39. týden těhotenství a bolesti v kříži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
21.5.10 17:08

Gratulka :potlesk: :potlesk: No tak to se asi blíží porod :-D :-D

Dej vědět jak to probíhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.10 17:21

To vypada na porod :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
21.5.10 17:22

Problém je jen v tom, že mně začala ještě víc pálit žáha a je mi z toho úplně na zvracení, což teda nesnáším :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.5.10 17:25

Lucyus, já to vidím na večerní výjezd do porodnice :wink:
Držím pěstičky a drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
21.5.10 18:27

Tak stále stejné - žádná změna. Bolest zad i bříška neustoupila. Tak se pořád rozhoduju - jet a nejet. Budu muset do nemocnice a už si dokážu představit, jak na mně budou koukat, když to bude planý poplach. Pohyby cítím, takže by to mělo být v pořádku, ne? :think:
Měla některá z vás před porodem velký bolesti hlavy? Já na to netrpím, ale s těma zádama začala i hlava a vůbec netuším z čeho to může být… Piju dost, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.10 18:37

jak se přítel vrátí, jeďte do porodnice…zvlášť, když rodíš podruhé :wink:

držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
21.5.10 18:46

Jestli se nechceš celou noc trápit, jeď… i kdyby to byl jen planý poplach, třeba Ti aspoň poradí, co s tou bolavou hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 08:31

Tak do porodnice jsme nejeli. Noc jsem přežila i kyž jsem skoro nespala a každou hodinu tady poletovala po domě. Má drahá polovička je ze mně na nervy. Včera zburcoval půl rodiny a teď každý volá :lol:
Bolesti zatím stejné - záda trochu povolila, ale bříško bolí a malou jsem v noci budila, protože chrupala jak dřevo a já se bála, když jsem necítila pohyby.Pak teda řádila, jak čertík :cert:
Pořád mi všichni říkají, ať ještě počkám, třeba až mi praskne voda… Ale já pořád přemýšlím, co když nepraskne??? Pravidelnost v bolestech jsem zatím nevysledovala, ale mám strach, aby to pak nepřišlo ráz na ráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 08:33

I když bolesti mám spíš v klidu… Dokud chodím, tak to není skoro ani cítit, ale jak si sednu, tak je zle. Ale ta záda jsou lepší než včera, tak tomu nerozumím, jestli to mohli být tak silní poslíčci, že nepřešli ani ve vaně a drželi mně celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.10 08:35

Krásné ráno,
voda ti prasknout fakt nemusí.
Já bych asi pro sichr jela,tím nic nezkazíš,když tě Dr. prohlédne a řekne jak to vypadá :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 08:45

Promiň - taky přeji dobré ráno!!!
Taky jsem říkala, že jsetli to nepřejde, tak radši zajedem. Aspoň na ten monitor, ať má dušička pokoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.10 08:53

Budeš klidnější :wink: a třeba už si tě tam nechají a dnešek bude den D :hug:
Držím pěsti a drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 08:56

Díky :palec:
Náš malej říkal, že mu ségra vyleze v sobotu, ale nějak mi nechce upřesnit kterou :lol:
Takže jestli se to dneska povede, tak už dám vždycky na odhad mýho synáčka ( i když někdy to dost nepobírám ) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.10 09:11

Děti jsou v tomhle úžasné, někdy také zůstávám „jako opařená“ nad výroky svého syna :-D Říká se, že u malých dětí je ještě otevřené tzv. třetí oko, takže já bych mu věřila… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 09:15

Tak uvidíme… Mně se všichni smějí, ale já mu věřím. Už několikrát se mi stalo, že měl pravdu i když jsem si myslela, že je to blbost :oops:
Ale určitě bych to měla ráda za sebou… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky