20 měsíců - profňukané noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
3.7.11 08:55
MaryClementine píše:
Tak včera jsem ho vzbudila po dvou a čtvrt hodině a taky byl za odpoledne hodně vylítaný, jsme u našich, doma v Brně se tak nevylítá :-( Takže byl i dost unavený a noc byla celkem v poho. Sice mě párkrát vzbudil zafňuknutím nebo vrtěním, ale hned zas spal dál, žádné ponocování. Budu to muset nějak vyzkoumat a popřemýšlet jak ho unavit, moc chodící není :think:
:dance: :dance: :dance: vidiš, třeba už bude jen líp a líp :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
3.7.11 14:09

Mary, tak to je dobře. ať to vydrží a jen se lepší!
Já mám už vypozorováno, že ať se odpo dobře vyspí či ne, unaví se hodně či ne, tak to na to fňukání v noci prostě nemá vliv :nevim: Zřejmě trpí na noční děsy a s tím asi nic neudělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.7.11 14:10

No kupodivu dneska spal přes den „jen“ hodinu a třičtvrtě, tak jsem si to začala psát a vypozoruju, jestli má délka denního a noční fňukání souvislost :-) Dík za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
3.7.11 17:13

Dej určitě vědět, samotnou mě to zajímá.
Spací grafy si taky občas vedu, pro maminky nespavců je to užitečná věc, jak vypozorovat různé souvislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.7.11 11:44

ahoj holky, tak jak jsme na tom po pěti nocích s denním buzením?
Nuž: Budím ho v půl jedné, což v praxi znamená, že spí cca hodinu padesát (usíná mezi půl 11 a třičtvrtě). A těch pět nocí? 3× spal jen s pár zavrtěníma bez vzbuzení a dvakrát si sedl kolem půlnoci a plakal, ale stačilo dát muchlíka, promluvit, položit, a do pěti minut zas usnul a spal až do rána.
Takže buď má dobrý období nebo to denní buzení zatím funguje :-)
Taky ráno začíná dýl spát, takže se nám rýsuje režim se spaním ne dopo, ale po o. Uvidíme. Zase změny, uf ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
7.7.11 17:14

Pěkné :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie