Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mysii píše:
@macullina já to viidím tak, že si ji musím odzkoušet nebo aspoň vidět, přes net to nebudu riskovat…myslíš, že bude stačit prozatím jen jedna?
asi zalezi na narocnosti kazde z nas, ja se celkem dost potila, tak jsem mela dve na stridacku, pozdeji kdyz uz se mi tolik prsa nenalevala tak jsem kojila s klasickyma, jen shrnula a bylo, takze jsem ty kojici pouzila vazne asi jen na tri mesice,,
ale kamaradka s nimi koji jeste u dvoulete, takze vazne zalezi,.
Termin mam na 2. zari,,,sama jsem zvedava kdy se bude chtit mimiskovi na svet, Prvni byl vyvolavanej ale slo to skvele,
1.8. jdu na sepsani porodopisu
no nezadrzitelne se to blizi..
tesis se? kdy mas termin ty?
@macullina já 12.září, ale očekávám malého spíš
mám takové tušení…těším se až to budu mít za sebou, začínám mít strach, jako prvorodička asi nejvíc z toho, jak to vypukne ![]()
@Mysii
ja si prave rikam, ze jestli bude chtit na svet sam bez donucovacich prostredku tak abych to vcas poznala,
,protoze pri tom vyvolavani jsem dostala vecer prasek, hlenova zatka mi odesla ve ctyri rano, kdyz jsem sla rict sestricce ze mam asi kontrakce po peti minutach, tak me ani neprohlidla a rekla, ze se jen otviram a at si jdu lehnout, ze mam sestrit sily na porod.no az kdyz jsem se v kontrakci pozvracela a sla ji rict ze potrebuji prevleknout postel tak vytrestila oci, honem semnou na monitor a ze uz rodime, to bylo kolem seste rano a vodu mi praskli na sale a maly byl venku za minutu osm. takze ja v domneni ze se otviram jsem si rozdejchavala kontrakce aniz bych o tom vedela…ale pro me mozna dobre, protoze jsem citlivka ![]()
@macullina juj tak to nemohlo byt nic prijemneho! Ne nechodim a ty? Spis ctu…
Ahoj holky, taky jsem 33+1, je mi fajn. Byla jsem na rozpadnuti, ale posledních pár dnů se cítím opravdu dobře. Dokonce zase nosím mou 13 ti kilovou cacorku a vůbec mi to nevadí:-D mám velkou radost, ve 29 týdnu jsem zacla rodit a myslela jsem že už budu jen ležet a teď se to obrátilo o 180 stupňů
hic mi nevadí jsem na zahradě v bazénu nebo beham na sluníčku za dcerkou. Akorat se brutálně zadychavam ![]()
Tak koukám, že už máte vše nachystane, ja to teprve vcera vytahla ze skříně:-) kojící podprsenku nemám a ani nechci, zda se mi to zbytečne a drahé. Používám elastickou nebo bavlnenou sportovní a jen vyhrnu. Pěkné to drží prsa, i v tom spím at se mi nenatahuje moc ta tkáň ![]()
A co Strie a pigmentové proužky a flicky máte? Já měla u dcerky čáru na břiše, teď pořád nic, akorat mám černý pupik:-) od 8 měsíce s dcerkou se mi udělaly na břiše i Strie, ale teď žádnou novou zatím nemám a břicho mám jak s patercatama:-D:-P
@MarieOVMUC Ahoj:-)
Tak koukám, že energie máš plno ![]()
Musím zaklepat, ale strie i flíčky se mi zatím vyhýbají, ale zato pořád dost přibírám, neobejdu se totiž bez kupy sladkého!
Bříško podle doktorky nemám moc velké, a hodně sestouplé ovšem…
@MarieOVMUC
no ja teda cernej pupek mam taky, brisko tak akorat, ale hodne dole, kamaradka rika, ze to muze byt tim, ze je to dole uz PoUZITE
tak asi proto, no a strie? trosku pod pupikem ale zatim nejsou nijak vyditelne, mazu dvakrat denne vazelinou ![]()
@Mysii ja se tez neobejdu bez sladkeho, ted jsem prave dobastila celou cokoladu
a vaha? no zatim 15kg, s prvnim jsem mela necelych 20kg a zustaly mi tri tak jsem zvedava jak ted ![]()
@macullina já mám nahoru taky 15kg už a konečná to určo není
Ale užívám si to…patří to k tomu,,,
@Mysii
no tak ja trochu bojuji s psychikou, nekdy si rikam jak jsem fuj oskliva a druhy den jsem se sebou spokojena… HORMONY NO
mam to hlavne v prsou, v brisku a trochu zadek, jo a v obliceji, z toho si manzel utahuje ![]()