Bude to porod? Váš názor

PajaSal
13.11.12 09:23

bude to porod?váš názor

Ahoj,
od včerejška asi od 6 hodin mě docela pravidelně píchná v podbříšku a vystřelí mi to buď dolů nebo do zad. Bolest to ale nebyla velká, protože jsem nakonec ve 12 usla, ale bolelo to. Od rána mám bolesti pořád-bolestivější, ale po delších intervalech. Od rána mě strašně bolí kyčle a třísla. Myslíte že by se mohlo něco dít? Dnes jdu na monitor tak uvidím ale chtěla bych slyšet váš názor. Děkuju moc za odpovědi. Jsem 39+5.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
13.11.12 09:29

Mně malinko bolelo břicho pravidelně, hned od začátku to bolení bylo 3-4 min, nezkracovalo se, neprodlužovalo. Normálně jsem fungovala - nakoupila, vyprala, vyžrhlila… Bolesti začaly o půlnoci a porodila jsem ten den odpoledne, jinak monitor nic neukázal. Takže uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.11.12 09:29

No, něco se děje určitě, a už 9 měsíců :lol: :lol: :lol: Ne, vážně, teď už nevíš dne ani hodiny, ale těžko říct. Já jsme kontrakce fakt poznala bezpečně, a ty je poznáš taky, aý to budou ony. Mě kontrakce prostě cca minutu hodně bolela už od prvních, ale ještě to šlo. Prostě taková píchavá bolest, trvající minutu, zesilující a zkracující se intervaly. Když jdeš na kontrolu, tak to uvidíš, nevím, jestli tě i vyšetřuje, abys věděla, že se porod třeba rozjíždí. Řekni to dr., a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
13.11.12 09:30

Ahoj, no asi se už něco děje. Těžko takhle soudit, každá to má jinak. Mě třeba odtekla plodovka, pak jsem v klidu dojela do porodnice. První bolesti jsem začala mít až o 2 hodiny později a to bylo jako kdyby se mi udělalo nějak zle a nemohla jsem ani mluvit. Pak se to rychle zkracovalo a sílilo. A to jsem ráno byla na monitoru a řekli mi, že se nic neděje (plodovka odtekla v 18.15 večer). Tak uvidíš, co ti tam řeknou. :mavam: Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.12 09:35

Mi takhle porod začal, ale já to nevěděla. Den předem popichování, bolesti v zádech, pak kyčle a třísla. Druhý den v 5 ráno bolesti jak při ms, opakovaly se po 15-20ti minutách, do 11cti pořád stejné, pak najednou co 5 minut, ale nic hrozného, jen jak kdybych to měla dostat, tak jsme jeli do porodky, tam mě vyšetřili, byla jsem na 5 cm, píchli mi vodu, pak teprva začali bolesti, mladý byl za hodinu venku ;) může to být, nemusí, řekni to na monitoru, třeba se jim tam aji něco ukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.11.12 09:43

To víš, že by to mohlo začínat, nebo se to tam chystá. Ty třísla jsem často četla, že mívaj ženský při porodu bolestivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
13.11.12 09:50

Určitě to něco bude. Porod určitě poznáš, ale tohle vypadá že se něco rozjíždí. Já druhorodička jsem měla poslíčky půl dne a až večer mě napadlo psát si časy a zjistila jsem že jsou pravidelné a jeli jsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí