3 roky - sám nejí, nepije z hrnečku, málo pije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
14.9.17 19:58
@Svistice píše:
@Ivka87 Moje deti dokazou byt zvlast v zimnich mesicich vcelku velbloudi. Mají evidentně menší potřebu pít a víc do nich nedostanu nijak. Proste pit nepotrebuji a nebudou, i kdybych se na hlavu stavela. Takze to neresim a nechavam v jich rezii. Kde berou curani netusim, asi absorbuji vodu ze vzduchu.

No já to vidím podobně. Doma dcera pila, ale teď nastoupila do školy a pravidelně nosí láhev (1/2 l) domů skoro plnou - a to jí dávám šťávu, aby jí to chutnalo. Dá si u oběda dvě skleničky a o velké přestávce si cucne, a konec.

Jsem z toho taky na prášky. Ale je fakt, že ty děti to fakt možná berou ze vzduchu: já co pamatuju jsem taky nepila celé dopoledne, jen v poledne u oběda a pak až zase po návratu z družiny/kroužků domů. Tehdy lahvičky nebyly, a když byla jo žízeň, strčil člověk hlavu do umyvadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85494
17.9.17 21:39

@Slečna Ferka nemaji tam hrnicky na piti? Treba pije neco uplne jineho. U nas vlastni flasky mit nesmi, maji hrnecky na skrince a kdyz maji zizen, reknou si nebo se proste napiji. Kolik toho denne vypije nevim, ale cura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí