Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
MaryClementine píše:
Tak včera jsem ho vzbudila po dvou a čtvrt hodině a taky byl za odpoledne hodně vylítaný, jsme u našich, doma v Brně se tak nevylítáTakže byl i dost unavený a noc byla celkem v poho. Sice mě párkrát vzbudil zafňuknutím nebo vrtěním, ale hned zas spal dál, žádné ponocování. Budu to muset nějak vyzkoumat a popřemýšlet jak ho unavit, moc chodící není
Mary, tak to je dobře. ať to vydrží a jen se lepší!
Já mám už vypozorováno, že ať se odpo dobře vyspí či ne, unaví se hodně či ne, tak to na to fňukání v noci prostě nemá vliv
Zřejmě trpí na noční děsy a s tím asi nic neudělám…
No kupodivu dneska spal přes den „jen“ hodinu a třičtvrtě, tak jsem si to začala psát a vypozoruju, jestli má délka denního a noční fňukání souvislost
Dík za radu!
Dej určitě vědět, samotnou mě to zajímá.
Spací grafy si taky občas vedu, pro maminky nespavců je to užitečná věc, jak vypozorovat různé souvislosti.
ahoj holky, tak jak jsme na tom po pěti nocích s denním buzením?
Nuž: Budím ho v půl jedné, což v praxi znamená, že spí cca hodinu padesát (usíná mezi půl 11 a třičtvrtě). A těch pět nocí? 3× spal jen s pár zavrtěníma bez vzbuzení a dvakrát si sedl kolem půlnoci a plakal, ale stačilo dát muchlíka, promluvit, položit, a do pěti minut zas usnul a spal až do rána.
Takže buď má dobrý období nebo to denní buzení zatím funguje ![]()
Taky ráno začíná dýl spát, takže se nám rýsuje režim se spaním ne dopo, ale po o. Uvidíme. Zase změny, uf ![]()