38tt a bolesti jako při menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
22.7.20 08:59

@thalasan právě že většina mi říkali že prostě to jsou takový bolesti ze se to nedá vydržet to poznám až přijde porod.. já mám po 5 min bolesti ale fakt takový normální no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.7.20 09:01

@thalasan to toho se taky bojím nez přijede manžel z práci a než tam dojedem aby se mimi nenarodilo v autě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
22.7.20 09:06
@Lori99 píše:
@thalasan právě že většina mi říkali že prostě to jsou takový bolesti ze se to nedá vydržet to poznám až přijde porod.. já mám po 5 min bolesti ale fakt takový normální no…

Jo já jsem to tak měla taky, normálně jsem fungovala, vařila, nic jsem neprodychavala ani zastavit jsem se u toho nemusela. Manžel mi ani tašku z auta nevzal, protože prý nevypadá, že řídím a on kvůli tomu se nebude tahat s taškou :nevim: PA na mě koukala jak na blbce, že jsem na 7 cm, bez vody a cítí miminku hlavičku i vlásky :lol: na pustila mi vanu, že mi uleví od bolesti a já jsem ji říkala, že mě nic neboli :nevim: no zhruba až od těch 9 cm jsem myslela, že umřu :lol: a PA z toho měla konečně radost :lol: jen nakoukla a říká už to bolí co? Takže po mě zkušenosti bych při pravidelných jakýchkoliv bolesti jela. Kdyztak pak dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.7.20 09:07
@Lori99 píše:
@thalasan právě že většina mi říkali že prostě to jsou takový bolesti ze se to nedá vydržet to poznám až přijde porod.. já mám po 5 min bolesti ale fakt takový normální no…

To neni pravda. Já měla jenom tlaky.. Nejdřív byli po 1-2 minutách. Pak po vaně pravidelně po 3 minutách.. Přijela jsem na poslední dvě hodiny. ;) Radši bych jela když je máš po 5ti minutách..

• Citovat
  • Upravit
69
22.7.20 09:10

@thalasan noo tak uvidím taky zrovna uvařím a pak jdu do sprchy a uvidíme… určitě pak dám vědět a moc děkuji za rady…bojím se strasne moc..ale ven to nějak musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
22.7.20 09:19

@Lori99 a jak dlouho to trvá tyhle pravidelně bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.7.20 09:23

@kavulenka tak půl min. Prostě par vteřin ani minutku ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.7.20 11:15
@Lori99 píše:
Ahoj holky taky jsem 38 tt (první těhotenství) a mám takové bolesti zada a břicho fakt jak pri menstruaci ale trvá to chvíli pak to zmizí pak zase bolí… ale nic strašného dá se to vydržet úplně v klidu.. myslíte si že může být začátek porodu? Do porodnice mám 60 km takže ject tam aby mně poslali zpět domů fakt nechci…

Ano, takhle může vypadat začátek porodu.. Sleduj intenzitu a pravidelnost.. Pokud to bude cca co 10 minut, můžete vyrazit.. Máš to dost daleko.. Jinak se tahle projevují i poslicci.. Ale to se na dálku nedá odhadnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
22.7.20 11:34

Já myslela jak dlouho ty bolesti jsou od rána, od včera apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
22.7.20 12:30
@martina.se píše:
Ano, takhle může vypadat začátek porodu.. Sleduj intenzitu a pravidelnost.. Pokud to bude cca co 10 minut, můžete vyrazit.. Máš to dost daleko.. Jinak se tahle projevují i poslicci.. Ale to se na dálku nedá odhadnout..

Už ráno psala, že to má pravidelně po 5 minutách. No snad už vyrazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 19:53

Maminky mám dotaz když mám bolesti a teď jsem videla že mi odešla hlenová zátka měl by přijít porod?

• Citovat
  • Upravit
69
22.7.20 23:42

@thalasan holky tak jsem tam byla 2× a poslali mně domů rano ze prej mam prijit az budou bolwsti po 3 min…ted jsem tam byla a poslali mne domu ze nejswm otevrena prej teď jsem přijela domů ale prostě to se nedá vydržet ráno bylo ok teď brečím bolesti a jsou to pravidelné po 3 minutách… já nevím co mám dělat jestli nenech do jiné nemocnice… zensky tam měli klid tak si myslím že nechtěli semnou práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.20 23:43

@Lori99 do nemocnice hned! :roll: nečekala bych ani chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.7.20 08:39

@Vveronika90 poslali mne domu 3 krát a akorát jsem tu psala a praskla voda a jela jsem zpátky… no já myslela že všechny tu zabiju rodila jsem 7 hod. teď jsem 3 hod po porodu ale asi nikdy bych nechtěla další dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatka666
23.7.20 09:34

@Lori99 Velká gratulace, co se Vám narodilo?
To jsou pocity snad každé ženy těsně po porodu, to přejde, uvidíte! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky