2,5letý-zvýšená teplota

673
8.6.14 10:48

2,5letý-zvýšená teplota

Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor.
Syn má od čtvrtka od večera zvýšené teploty. Několikrát za den zakašle, jednou za den z něj vylítne nudle trochu do zelena, jinak prostě nic…akorát v ten čtvrtek se nárazově oprudil. Po Nutofenu je i bez teploty a lítá jak drak, ale když přestane působit, tak teplota stoupá. Zítra ráno jdeme samozřejmě k dr., tak uvidím, co řekne. Potřebuji zorganizovat hlídání místo školky, svoje zaměstnání a návrat tchýně domů z nemocnice po onkologické operaci…tak bych už ráda dopředu věděla, co by našemu prckovi mohlo být a jak dlouho bude muset být doma ze školky…do práce chodím prvních 14dnů.
I mě napadly zuby, ale podle mě už má všechny vylezlé…nedej bože, aby se třeba do zítřka osypal neštovicemi :-)
To, že je venku krásně, raději ani neřeším :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
8.6.14 11:08

Ma uz venku petky?

Tohle muze byt jakakoliv viroza… On ma plinu, ze se oprudil? Protoze opruzeni moc nechapu, pokud plinu nema… Opruzeny muze byt ze zubu nebo z vyssi teploty v plence, kdyz ma zvysenou… To nemusi primo s nemoci vubec souviset.
Videla bych to na nejakou slabou virozku, osobne bych ani k doktorce nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.6.14 11:22

Syn (34m) měl před týdnem virózu - taploty, a nic víc k tomu. Byli jsme 4 dny doma, dokud se z toho nedostal. Taky jsme teplotu sráželi, a když jí zrovna neměl, řádil jak drak.
Přeji brzké uzdravení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.6.14 11:36

Však, kdybych byla doma na rodičáku, tak bych ho k dr. nebrala…by mi bylo jedno, jestli bude doma dva dny nebo týden.
Ano, oprudil se. Ve čtvrtek celý den měl tu trénovací plenu, protože ho hlídal muž a ten nemá nervy se ho pořád ptát na nočník a pětkrát převlékat. Přes veškerou mojí snahu si prostě většinou neřekne. S tím doopravdy bojujeme :oops: Ve školce je také na plenách. Ani tam si s ostatními dětmi neříká :cert:
Když ho milostpána vysadím na nočník bez ptaní, tak to pak vyrobí, ale jinak ne. Kdyby neměl ty teploty, tak bych ho zrovna dneska nechala lítat s holým zadkem, to je bez nehod a problémů.
A ano, myslím si, že už má venku i pětky. Ale odpřísahnout nemohu. Moc si tam kouknout nedá. Když mu dozadu zajedu kartáčkem, tak nijak bolestivě nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.6.14 11:58

Jak dlouho chodí do školky? Nemůže se „promořovat“ školkovými bacily? Navíc, co jsem nedávno slyšela, tak ve školkách zrovna nějaké virozy probíhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.6.14 12:03

Do školky chodí od března. Ale až teď posledních 14dnů na celé 4dny týdně. To promořování je dost pravděpodobné. Ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
8.6.14 12:13

My jsme takhle měli zánět dutin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.6.14 12:14

Důležitost horečky při infekcích - článek k tomu srážení horečky Nurofenem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.6.14 14:19

@Almira-Alm, však já mu ten Nurofen nedávám pořád. Pouze jednu dávku k večeru, když vidím, že je mu hůř. Doufám, že to zítra dr. rozlouskne, zda je to jen viróza nebo nějaký zánět. ATB mu ale zbytečně dávat nechci. I když je zatím v životě neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.6.14 14:26

Pri nemocich, ktere se leci ATB, jsou obvykle horecky vyssi nez 38°C vesmes po cely den. Rozhodne to neni zvysena teplota na vecer. A zase i tady plati srazet az nad 38°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí