37.tt - zkrácený čípek

Anonymní
13.11.12 15:59

37.tt - zkrácený čípek

Holky, chci se zeptat..
Dneska mi doktorka řekla, že už bych mohla rodit, protože mám zkrácený čípek. Termín máme na začátku prosince, ale už jsem 37+, takže by to už mělo být ok ne? Já bych radši, kdyby se malej narodil co nejdřív :D Myslíte, že nebude blbý, když mu „pomůžu“ těma „babskýma radama“ (horká koupel, víno, sex, dlouhá procházka)? Nebo by jste to raději nechali na přírodě? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.11.12 16:09

37+0 je oficiálně donošeno, takže rodit klidně můžeš. Pomáhat můžeš, ale dokud mimino nechce, tak nevyleze, tak aby sis od toho neslibovala nějaký zázraky ;) V podstatě nic z vyjmenovaného není nic nepříjemného, tak se aspoň zabavíš, ale vybodla bych se na ty klasický rady typu běhat po schodech a uklízet, zbytečně se vyčerpáš (navíc já před termínem dobíhala autobus, vyběhla jsem schody z metra na povrch a akorát jsem z toho měla natažené nějaké vazy a asi stydkou sponu a několik dnů chodila jak lazar a porod z toho nebyl :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.11.12 16:10

Mě se starší narodil 37 plus 3 a měl 3,67 kilo, takže naprosto dopečený mimi. babskejch rad už bych se v tomto týdnu nebála, a praktikovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
13.11.12 16:18

No tkoušet můžeš, ale ven jít nemusí… opravdu záleží hlavně na podnětech od miminka a můžeš být připravená jak chceš. :kytka:

Já chodila od 35+.. na jeden cm volně, čípek skoro spotřebovaný a od 37+0 jsem byla otevřena na 4 cm bez čípku. Vydržela jsem takhle další čtyři dny… Prostě až dítko bude chtít vyleze a neboj, dopečené už je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.11.12 16:27

Mě doktor řekl už v pátém měsíci, že se mi zkracuje čípek, tak jsem více odpočívala, ale ve 35.týdnu mě už raději převelel do porodnice a ve 37 týdnu jsem rodila…je fakt, že jsem tomu odpočinku moc dlouho nedala…Filípek se narodil s mírami 50 cm a 3,37 kg, byl krásný a zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
13.11.12 16:59

Jj, dítě se narodí až se rozhodne. já byla 37+0 v poledne na poslední poradně u mojí dr., prý to na porod ještě dlouho nebude, spíš bud přenášet. v noci jsem porodila, za dvou na 8 otevřená za 2 hodiny… syn se přidušoval, tak se asi (moudře) rozhodl vylodit, aby se neuškrtil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 17:29

Děkuji holky za názory. Vím, že když se mu nebude chtít, tak s tím nepohnu, i kdybych se postavila na hlavu. Ale já to vyzkouším, kdyby přece jen nebyl proti, tak ať ho mám u sebe dřív :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16631
13.11.12 19:29
@Anonymní píše:
Děkuji holky za názory. Vím, že když se mu nebude chtít, tak s tím nepohnu, i kdybych se postavila na hlavu. Ale já to vyzkouším, kdyby přece jen nebyl proti, tak ať ho mám u sebe dřív :mavam:

Za mě - užívej každé chvilky kdy je v břiše, pak už ho tam zpět, aby ses např. dospala nebo v klidu najedla už nestrčíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.12.19 16:01

Obnovuji diskuzi, děvčátka, dneska jsem po kontrole 37+0, slovy paní doktorky čípek zkrácený, na špičku prstu, vzadu úplně zavřená… Já bych naopak ráda vydržela do ledna vcelku… :srdce: nějaké rady? Je to vůbec diagnóza k porodu či není? Jsem z toho našeho rozhovoru nějaká zmatená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2646
19.12.19 19:28

@yvonečka Ja bych teda byla uplne v klidu. Mne doktor nekdy ve 35 a par drobnych nahmatal zadecek male, cipek temer zanikly a na vic jak 2 prsty a hrozne se divil, ze mi nic neni :mrgreen: Rodila jsem planovanym cisarem ve 39+0. Porod v terminu bys mela za tyden a mas jeste celkem zavreno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.12.19 21:20

@zirafka-h děkuji za odpověď :hug: břicho mám pořád nahoře, hlenova zátka taky ještě neodešla, vůbec si nepřipadám na porod. Tak uvidíme. Ona si beztak vybere ten nejvhodnější čas sama. :srdce: :srdce: :srdce: Snad budeme na svátky ještě doma. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2646
19.12.19 22:50

@yvonečka Fakt se ti tam zatim nic moc nedeje. Cimz nerikam, ze to nemuze nabrat rychly spad :mrgreen: Ale ted aktualne mas zatim jeste zamceno a tenhle stav k porodu neni :-) Zatka taky odchazi jak komu jak kdy. Nekdo o ni nevi, nekomu tesne pred porodem, nekomu brzy. Ze me zacaly odchazet nepekne hroudy hlenu zabarvene krvi asi ve 35tt. Tak preju, at to prijde v ten spravny cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí