3 autosedačky v 5 místném autě

65
8.7.11 18:47

3 autosedačky v 5 místném autě

Ahojky, můžete mi prosím poradit jak řešíte poutání 3 autosedaček v ,,klasickém" osobáku…jedná se o autosedačky 2× 15-36 a 9-18 …krásně se mi dozadu vejdou ta menší uprostřed, ale ty 2 větší nejsem schopna připnout…neraďte mi větší auto, na něj nemám :cry: …ve všech diskusích se řeší sedačky menší, které se připoutají a pak se jen pásá do kšír sedaček, ale tohle??? Je nějaké řešení? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.7.11 18:56

Ahojky,
promiň, moc ti neporadím. Sami tohle budeme řešit za měsíc, kdy se nám narodí třetí mimi. Vůbec nevím, jak je do auta nacpu a na větší taky nemáme.
Jsem zvědavá na reakce ostatních, zkušenějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.11 19:19

Vyměnit jednu sedačku za podsedák :? ? (Záleží, jak máte staré děti.) Kamarádka tak nacpe tři děti do Felicie.
Nám taky dnes přišla větši sedačka pro prostřední dítě, protože nejmenší už se do vajíčka nevejde. A obávám se, že tím pádem se nevejdou ani děti do auta, už teď to bylo naknap. Ale my kupujeme větší.

• Citovat
  • Upravit
20840
8.7.11 19:26

Mě napadá jedině dát jednoho prcka na místo spolujezdce. JAsně, není to ideální a taky asi ne každá mamina se dozadu ke dvěma sedačkám vejde, ale jinak nevím.
Nás to čeká v únoru, taky se těším :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.7.11 20:21

Pokud se ti tam ty sedacky vejdou vedle sebe a zavres dvere, tak by pak nemel byt problem. Ja poutam tak, ze si sedacku popotahnu jakoby kousicek k sobe ven z auta, abych se dostala k tomu zapinani pasu a kdyz ho tam zastrcim, tak sedacku prirazim zpet k te v prostred a stejne tak pak z druhe strany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.7.11 20:41

Jee, děkuji za superrychlé odpovědi…co se týče podsedáku jeden už by celkem mohl být, ale moc se mi do toho nechce…najezdím toho s dětmi dost a malá je celkem drobek…vyzkouším to popotažení sedačky protože místa máme opravdu na 3 velké romerky a jěště zbývá…za spolujezdcem to bude ok, ale za řidičem nevim nevim…protože zapínání pásů je už schované za tou prostřední sedačkou takže masakr… :zed: …jinak když jedu sama může být jedna sedačka vepředu, jedná se mi tedy spíš o ,,plný stav" … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
8.7.11 20:49
crazybee píše:
Jee, děkuji za superrychlé odpovědi…co se týče podsedáku jeden už by celkem mohl být, ale moc se mi do toho nechce…najezdím toho s dětmi dost a malá je celkem drobek…vyzkouším to popotažení sedačky protože místa máme opravdu na 3 velké romerky a jěště zbývá…za spolujezdcem to bude ok, ale za řidičem nevim nevim…protože zapínání pásů je už schované za tou prostřední sedačkou takže masakr… :zed: …jinak když jedu sama může být jedna sedačka vepředu, jedná se mi tedy spíš o ,,plný stav" … :lol:

ty jo co mate za auto, ze se vam tam vejdou tri velke romerky??Nam jedna romerka zabira cele sedadlo…takze se vejdou maximalne dve… mame romer safefix a mezi dve uz se nevejde ani zadek nato dalsi sedacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
8.7.11 20:52

Jééje, tak to mne, prosím, taky zajímá - do jakého normálního osobáku se Ti vejdou dozadu 3 velké romerky??? 8-o 8-o 8-o Nám se do Octavie kombi nevešly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.7.11 20:54

Passata…tedy napsala jsem to asi špatně 2 velké romerky 15-36 a jedna 9-18 …myšleno to bylo že se najdou rozměrově i menší autosedačky, ale i takhle když mám poskládané tyhle 3 mi u dveří zbývá po každé straně cca 7 cm…

Příspěvek upraven 08.07.11 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.7.11 20:55

Právě kvůli tomu jsem oktávku prodala, ty vypouklé dveře jsou zabiják… :evil: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
8.7.11 20:59

a ktere romerky se ti tam vejdou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.7.11 21:06

kidfix, kid(to samé) a myslím že duoplus :roll: …bohužel (v tomto případě) máme sedačky s isofixem a ten v tomhle autě určitě nevyužijeme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
8.7.11 22:11
crazybee píše:
Právě kvůli tomu jsem oktávku prodala, ty vypouklé dveře jsou zabiják… :evil:

Passat, vida, díky - tak jsem zas o něco chytřejší… Jo, my se v tomhle s tou oktávkou taky nazlobili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
8.7.11 23:25

Budeme řešit to samé. Mrně bude ve předu a tatínek holt napasovaný vzadu mezi většíma sedačkama.
A vám, co se tam ty tři dozadu vejdou - vy tam máte uprostřed tříbodový pás??? Protože pokud vím, tak se to tím dvoubodovým ani nesmí, i když se tam vejdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
8.7.11 23:43
Jahudka84 píše:
A vám, co se tam ty tři dozadu vejdou - vy tam máte uprostřed tříbodový pás??? Protože pokud vím, tak se to tím dvoubodovým ani nesmí, i když se tam vejdou :think:

Taky jsem žila v domnění, že autosedačka musí být připevněna isofixem nebo TŘÍBODOVÝM pásem, i to byl jeden z důvodů, proč jsme se zbavovali oktávky… Ale mám to jen ze zdroje „jedna paní povídala“, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí