Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky i čekatelky ![]()
Dneska jsme s prďolkou absolvovali další poradnu a první monitor.
Malej s sebou hodně házel, ale bohužel jsem neviděla záznam, zda to dělalo něco i s dělohou ![]()
Pan doktor říkal, že se dole začíná něco dít
Že CS mám 3 (jsem druhorodička) a jinak vše v pořádku.
Teď ale tak cca 6 hodin chodím jak kachna machna- mám dost tlak na spodek a jakoby na stydkou kost a taky pocit, že jsem měla nohy roztáhnutý od sebe snad celej den- strašně namožená třísla.
Jaké CS jste měli v tomto týdnu a myslíte, že se už opravdu něco málo chystá?? Fakt mám pocit, že se rozpadnu ![]()
Me silene boli stydka kost asi od 32tt, pri chuzi te bolesti uhybam prave „kachni“ chuzi…TP mam v sobotu a nedeje se nic, dite ven nechce
na KTG mam slusny kontrakce, ale k otvirani to nevede…
asi ti nikdo nerekne, co se u tebe deje, kazdy to ma jinak ![]()
Ja mela CS 5 v 32tt a rodila jsem ve 42tt
CS neni smerodatny udaj.
CS není směrodatný
mně dr strašil předčasným porodem, dva týdny před porodem mi říkal jak jsem na spadnutí a že musím porodit každým dnem a houby…třetátko se rozhodlo že půjde přesně na termín
Tlaky a poslíčky jsem měla hodně dlouho před porodem.
No, přála bych ti, abys moc dlouho nečekala… Ale já měla CS u obou těhotenství v tomto týdnu 4 i pocitt tlaku na spodek… A první porod ve 37.tt spontálně, druhý 40+3 - vyvolávanej, jinak bych ho měla v břiše snad dotěď
Ani CS ani ty pocity nic moc neříkají… Bohužel…
No, moc jsme ti nepomohly, ale já taky pořád projížděla diskuze a hledala stejné popisy pocitů, abych odhadla, kdy to přijde… Takže ti rozumím…
Tak přeji, ať ti to hlavně rychle utíká a rychlý bezproblémový porod a zdravé mimi ![]()
Já měla ve 36tt CS6 a rodila jsem až ve 41+3tt a to ještě po vyvolávačce
takže CSkem bych se vůbec neřídila, spíš jak se cítíš, mě bylo výborně a tak nějak jsem věděla, že to jen tak nebude ![]()
Já mám už měsíc CS 4,týden jsem otevřená malinko víc než na prst, kontrakce přestaly po hamiltonu a nastoupila souvislá bolest, která trvá už 4 dny… takže CS bych taky sž tak neřešila…