Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zpráva od Lucyus: Ahoj! Jmenuji se Vaneska, na svět jsem přišla dnes 2.6.2010 v 18:10 císařským řezem. Vážím 3,130 kg a mám tmavé vlásky, stejně jako měl bráška…
VELIKÁ GRATULACE
![]()
Hlavně ať jste v pořádku ![]()
Ahojky,já jsem 39+4 a s přítelem sme zkoušeli i vanu i sex ale malý ven ne a ne.Takže bud to nefunguje nebo jsem vyjímka.Termíny mám dnes a v neděli,ale připadá mi že se mě prcek drží jako klíště ![]()
No tak to mě sex teda nezabíral taky
![]()
I když jsem porodila +-dva týdny před termínem,ale nemyslím si že by to bylo po sexu…
hmm možná to bylo tím že měsíc před termínem jsem malovala pokojíček
![]()
Ale fakt nevím, myslím si že je to jenom na miminku kdy se mu bude chtít vykouknout na svět ![]()
Ze mě si už dělají doma srandu že budu malého nosit ještě dva měsíce a budu první lidský slon-ti sou taky dllouho těhotní
no tak to je pěkný teda
, jim se to řekne nosit takový těžký balon na bříšku
![]()
Ale určitě to brzy příjde… a co to bude ![]()
Má to být chlapeček.Od přítele tatka pořád at rodím že ho chce už zapít,ale já mu říkám až malý bude chtít tak vyleze-já si nestěžuju,spíš mi pak bude hodně chybět to jeho kopání a pohyby
A je to první miminko? No já taky pak říkala že jí vrátím zpět do dělohy
první dva měsíce strašně zlobila…
Ale jak už vnímá, směje se a dokáže se zabavit sama tak už je to super…
No já rodila ve čtvrtek a tatínek ( přítel ) to zapíjel až do neděle… takže je dobře zapitá a roste jak z vody
![]()
Moc vám všem děkuju!!! ![]()
Už jsme doma, pustili nás včera - čtvrtý den po císařském řezu. Naštěstí jsme v pořádku ![]()
Díky, že jste mně tak podpořili a mysleli na nás! ![]()
Ahojky! Je hodná - nemůžu si stěžovat! V noci spíme kolikrát i 8 hodin v kuse. A přes den kojíme po 2 - 3 hodinách, což taky jde. Trápily nás prdíky, ale dáváme kapičky, tak bych řekla, že jí to hodně pomáhá!
![]()
ahojky..jsem 40tt a křížové bolesti mám taky…čekám třetí mimčoa připadám si jak těhotná poprvé
asi už máš porod za sebou,no doufám že se taky dočkám…někdy
ahoj, tak snad to budeš mít taky brzo za sebou…
![]()
a co čekáte, chlapečka nebo holčičku
no to doufám..
čekáme holčičku,bude to Rozárka,víkend za námi a já zas nic,to je na blázinec ![]()
už mám doma dva klučíky,no spíš chlapy 11a7 let tak už se nemůžem dočkat ![]()