Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, končím 36tt a potřebuji se „vykňučet“, jak už je mi blbě a chci to mít za sebou
doma mám ještě 5 letého syna a je mi moc líto, že se mu nemůžu tolik věnovat, je to akčňák a hrozně se se mnou teď nudí. Nejradši bych se do porodu prospala. Vše mi jde pomalu, ještě nemám vše nachystané. Co vy? ![]()
Já jsem dneska 36+0
. Jak mi to do teď bylo jedno, tak pomalu taky chci už být zase „normální“. Taky už jsem děsně pomalá
. Dnes jedeme ke tchyni, chtěla jabka, tak jsem v těch vedrech nasbírala 3 přepravky, více jsem nedala. Teď 2h jízdy a spaní ne ve své posteli. Takže to bude hodně dlouhý den…
Příspěvek upraven 28.07.20 v 17:23
Ahoj, já budu ve 36tt za 2 dny. Jiné děti zatím nemám. Jsem šíleně unavená, ale v noci poslední 3 noci nemůžu pořádně zabrat. Do toho to dusno mi nedělá vůbec dobře - šíleně se začnu potit, je mi vedro a na omdlení. Několikrát denně mě pálí žáha.
Tašku do porodnice taky ještě nemám připravenou a dokonce ještě ani vše pro mimčo. ![]()
Se spaním mám taky různě - třeba několik dní nespím a pak spím normálně. Vůbec nevím, od čeho to záleží. Tašku do porodnice jsem dobalila včera - tedy kromě jídla a pití. Když dnes vyjíždíme, tak to chci mít všechno radši sebou.
No spaní je taky hrůza, chodím i po hodině, tak se moc nevyspim. Tašku snad dobalim zítra, až navštívím lékárnu a pak zbytek pro miminko. Jsem už nervózní, že nemám vše nachystáno.
Taky mám v plánu do konce týdne tašku dobalit, pro jistotu. Pro mimčo nám naštěstí chybí už jen drobnosti, nic zásadního.
Dnes 35+5 a děs běs
. Ty poslední týdny jsou jak za trest, jediné uklidnění je, že jsou poslední
.
Já jsem teď v 35tt a už se taky modlím, ať to doběhne co nejdřív. Navíc je to potřetí - nijak zvlášť už se nedojímám nad kopanci, akorát se těším na sál
Dvakrát jsem rodila po termínu, potřetí bych si to s radostí střihla v těch dvou týdnech před ním…