Vidíš, to mě nenapadlo, to přimíchat do zeleniny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.9.13 12:18

@triada hele, ale 160ml vypít naráz v pěti měsících zas neni málo… :potlesk:
To ten můj teď v roce sotva vyžunkne v jedný dávce 180ml!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.9.13 12:18

Všechny příspěvky jsem nečetla, ale co zkusit třeba trochou kefírového mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.9.13 12:24

@ninabu To jo, ale pak mi zbytek dne pije padesátky, maximálně 80.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.9.13 12:26

On už je na to mlíko úplně elergickej, miluje brokolici a mrkev. Mám prostě zvláštní dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.9.13 12:26

@triada jestli prospívá, tak je to v poho! Je dobře, že mu jedou ty kaše! No chlap, no. Chce už prostě KUS něčeho pevnýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.9.13 12:30

Holky děkuji všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.9.13 12:38

Mě se malej v 8M od kojení a v 10M od jakéhokoliv mlíka odřízl a bylo hotovo.
Nedostala sem ho do něj nijak, UM, kravské, kakao,…

Ráno dostal 150g jogurtu, večer pak 200g krupičkové kaše z mlíka, to jediné zvládl, jinak mi mlíko zvracel. Občas dostal odpoledne nějaké to žervé, ale to tak 50g?
a žije. Ono těch 500ml mlíka denně není životně důležité ;)

Jinak koukám na ten jídelníček a nějak mi tam chybí ovoce (přesnídávka), pečivo, trochu rozmanitosti prostě ;)
Doteď měla 4 z 5 jídel mléčné, to se není co divit, že skoro roční prcek ti na to hází bobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.9.13 12:44
@triada píše:
@ninabu To jo, ale pak mi zbytek dne pije padesátky, maximálně 80.. :roll:

mě takhle malej pil normálně ;)
byl teda kojenej, ale pár dní jsem musela „převažovat“ a tak jsem to zjistila, že nikdy nedal víc jak 80. I UM si dal v 8M tak stovku, víc ne.
Pokud prospívá, přibírá a je v pohodě, tak bych ty ml tak nehrotila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.9.13 13:02

Co máte proti dvoum jogurtum? :nevim: Mě jogurt přijde nejlepší varianta jak do dítěte dostat mléko. Lepší čerstvou potravinu ve formě jogurtu, s natrávenou bílkovinou, obsahem probiotických bakterii. Než cpát do dítěte UM, které odmítá. Co je lepšího na kaší než na jogurtu? :nevim: A neslé baby drinky apod- v čem je to vhodnější, než druhý jogurt?
Zakladatelko, s klidem bych dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.9.13 13:17
@lyrica píše:
Nevim no, přijde mi že to je zbytečný.
Zkus třeba ten Nestlé baby drink, je sice od 12m, ale ten jeden měsíc to už nevytrhne. Mates taky moc UM nechtěl, ale s tímhle to docela pil.
Co třeba Lučina, žervé a tak, taky nechce? Normoš na chlebík?

mě zas přijde zbytečný ten baby drink :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.13 13:21

@Lama Lama ten baby drink je cereální nápoj, který se přidává do UM, co s tím máš za problém? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.9.13 14:06

@ninabu @Mar__tanka1983 To jo, prospívá. Má osm kilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.9.13 14:07
@lyrica píše:
@Lama Lama ten baby drink je cereální nápoj, který se přidává do UM, co s tím máš za problém? :nevim:

třeba že je tam cukr. :nevim: proč to dítěti doslazovat, když mléčnej výrobek jí neslazený- bílý jogurt.
Pšeničná mouka mi jako cereálie taky nepřijde optimální, si dovedu představit lepší variantu. Pšenici má všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí