21.12.2012 už za dva dny
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Žirafátko píše:
no jo, jenže všechny mají trvanlivost do 7/2015… co s tím?![]()
Pak prijde tvuj cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bububu ![]()
vzpomínáte na tu paniku před 1.1.2000? jak nebyla připravená celosvětová počítačová síť? ![]()
- Citovat
- Upravit
@carola píše:
Potřebuju utřít prach v celém bytě a vůbec se mi nechce, tak že by to už bylo zbytečné?
to už kašli ![]()
- Citovat
- Upravit
@Žirafátko píše:
no jo, jenže všechny mají trvanlivost do 7/2015… co s tím?![]()
to je vidět že zas tak chytrá nejsi
založ si diskuzi a poptej se, já fakt nevím
![]()
- Citovat
- Upravit
Jooo a osobně si myslím, že lidi tak panikaří, protože zaručeně nemá jít elektřina
. To je ovšem slovo do pranice, protože chápu, že představa, že lidi budou např. bez facebooku v nich vyvolává neskutečnou paniku
Pro mnohé úplný konec světa. ![]()
Příspěvek upraven 19.12.12 v 09:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Jooo a osobně si myslím, že lidi tak panikaří, protože zaručeně nemá jít elektřina. To je ovšem slovo do pranice, protože chápu, že představa, že lidi budou např. bez facebooku v nich vyvolává neskutečnou paniku
![]()
![]()
to ani neříkej
už mám bolení
![]()
- Citovat
- Upravit
@Mišička63 píše:Hele holky a umřeme teda?
![]()
![]()
To záleží na tom, jestli žere gekončík (zasvěcení vědí).
Takže otázka zní:
Gekončík žere nebo ne???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
@lyrica tak jo nouž jsem to roztrhala
to jsou věci teda
No jako ani mi nemluv, já do toho kalendáře koukala hned 3×, a ještě se ptala kolegy, jestli to je jako FAKT pravda, že už jen 2 dny a je 21.v měsíci, za 5 dní vánoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa Neděs, stačí, že se ke kompu nedostanu o víkendu, páč u něj zaclání pán domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
to ani neříkejuž mám bolení
![]()
No fakt budeš muset chodit po ulicích s fotkama v ruce a ptát se lidí - Líbí se Ti to?
Na virtuální „lajkování“ můžeš zapomenout
Akorát bude tma i venku, tak nezapomeň svíčku, aby si mohli fotku pořádně prohlédnout aby potom v náhlém rozbřesku neřekli - už se mi to nelíbí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Jooo a osobně si myslím, že lidi tak panikaří, protože zaručeně nemá jít elektřina. To je ovšem slovo do pranice, protože chápu, že představa, že lidi budou např. bez facebooku v nich vyvolává neskutečnou paniku
![]()
![]()
Pro mnohé úplný konec světa.
Příspěvek upraven 19.12.12 v 09:35
ty a proč ZROVNA elektřina? Jsem teda nečetla všech ostatních asi 30 diskuzí na tohle téma, takže jsem nepoučena, nemám za barákem zaparkovanou cisternu s vodou (ale na Hostivař se dá s kbelíčkem dojít za chviličku) ani tuny mouky (všechno jsem vyplácala na cukroví
)
Jinak co facebook, ale EMIMINO
kde já se sakra dozvím, co mám teda dělat ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kačus82 píše:
Bububuvzpomínáte na tu paniku před 1.1.2000? jak nebyla připravená celosvětová počítačová síť?
Jo, ta byla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
No jako ani mi nemluv, já do toho kalendáře koukala hned 3×, a ještě se ptala kolegy, jestli to je jako FAKT pravda, že už jen 2 dny a je 21.v měsíci, za 5 dní vánoce
a co říkal? já právě taky nevím ![]()
@Amys píše:
@Kallkapa Neděs, stačí, že se ke kompu nedostanu o víkendu, páč u něj zaclání pán domu
to je tyran
že s ním vůbec jsi
nohy na ramena a uteč
![]()
- Citovat
- Upravit