Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
ja jsem skoro taky 33tt, dnes presne 32+3tt, teda musim rict ze to hodne utika. Od 23tt.jsem doma kvuli zkracovani cipku, nejdriv jsem to nesla blbe, ale kdyz se to srovnalo a co mam klidovy rezim a ne prisny klidovy rezim, tak si to uzivam
minuly tyden jsme zacali kupovat vybavicku, jeste vyklizim a tridim nahromadene veci ve skrinkach, uklizim, ale je to takove hezci, kdyz uz se mi tu zacinaji shromazdovat veci.
Jo termin porodu mam 14.9. ale doktor to vidi tak na 37tt. vzhledem k memu cipku a cekame chlapecka Antonina ![]()
Zatim mam nahore 12kg, strie zatim zadne, ale caru mam a pekne krivou. Chtela bych se nechat fotit, to bude teda vypadat ![]()
Holky…
tak dnesni noc vazne stala za to, sice se trochu ochladilo, ale vubec jsem nespala, malej dostal silenou rymu takze co dve hodiny odsavani, u toho jsem se probrala natolik, ze jsem mela problem zase zabrat. Dneska jsem chodici mrtvola, ja chci SPAAAAAAAT
no snad se to podari odpoledne.
@Sunrise ahoj ahoj
ja z mam nachystano tak dva tri tydny a bylo to fajn pripravovat, pustila jsem si oblibenou muziku a predstavovala jsem si jak asi bude mimi vypadat, no a mezitim jsem se koukala na videa syna kdyz byl miminko, tak strasne rychle to utika, ted je to skoro triletej rozumprd ![]()
@macullina já dneska spala jak zabitá, snad poprvé jsem se fakt vyspala na výbornou, ale jen co jsem ráno vstala, točí se mi hlava a je mi fakt blbě…
@Mysii ten spanek ti zavidim a zaroven preji
netoci se ti hlava treba ze zmeny pocasi? ja jsem v nemecku, tady se ochladilo a miri to pry do cech,,,
uuuaaa
malej je vazne protivnej, hrozne me to vytaci, i kdyz vim ze za to nemuze a co teprve bude az onemocni nekdy oba najednou ![]()
@macullina tak to si teprve užiješ potom ![]()
Zřejmě to bude tím horkem, no myslím, že tady ochlazení nehrozí…ještě i o víkendu hlásí šílené tropy…říkám si buď ráda, že jsi těhotná přes léto, aspoň nemusíš kupovat tolik oblečení, ale ty vedra jsou za trest…
@Mysii
to jsem slychala na zacatku tehu,,POCKEJ V LETE SI UZIJES a ja odpovidala ze to bude pohoda, ze se nebudu muset oblikat a davat pozor na led atd.(s malym jsem byla tehu od kvetna do unora, takze jsem pak musela davat pozor aby se mi nerozjeli nohy a ja nekde neporodila na lede),,ale ted to beru zpet, to horko je sileny,,
no na vikend jedem do cech takze si to horko uzijem, nastesti budem v kamenem baraku, tak tak by melo byt lepsejs ![]()
@Mysii no a na ty predporodni kurzy jsem tez nechodila, rikala jsem si jestli jsem neudelala chybu, ale kdyz jsem pak videla maminky, ktere v porodnici panikarily i kdyz rikaly, ze byly na kurzu, tak si myslim, ze jsem o nic neprisla, driv kazdej rodil taky bez kurzu a slo to, tak jakypak copak, ze?
tez jsem hodne cetla, navic jsem studovala zdravku tak nejakej zaklad tam byl tez, hlavne pece o mimi,,, ![]()
Dobre rano holky!
nic si z toho nedelejte, ja jsem taky dnes nejak mimo. Vstavala jsem s manzelem v 7hod. ale po snidani jsem si jeste na hodinku zdrimla, no a ted se nemuzu nejak probrat. V noci nastesti spim, budi me akorat potreba na toaletu, tak aspon tak ![]()
@Mysii zitra se ma opravdu trosku ochladit, ale pak to ma jit zase do zavratnych vysin. Je otazka, kam az to ochlazeni republikou dojde. Ja jsem z Prahy, takze sanci mam ![]()
Na predporodni kurz se chystame, rodit chci v Pribrami a tam jsou dvoudenni, vzdy dve prvni utery v mesici. Slibuji si od toho, ze aspon pozname porodnici a reknou nam nejake zaklady. A aspon si manzel nacvici cestu ![]()
@macullina s těmi kurzy naprosto souhlasím…moje doktorka byla stejného názoru…a co jsem slyšela od známých, tak kurzy už nejsou to co bývaly…
@Sunrise no já to vidím tak, že dneska proležím celý den…vůbec nic se mi nechce a vlkastně ani nic dělat nemusím…akorát když jen tak poléhávám, čas mi vůbec neutíká a to mě štve
@Mysii tak to ja des musim do centra, doufam ze se neroztecu
A kdyz jsem lezla kvuli cipku, celkem to bylo 6 tydnu, tak jsem koukala na serialy - Cirkus Humberto, Hrabenky, Dobra ctvrt, celkem to pak i utikalo ![]()
No to mi je uplne trapne si stezovat jak trpim, kdyz ctu, ze to muze byt jeste mnohem horsi,,,takze? uz mlcim a jsem rada ze je vse v poradku..tady v nemecku je fajn, pod mrakem a fouka vitr takze mame potevreny okna dokoran a uzivam si zmenu, dala jsem si kaficko, tak jsem se i probrala, uklizeno je, malej odsatej jea uvareno skoro mam tez,,no musim se pochvalit JSEM SIKULKA ![]()
ta prohlidka porodnice je ale fajn, to souhlasim, jinak co se tyka predporodnich kurzu, tak asi vazne zalezi kdo to vede a jak to vede..