21.12.2012 už za dva dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
19.12.12 09:56

Já se těším na zítra, to bude diskuze: UŽ ZÍTRA!!! JAK TO PROŽÍVÁTE :dance:

• Citovat
  • Upravit
15319
19.12.12 09:57
@Kačus82 píše:
vybírej, čas běží :lol:

No ale to je rozhodování pod nátlakem, to je nepřípustné, vypusťte 21.12. z kalendáře. :cert: Pak se rozhodnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Kačus82 píše:
Já se těším na zítra, to bude diskuze: UŽ ZÍTRA!!! JAK TO PROŽÍVÁTE :dance:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
LouLou

Paneboze :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
15319
19.12.12 09:58
@Kačus82 píše:
Já se těším na zítra, to bude diskuze: UŽ ZÍTRA!!! JAK TO PROŽÍVÁTE :dance:

A co teprve 21.12., začne to už po půlnoci? Můžeme tipovat, kdy bude první diskuze… :lol: A kolikpak jich asi bude. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.12.12 09:59

Za dva dny 21.12. bude manžel hodně sprostý, protože bude osekávat stromek do stojanu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já si naluje vaječňák a budu zdobit, hurááááááá, už se jenom 2krát vyspím a je to tadýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.12.12 09:59
@Kallkapa píše:
No super, jestli to je inženýrsky potvrzeno, tak fakt 24.12. bude už za pět dní! Ještě abych to mohla přetlumočit doma - kolikrát se ještě vyspíme než přijde Ježíšek? Nemohla by ses kolegy zeptat? :oops:

Uf, tak jsem se ptala. To mu už teda trvalo dyl, ale snad to vypočítal přesně. Takže… Soustřed se a počítej s náma. Na čtvrtek, na pátek, na sobotu, na neděli. To je 4× a na pondělí plus jedna na druhou, to je 4 plus jedna je pět. Takže prej pětkrát. No ale popsal celej papír, než k tomu došel. Jak já tyhle vzdělaný lidi obdivuju, fakt nechápu, jak někdo takovej může existovat, s takovou inteligenci musí být hrozný žít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.12.12 10:02
@Seizdra píše:
Uf, tak jsem se ptala. To mu už teda trvalo dyl, ale snad to vypočítal přesně. Takže… Soustřed se a počítej s náma. Na čtvrtek, na pátek, na sobotu, na neděli. To je 4× a na pondělí plus jedna na druhou, to je 4 plus jedna je pět. Takže prej pětkrát. No ale popsal celej papír, než k tomu došel. Jak já tyhle vzdělaný lidi obdivuju, fakt nechápu, jak někdo takovej může existovat, s takovou inteligenci musí být hrozný žít :zed:
:think: :think: jestli to teda chápu dobře, tak když půjdu v neděli spát tak následující den v pondělí je ježíšek? :think: nejsem inženýrka tak mi trvá déle než pochopím :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
21848
19.12.12 10:06
@K.Black píše: :think: :think: jestli to teda chápu dobře, tak když půjdu v neděli spát tak následující den v pondělí je ježíšek? :think: nejsem inženýrka tak mi trvá déle než pochopím :oops: :oops:

Já už ho tu nemám, šel na školení počítání hodin, to je teprve!! A já ti neporadim, bohužel jsem beztitulova :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
19.12.12 10:06
@K.Black píše:
Tak mám začít dělat to nepečené a jít dneska dokoupit poslední drobnosti pro děti :think: jsem zmatená, zas abych se zbytečně nehonila :think: :nevim:

nic nedělej.. :-D stejně to nestihneš sníst :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20777
19.12.12 10:08

@K.Black Tak si udělejte Štědrej den už dneska. Co řešíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.12.12 10:12

Ale ted teda vážně, napsala jsem si seznam co musím mýt na 21.12.nachystané.
takže pokud nemáte ještě vše na potřebných místech, nakoukněte do mého seznamu :
Zubní kartáček+pasta aby mi náhodou netáhlo z puse kdyby mě někdo pod sutinama našel, deku at mi není zima, samozřejmě bačkory od noh je největší zima. Baterku, mobil třeba bude signál,konzervy.Ale hlavně ženský nezapomente vodu do zásob pitný režim se má dodržovat at se děje co se děje.
No tak snad jsem zakladatelce a třeba i vám ostatním aspon trochu pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.12 10:16

@kreali Zapomněla jsi na vložky, jinak dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.12.12 10:17

@Amys Šmarjá,no ještě že jsi mi je připomněla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.12.12 10:18

@Amys nemám stromeček, jen ten vonný do auta :roll: :oops:

@kreali díky :hug: já si vezmu ještě hřeben a krém proti vráskám, jo a ibáč kdyby mě bolela hlava :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat