3 letý syn vstavá 4:30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
25.3.24 09:11

@anavi13 umím si to představit naprosto jasné. Nakrmit rybičky, dát vodu psům, udělat si pití, malovat vodovkama, postavit nejvyšší věž a bouračky aut v historii ( u toho rámus se ideálně spí) a mnoho dalšího dle dílu v pohádce. Že by třeba hodinu seděl v tichu a klidu a koukal na pohádku fakt ne ;)

• Citovat
  • Upravit
14376
25.3.24 12:04

@kocourGarfield až kolem pěti let. Do té doby byly noci, kdy zvládal být vzhůru každou hodinu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
25.3.24 12:15

Jestli chodi spat 18:30 a vydrzi do 4:30, tak to neni nespavec, vzdyt spi 10 hodin. Tolik mi v kuse (buzeni na poknourani, WC, napiti nepocitam) nenaspalo zadne z deti. Holky spaly sice treba do 7, ale od 23, nekdy i pozdeji zalehly :zed:. Syn usinal treba uz ve 21, ale zase vstaval pred 6. Si nevyberes. 10 hodin za noc mi prijde „cajk“ :nevim:. Spis je blbe to casovani, ale s tim moc nenadelas si myslim, my to taky neposunuli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.3.24 12:28

@Eruwie89 Moc nerozumim, co chces vyresit, spi kolem 8-9h denne coz v tomto veku je trochu mene, ale neni to vec k reseni. Pokud ses nevyspala, chod spat s nim, nebo potrebujes chodit spat pozdeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.3.24 12:38

@Hobitka Presne, spi docela dobre, dospelemu cloveku tohle musi preci bohate stacit, ne? Proste chodi spat driv, muze to zkouset pomalu posouvat, ale vic proste spat nebude. Zakladatelka muze chodit spat treba kolem 20h a ve 4.30 by mela byt dostatecne odpocata. Nebo co ocekava? Ze da dite spat ve 20h a bude se budit v 8 rano a ona bude mit cely vecer pro sebe? Takhle to ale proste nefunguje, ma dite, mela by se mu venovat, nebo otec ditete, ale je to male dite, ktere potrebuje podnety pro svuj dalsi rozvoj a tim, ze ho ve 4.30 strci pred televizi mu opravdu neprospeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.3.24 13:15

@lucyk90 tak zase jsou děti, které spí 12 hodin denně ve 3 letech. Nepřipadá mi to úplně mimo. Ale každé dítě je jiné

• Citovat
  • Upravit
454
25.3.24 14:25

@kocourGarfield Ano, stejne jako u dospelych, nekdo spi 6 hodin jiny 10. Ze trilete dite spi tech 9-10h je uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.3.24 14:29
@Eruwie89 píše: Více

Ahoj, muj 8 lety syn je takovy odjakziva…dnes vstal ve 3.54. Rozdil je ten, ze uz davno vstane sam a jde si neco delat a ja spim v klidu v loznici dal a ani nevim ze vstal. Od miminka byl takovy, nic s nim nenadelam. Zatim prezivej na kafi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.3.24 17:08

Za mě spí spíš déle. Zatajila bych mu změnu času a nenápadně si usínání posunula třeba na osmou půl devátou, ale délka spánku mi přijde v pohodě (spíš jí závidím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.3.24 16:16

Dcera to ma podobne, spi 20:30-5/5:30, ob den spi po obede, jinak je protivna. V létě vstávaly obe deti v 5, byvali jsme první na hřišti 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.3.24 20:52

Ahoj děkuji všem za rady a názory. S odpoledním spaním..když to ještě trochu šlo uspavala jsem v nosítku nebo kočárku. Pak jen v nosítku kočár nešel. Teď usne jen po plavani nebo sokole, když je totálně hotový. Ale jsme naučení, že po obědě letíme a čteme pohadky. Ale když čtu víc, jak hodinu a on furt nic, tak už ho holt nechám. Sice spát asi potřebuje, ale neusne.

Jinak dneska díky posunu spal do 6:30 (tedy 5:30 starého casu) luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.3.24 20:52

Ahoj děkuji všem za rady a názory. S odpoledním spaním..když to ještě trochu šlo uspavala jsem v nosítku nebo kočárku. Pak jen v nosítku kočár nešel. Teď usne jen po plavani nebo sokole, když je totálně hotový. Ale jsme naučení, že po obědě letíme a čteme pohadky. Ale když čtu víc, jak hodinu a on furt nic, tak už ho holt nechám. Sice spát asi potřebuje, ale neusne.

Jinak dneska díky posunu spal do 6:30 (tedy 5:30 starého casu) luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.3.24 20:54

No kdybych mu dala mobil a sluchátka a šla spát, tak by se buď zabil nebo by hořel byt. Je hodneeee živý dítě. U pohadky ráno vydrží jen proto, že jsem u toho a piju kafe. Pak už fungujeme spolu.

Asi si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect