3 týdny bez syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
19.6.20 21:48

A jak je dítě staré?
Od 2 let jezdí na týden s babičkou a dědou. A dvakrát tábor na 3 týdny, bez mobilu. Všichni jsme to zvládli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
19.6.20 21:56

Nejdýl týden. Tři týdny zvlášť když jsou děti malé je dost, ale dá se to. Lázně jsou důležité.
Já teda jsem kdys byla u babičky 3 týdny, mamka jela po operaci do lázní, byly mi tak 4 roky. Blbý bylo, že jsem byla sama u nich, dřív mě skoro nehlídali, ale nikoho jiného mamka neměla komu mě dát. Nesla jsem to těžce, vím, že když mamka přijela, nechtěla jsem k ní jít, mamka tvrdí, že to bylo jako bych ji nepoznala. Ale to určitě ne. A brzy bylo všechno zase v pohodě. Já byla fakt malá, a babičku s dědou jsem vídala málo, a myslím, že to bylo poprvé co mě hlídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.6.20 21:57

Nepíšeš jak je dítě staré, ale neboj to zvládneš.
Mám syny 11 a 13 a už třetí rok jedou na 15 dní na tábor. Je to tábor postavený každý rok na „zelené louce“, bez spojení, bez mobilu. Nemají ani potřebu poslat pohled, jenom když je vedoucí fakt donutí, takže jeden za celý tábor. Jako stýská se mi po nich vždycky, ale jsem ráda, že si to užívají.
Ale mám je s exmanželem ve střídavce, tak jsem možná už trochu otrlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
19.6.20 22:22

Mně se za ten týden ani nestihne začít stýskat. Vždycky mi připadá že to hrozně rychle uteče. Po 2 týdnech už by se mi asi stýskalo ( syn měl být letos 12 dní na ŠVP). Po 3 určitě. Ale já bych to zvládla určitě. Děcka taky, když by museli. A když bysme spolu mohli být v nějakém kontaktu. A byly by s lidmi, které znají, a měly program..taky by jim to uteklo. Možná by byla fajn návštěva po půlce pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.6.20 22:39
@diginiga píše:
Ahoj maminky, jak dlouho jste byly bez svých dětí? jedu na 3 týdny do lázní ohledně zdraví.. A mám ztoho strach :roll: předem děkuji za reakce

Jsou mu 3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.6.20 22:39
@Netopirek píše:
A jak je dítě staré?
Od 2 let jezdí na týden s babičkou a dědou. A dvakrát tábor na 3 týdny, bez mobilu. Všichni jsme to zvládli :mrgreen:

3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.6.20 22:41
@Murka píše:
Jinak jsem byla měsíc v nemocnici se zlomenou stehenní kostí když byly starší dceři dva roky. Bylo to těžký, ale dalo se to. Nakonec bylo lepší když za mnou nechodili často, ale jen jednou týdně, ale zato jsem si hodně volali. Při návštěvě jsme to dcera i já braly blbě, že musí odejít beze mě, kdežto telefon byl v pohodě.

Děkuji synovi jsi 3r4m :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.6.20 07:10

Nejdyl jsem byla bez syna asi 11 dnu v jeho roce a ctvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.6.20 07:46

@diginiga jestli je zvyklý na hlídání, tak by to něměl být problém.
Ale návštěvy nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
20.6.20 09:16
@diginiga píše:
Jsou mu 3 roky :)

Jestli je zvyklý, bude doma a mezi svými, tak to zvládne. U nás byl problém, že jsem musela být mimo domov, dřív mě moc nehlídali sami, myslím že to bylo poprvé, a brácha byl na vojně. Takže pro mě to bylo moc změn najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí