3 dny do ms a negativní test

13
8.7.21 07:28

3 dny do m/s a negativni test

Zdravim, snažíme se o miminko… potrebuju radu.. cokoliv.

Delala sem si ovulacni test 24.6.2021
Pak jsem tedy mela styk 25.6.2021 a podruhe 28.6.2021

Krom toho, ze me zacalo bolet bricho, podbrisek… nehorázné se mi zvětšila prsa (jakoze i podprsenka je mi mala😂 nevšimla sem si toho jen Ja😂), zvedá se mi zaludek, ale nezvracim… a dneska 3 dny pred Menstruaci me zacaly i jakoby tlačit prsa vevnitr a mam na nich žily.
Bohuzel sem si dnes 8.7.2021 v noci protoze uz sem to nevydrzela delala test a bohuzel negativni. Chci se zeptat jestli je mozne mit 3 dny pred menstruaci negativni test, a jestli tam je jeste nejaka sance? Sem z toho strasne smutna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
8.7.21 07:31

Přečti si příbalový leták u testu. Co tam píšou? Z ranní moči, a po vynechání menstruace. Ty jsi nedodrzela ani jedno. Takže za pár dní znovu a lépe.

• Citovat
  • Upravit
13
8.7.21 07:44
@mackA159 píše:
Přečti si příbalový leták u testu. Co tam píšou? Z ranní moči, a po vynechání menstruace. Ty jsi nedodrzela ani jedno. Takže za pár dní znovu a lépe.

Jsou ženy co testují i pred, a vyjdou jim dve čárky i kdyby duch….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
8.7.21 07:51

Šance jistě je.. Patřím mezi ty, co testovaly před ms (5dní) a večer a měla jsem druhou čárku, ale mám dlouhé cykly, takže to bylo cca 14 dní od ovulace. takže nevěš hlavu, ještě se může objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.21 07:53

@Pidulka1991 Ja ani nevim kolik mam dni od ovulace jestli to jakoby pocitat od toho dne kdy mi vyšel ten test ovulacni… ale strasne si preju, aby to vyslo… jeste k tomu mam tedka i bílý výtok, ale ciste jen na toaletaku, na kalhotkách max par “kapek”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
8.7.21 08:01

Den před ms snehobilo, den po vynechani pěkná čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.21 08:03

@JancaS84 dala jste mi aspon nejakou nadeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.7.21 08:04

No, tak dělala sis ovulační test a ten byl pozitivní? Tzn. že testovací čárka byla stejně silná nebo silnější než ta kontrolní? Pokud ne, test byl negativní. Pokud ano, ovulace by přišla do 48 hodin. 28.6. by byl tedy styk bezpředmětný. Těhotenské příznaky způsobuje růst hormonu hCG, v době nevolností už je jeho množství v tisících jednotek. To by se na testu ukázaly // okamžitě, protože test reaguje při hodnotě 10 (některé testy při 25). Nevolnosti přichází až tak kolem 8tt, hCG roste rychle a jeho hodnoty jsou desetitisíce až statisíce a tělo na to reaguje u některých žen nevolností. Negativní test = není to těhotenství. Testuješ zbytečně brzy a pamatuj si, že psychika tě umí hodně ošidit. Většina žen takhle brzy žádné příznaky nemá, natož nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
8.7.21 08:09
@Angold píše:
@Pidulka1991 Ja ani nevim kolik mam dni od ovulace jestli to jakoby pocitat od toho dne kdy mi vyšel ten test ovulacni… ale strasne si preju, aby to vyslo… jeste k tomu mam tedka i bílý výtok, ale ciste jen na toaletaku, na kalhotkách max par “kapek”

Spolehlivější než ovulační testy je měřit bazální teplotu. I když ta taky není stoprocentní. Obecně se považuje za ovulaci poslední den nízkých teplot, ale četla jsem v odborných zdrojích, že se teplota může zvýšit i dva až tři dny po ovulaci. Do těla nevidíme. Ohledně testů, záleží, jak dlouhé máš cykly a kolik dní je od ovulace. V moči se hcg může objevit nejdřív 9. den od skutečného oplodnění.

Držím pěsti. Kdyby to teď nevyšlo, nebuď smutná. Někdy to prostě chvíli trvá, i když jsou oba partneři zdraví, styk byl dobře načasovaný a pro oplodnění byly nejlepší podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
8.7.21 08:39

A toho 24 jsi měla ovulaci nebo sis teprv začla dělat testy a ovu byla až později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.21 08:41
@Kriss Tina píše:
A toho 24 jsi měla ovulaci nebo sis teprv začla dělat testy a ovu byla až později?

Ovu mela byt druhy den, max jakoby pozítří. Pac od ovu test je pak ovulace nejak do 24h nebo 48h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6716
8.7.21 08:43

Já měla ducha až tři dny po vynechání MS, takže testuj později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
8.7.21 08:47

@Angold aha takže byl pozitivní. Takže styk 28 už je bezpředmětný, spíš by se mohlo zadarit z nějakého před tím pozitivním testem než po nem, nicméně 2 týdny po pozitivním ovulační testu už na testu aspoň duch bývá, ale budeš si muset počkat jestli dojde ta ms, teď stejně nic jiného nevymyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.21 08:52
@Kriss Tina píše:
@Angold aha takže byl pozitivní. Takže styk 28 už je bezpředmětný, spíš by se mohlo zadarit z nějakého před tím pozitivním testem než po nem, nicméně 2 týdny po pozitivním ovulační testu už na testu aspoň duch bývá, ale budeš si muset počkat jestli dojde ta ms, teď stejně nic jiného nevymyslis.

To moc nechapu, jakoze bych mela styk pred použitím testu? To by melo jaky vyznam? Ja to nejak nechapu…
Jak to teda mam udelat pristi mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
8.7.21 08:59

@Angold Protože se většinou otěhotní ze styku třeba den dva před ovulaci a ne až po ní. Spermie si v tobě počkají i 5 dní, když máš pozitivni ovulaci test, tak druhý den už může být pozdě, ovulace může přijít klidně za 12 hodin, těch 24-48 je orientační doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí