2 měsíční kojenec přestal kakat

799
29.12.11 05:40

2.mesicni kojenec prestal kakat

Ahojky,prosim o radu.Maly uz treti den nema stolici,i kdyz zatim s tim problem nemel a kakal hodnekrat denne.Dala jsem mu pred 3dny prikrm a od te doby nic.Prdiky mu ale odchazeji.Krouti se ale chudacek jako had :-( .Poradi nekdo co s tim?Rourku pouzivat nechci,jen v nejnutnejsim pripade.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10017
29.12.11 06:33

Materske mleko muzou miminka travit a nemusi mit stolici nekolik dni. Zazila jsem s vlastnim ditkem, tyden bez stolice nebyl vyjimkou a nemel zadne potize, Dr potvrdila, ze je to ok, vsechno mleko totiz stravil. Ale kdyz uz prikrmujete tak to netusim, mozna mu ten prikrm nesedl :think: . Ja bych rourku klidne dala a zrejme bych zkusila jiny druh UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.12.11 07:04

ahoj,rourky se neboj a mimu pomoz se vykakat.kdyz ji nebudes pouzivat pravidelne, nic se nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
29.12.11 07:56

To se nám taky stalo, nic to není, brzy objevíš v plence to, na co čekáš. Rourky se nemusíš bát. Miminku se uleví.

• Citovat
  • Upravit
3236
29.12.11 08:13

neboj se.Mě malá občas kakala i jednou za 9dní.Mudr.říkala že je to v tomto věku normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.12.11 08:42

Naše malá kojená kakala i 1× za 10 dní, ale při přikrmování by měla být stolice pravidelně. Nevím, proč se rourky bojíš. Pokud se mimčo kroutí, tak mu tím jenom ulevíš ;) . My jí používali jeden čas i několikrát denně, naše malá měla s kakáním velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.11 09:00

Ahojky, u nás to bylo zhruba v těch dvou měsících stejné, taky jsem z toho byla vyplašená, ale asi po 7-mi dnech se malej vykakal a stálo to opravdu za to :)
Pokud přikrmuješ, tak si myslím, že by měl kakat denně. Rourku použij, já se jí taky bála, ale kolikrát nám pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
29.12.11 09:00

vůbec bych se té rourky nebála. Nám strašně pomohla. Používali sme ji asi týden, kdy měl velké problémy a od té doby kaka perfektně. A to už je asi dva měsíce :) nevěřím že je škodlivá. Když vidíš tu úlevu toho dítěte je to k nezaplaceni :) a taky záleží co si dala za um nám třeba nutrilon nedělal dobře a měl z toho prdy a spatny kakání :( beba nám dělala moc dobře a teď už sme zase jen na mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.12.11 11:17

Zkusila bych zavest jine tekutiny - trebas vlaznou vodu. Na zmekceni stolice je vyborny hermankovy caj, jen tady bacha, je to alergen. Cvicit s nozickama - pritahovat k brisku, nebo pohyb jako pri jizde na kole. Uplne vynikajici na pohyb strev je casto polohovat mimco na brisko - krasne se vyprdi a posiluji se mu streva a zacne brzo samo hezky kakat.
Ja taky nejsem zastance rektalni rourky. Podle me to proste oslabuje sverac a myslim si, ze to pak muze mit vliv na udrzeni stolice. Tady podotykam, ze je to JEN a JEN MUJ nazor, nechci se dotknout nekoho, kdo ji pouziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.12.11 12:58

ja jsem se rourky taky bala,ale znam maminy,ktery ji pouzivaly aktivne a decka jsou v pohode:)jinak ja ji pouzivam zridla a jen tak lehoucce posimram.nekdy si rikam,ze takova roura pro dospely by se nekdy sikla,hehe.pa,mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.13 06:53

Ahojte. Moje malicka taky kakala pravidelne a najednou kaka malo. Ale krouti se jak zizqlka tak nevim. A prdiky ji odchazi normalne. Obcas ji dam fenyklovy caj a hezky ji to prozene :) jinak rourka se pouzivat nema tak casto. Rikali me v lekarne ze se ma pouzivat jen vyjmecne muzete miminku pry poskodit konecnik (strevo)… Tak nevim. Pouzivam radsi minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dotazecek
14.7.13 19:36

týdenní miminko

Zdravím :mavam: chtěla bych se zeptat jestli je normální, že má týdenní holčička je dneska bez stoličky??? včera si myslím, že byla ale nejsem si jistá ale dneska ještě nekakala…mám se znepokojovat??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6945
14.7.13 19:40
@dotazecek píše:
Zdravím :mavam: chtěla bych se zeptat jestli je normální, že má týdenní holčička je dneska bez stoličky??? včera si myslím, že byla ale nejsem si jistá ale dneska ještě nekakala…mám se znepokojovat??? :nevim:

ne pokud kojís, tak to neřeš :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.7.13 20:05

Kojené děti někdy nekadí 10 až 14 dní…takže zatím klííííd ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dotazecek
14.7.13 22:20

No jo holky ale platí to i pro týdenní miminko?? já našla na netu, že v prvním měsíci kadí děti 2krát až 3 krát denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová