36tt, je tu někdo se mnou? :-)

806
28.7.20 17:06

36tt, je tu někdo se mnou? :-)

Zdravím, končím 36tt a potřebuji se „vykňučet“, jak už je mi blbě a chci to mít za sebou :-) doma mám ještě 5 letého syna a je mi moc líto, že se mu nemůžu tolik věnovat, je to akčňák a hrozně se se mnou teď nudí. Nejradši bych se do porodu prospala. Vše mi jde pomalu, ještě nemám vše nachystané. Co vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
28.7.20 17:21

Já jsem dneska 36+0 :). Jak mi to do teď bylo jedno, tak pomalu taky chci už být zase „normální“. Taky už jsem děsně pomalá :D. Dnes jedeme ke tchyni, chtěla jabka, tak jsem v těch vedrech nasbírala 3 přepravky, více jsem nedala. Teď 2h jízdy a spaní ne ve své posteli. Takže to bude hodně dlouhý den…

Příspěvek upraven 28.07.20 v 17:23

• Citovat
  • Upravit
3258
28.7.20 17:22

Ahoj, já budu ve 36tt za 2 dny. Jiné děti zatím nemám. Jsem šíleně unavená, ale v noci poslední 3 noci nemůžu pořádně zabrat. Do toho to dusno mi nedělá vůbec dobře - šíleně se začnu potit, je mi vedro a na omdlení. Několikrát denně mě pálí žáha. :mrgreen: Tašku do porodnice taky ještě nemám připravenou a dokonce ještě ani vše pro mimčo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
28.7.20 17:26

Se spaním mám taky různě - třeba několik dní nespím a pak spím normálně. Vůbec nevím, od čeho to záleží. Tašku do porodnice jsem dobalila včera - tedy kromě jídla a pití. Když dnes vyjíždíme, tak to chci mít všechno radši sebou.

• Citovat
  • Upravit
806
28.7.20 17:35

No spaní je taky hrůza, chodím i po hodině, tak se moc nevyspim. Tašku snad dobalim zítra, až navštívím lékárnu a pak zbytek pro miminko. Jsem už nervózní, že nemám vše nachystáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
28.7.20 17:39

Taky mám v plánu do konce týdne tašku dobalit, pro jistotu. Pro mimčo nám naštěstí chybí už jen drobnosti, nic zásadního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.7.20 18:18

Dnes 35+5 a děs běs :roll:. Ty poslední týdny jsou jak za trest, jediné uklidnění je, že jsou poslední :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
28.7.20 19:02

Já jsem teď v 35tt a už se taky modlím, ať to doběhne co nejdřív. Navíc je to potřetí - nijak zvlášť už se nedojímám nad kopanci, akorát se těším na sál :D Dvakrát jsem rodila po termínu, potřetí bych si to s radostí střihla v těch dvou týdnech před ním…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky