2krát denně jogurt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
13.9.13 14:09

@Lama Lama já se tu nebudu dohadovat. Zrovna já jsem neustálej řešitel co dítěti dát, aby to nebyla s*ačka. Jen jsem psala, že mi přijde zbytečný dávát dva jogurty. Já bych totiž dala k jedné sváče jeden a k druhé ovoce.
Trn drink jsem dávala, protože by mléko nepil vůbec. Takže ho měl ráno místo snídaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.9.13 14:22
@lyrica píše:
@Lama Lama já se tu nebudu dohadovat. Zrovna já jsem neustálej řešitel co dítěti dát, aby to nebyla s*ačka. Jen jsem psala, že mi přijde zbytečný dávát dva jogurty. Já bych totiž dala k jedné sváče jeden a k druhé ovoce.
Trn drink jsem dávala, protože by mléko nepil vůbec. Takže ho měl ráno místo snídaně.

ale já se nechci dohadovat. jen chci vysvětlení. třeba máš pravdu. ppřijdou ti zbytečný 2 jogurty - jogurt je mlíko a bakterie mléčnho kvašení. v čem je to lepší, než umělé mlíko.
kdyby jsi psala, že ne 2 jogurty, protože ti prostě kravské mléko přijde nevhodné a dětem se v takovém množství dávat nemá, protože je alergen a já nevim co ještě… Tak mám sice názor jiný, ale mám vysvětlení. Tady ho nemám, tak se jen ptám. Nechci tě přesvědčovat, jen mě to prostě zajímá, proč někomu přijde lepší místo 2 jogurtů dát UM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.13 14:25

@Lama Lama tak já jsem to hlavně myslela tak, že zakladatelka řeší to, že malej nechce UM. No a protože mi přijde brzy, aby nepil žádné mléko, tak bych mu dávala tohle. Než dva jogurty :nevim: Ani já bych za den nesnědla dva jogurty, natož bílé, já bych prostě zvracela, mám problém s tím to v klidu strávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.13 14:25

A to mi není 11m ale 25let :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie