Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem mela kontrakce, cipek uplne ok, zavrena, podle doktoru super nalez a stejne mi odtekla plodova voda a deti se musely narodit.. takze bych rozhodne zajela, aby pripadny kontrakce zastavili.. drzim palce, moje deti jsou 30 plus 4, vyvazly z toho naprosto bez problemu, ale zacatek byl hodne tezkej..
@Lucah ahojky jak jsem včera psala dnes Rano sem byla v porodnici..a teda monitor ukázkový jinak dráždivejší děloha a tvrdnutí břicha které sama nepoznám holky tam mám hodně naboulené a celkově břicho je hodně pevné a vyboulené, napichla my magnezium a mám ležet TZ. klidový režim..jinak ty máš dvojcatka?? Já mám pocit že nemaj kam pribirat, v noci mám na břiše jen dvě tvrdé vystouplé boule a na to my řekla ze to tak nemá být mám to každou noc tak já to fakt nechapu???:-// kdyby bylo hůř nechaj me v porodce…
Mam dvojcata, taky sjem byla na kapckach magnezia uz nekdy po 20 tt, namerili mi kontrakce, pak doma klidovy rezim a pak zpatky, to uz mi davali Gynipral do kapacky..
@Lucah
Třeba na mě ten Gynipral vůbec nepůsobil, jen mi bušilo srdce a celá jsem se klepala, kdoví co to je za šmejd pro mimi…
Holt když se děloze chce, tak jí nikdo nezabrání.. ![]()