30 tt s dvojčaty, tlak na spodek a jakoby menstruační bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
11.4.13 20:05

Ja jsem mela kontrakce, cipek uplne ok, zavrena, podle doktoru super nalez a stejne mi odtekla plodova voda a deti se musely narodit.. takze bych rozhodne zajela, aby pripadny kontrakce zastavili.. drzim palce, moje deti jsou 30 plus 4, vyvazly z toho naprosto bez problemu, ale zacatek byl hodne tezkej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.4.13 18:29

@Lucah ahojky jak jsem včera psala dnes Rano sem byla v porodnici..a teda monitor ukázkový jinak dráždivejší děloha a tvrdnutí břicha které sama nepoznám holky tam mám hodně naboulené a celkově břicho je hodně pevné a vyboulené, napichla my magnezium a mám ležet TZ. klidový režim..jinak ty máš dvojcatka?? Já mám pocit že nemaj kam pribirat, v noci mám na břiše jen dvě tvrdé vystouplé boule a na to my řekla ze to tak nemá být mám to každou noc tak já to fakt nechapu???:-// kdyby bylo hůř nechaj me v porodce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
13.4.13 09:12

Mam dvojcata, taky sjem byla na kapckach magnezia uz nekdy po 20 tt, namerili mi kontrakce, pak doma klidovy rezim a pak zpatky, to uz mi davali Gynipral do kapacky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
13.4.13 09:44

@Lucah
Třeba na mě ten Gynipral vůbec nepůsobil, jen mi bušilo srdce a celá jsem se klepala, kdoví co to je za šmejd pro mimi… :( Holt když se děloze chce, tak jí nikdo nezabrání.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
13.4.13 19:53

Na me zabiral paradne, nic jinyho ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie