39. týden těhotenství a bolesti v kříži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
13.6.10 17:50

Jee tak to je pěkné… a jak se těší chlapci na sestřičku :-)
my bychom chtěli potom chlapečka :srdce: ale jeslti se to povede :roll: :roll:
No uvidíme…
Tak snad už beruška co nevidět vykoukne na ten náš svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HAMLIN
13.6.10 19:39

nějak mi přijde že je to klukům jedno,hlavně že je mamka doma a bude dělat svačiny :-D :-D já už doufám že si mě tam zítra nechají…už se to moc nedá vydržet..my jsme schválně čekaly těch 7 let jak se říká že pak bude jiné pohlaví :-D ale jestli je to tím opravdu nevíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
5679
13.6.10 22:33

A jak se to často mění? až po 7 letech? myslím že po 5 ti ne? já ted ani nevím :nevim: ale když moje mamina měla mého bratra a hned pak do roka mě tak nevím nevím jeslti je to podle toho :-) :-)
Třeba se holka ozve ještě v noci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HAMLIN
14.6.10 06:25

tak já taky nevím…my jsme byli tři holkyy tak jsem se bála že budu mít samí kluky…segra zas má dvě holčičky :-D neozvala se :lol:

• Citovat
  • Upravit
HAMLIN
16.6.10 06:47

tak já pořád nic,hrozný :-(

• Citovat
  • Upravit
5679
16.6.10 11:07

fakt pořád nic? a zkoušíte vyvolávat sexem atd :lol: :lol:
a kdy máš jít na vyvolávačku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HAMLIN
16.6.10 21:38

zkoušíme všechno a nic…byla jsem tam včera a prý mám přijít v pátek na monitor..ale prý to vypadá že určitě přijedu v noci… :-D a zas nic

• Citovat
  • Upravit
5679
16.6.10 22:09

No uvidíš dnešní noc… snad to už příjde :palec: budu na tebe myslet…kdyžtak zítra :lol: :lol: pokud ne, jsi v porodce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HAMLIN
24.6.10 10:54

tak už je malá na světě…narodila se 18,6 važila 3450g a 49cm :-D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3337
26.6.10 19:06

Gratulujeme a hlavně, ať jste v pořádku! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HAMLIN
27.6.10 18:50

děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
2400
21.5.12 07:19

bolest v 37 týdnu

Ahoj holky, jsem v 37 týdnu a od včera mě dost bolí v kříži a pocit jakoby na velkou a bolest jako při menstruaci a v tříslech. Normálně jsem spala, ale po probuzení to jede na novo a občas takový popíchávání v čípku. Včera jsme byli na procházce a nemohla jsem chodit, vždy po ár krocích, jako by mě napíchli na tyč. U prvního dítěte jsem poslíčky neměla a porod mi vyvolávali.

Měla jste některá už takhle brzo tyhle projevy a rodila jste třeba až 40 týden ?

Dnes jdu vytírat a poslední je žehlení věciček. Taky asi poletím koupit košili do porodky, jinak mám snad všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
21.5.12 08:04

ahoj,takhle jsem se cítila přesně,ale ve 36tt. Šla jsem na procházku,ale stačily 3 kroky a já byla ufuněná jak nevim co. Bolesti v kríži,stydká kost taky bolela jak čert,když jsem večer ulehla,bolesti docela i ustáli,ale v noci praskla voda a jela šupem směr porodnice :)
A ty chceš už rodit,že jdeš dnes vytírat? :)

Jinak když jsem měla už tyhle bolesti kolem 36tt,tak jsem nevydrřela 2×. Jedině při prvním porodu jsem měla bolesti v kříži a dole a vydržela jsem do 41tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
22.5.12 11:21

Tak pocity na těle se změnily.. je mi na zvracení, bolest v kříži, křeče v břiše, chodím pořád na velkou, bolest v tříslech. jo a nechutenství. V noci se to opakovalo tak po půl hodině, ale teď je mi tak nějak pořád špatně, jako u bolestivé menstruace.

Holky, to jsou poslíčci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.5.12 11:53

Já bych řekla že se možná blíží porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...