39. týden těhotenství a bolesti v kříži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3011
29.5.10 15:25

Vydržať :wink: . Asi se malé ještě nechce, ale neboj ona si nakonec dá říct :huban:
Drž se a snaž se na to nemyslet, a hlavně v klídku a pohodičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.10 11:07

Ahoj holky, tak mám po ko a ještě to prý vůbec nevypadá :cry:
Malý se hold nechce a bude se maminy držet jak klíště!
Jestli to ve čtvrtek bude vypadat stejně, tak v pátek nebo v pondělí vyvolávačka :roll:
Už se z toho fakt … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.5.10 12:13

tak to tě pan doktor zase moc nepotěšil co… :-(
Ale opravdu bych jeho slova nebrala vážně, oni to nemůžou přesně říci kdy se mimískovi bude chtít na svět… jak jsem psala v úterý KO a doktor velice že to zatím nevypadá, že to vidí až na termín… a buch ve čtvrtek kolem 3 ráno jsem jela, bylo to 10 dní předčasně..
Takže uvidíš, třeba si řekne samo že už chce a ani nepůjdeš na vyvolávačku.. :palec:
držím pěstičky.. přece jenom 1.6. by bylo pěkné datum ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.10 14:11

No právě, že to datum by bylo úžasný, ale tomu fakt moc nevěřím. Malá je pořád strašně vysoko. Ve zprávě mám, že je čípek formovaný, ale jestli to znamená to, že už je to připravený :nevim: :think:
Kéž bych to měla tak jako ty! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.5.10 15:22

jojo určitě jo :palec:
malá byla taky vysoko a na monitoru žádné kopečky,úplně rovná čára…taky proto mě to úplně překvapilo…
ale malá asi už chtěla ven, měla jsem dokonce i nazelenalou vodu, takže do toho pár hodin strach a modlení at už je to za námi… bylo to po klystýru rychlé a malá je díky bohu v pořádku a zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.10 15:28

Takže bych měla být připravená???
Já pořád zvažuju ten nápoj s ricinovým olejem, nevím co si o tom myslet, ale vyvolávat druhý porod už fakt nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.5.10 15:39

je to hrozný vyvolat ??? já slyšela že jo, proto bych se toho bála…
to teda neznám :nevim: já pila maliník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.10 15:49

Já nevím, jestli hrozný, protože to nemám s čím porovnat. Ale je fakt, že kontrakce mi nastoupily hrozně rychle po tý tabletě a pak jsem je měla strašnou dobu po 4 minutách. Jasně, že nejdřív po 10, pak po 7 a 5, ale to bylo tak první hodinu, pak než jsem se otevřela tak fakt po 4 minutách. Prý to po tý tabletě přijde všechno naráz, tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
31.5.10 15:53

No njá si pamatuji nepravidelné, pak po 5 minutách a to bylo jen pobolívání a pak buch co 2 minuty a to už byla hrůůůůzaaaa…
ve 3 ráno praskla voda, a kontrakce začaly, ty co jsem pocitovala tak kolem 8 hodiny…
v 10 hodin klystýr a 11.15 se malá narodila, strašná rychlovka, ale v tu chvíli se to teda táhlo hodně dlouho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.5.10 15:57

No, mně praskla ve 23 hod a hned kontrakce, tak jak jsem psala a malej se narodil v 6:35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.6.10 11:18

Ahojky! Tak hlásím, že stále nic…
Fakt to samo asi nepřijde! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.6.10 16:06

Stále nic? dnes je prvního, den dětí… miminko honem, musíš ven … :-)
A ty máš kdy ten termín porodu? v pondělí jdeš na vyvolávanou?pokud to nepříjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.6.10 18:28

Přesně tak v pátek nebo v pondělí na vyvolávačku - a termín mám právě dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.6.10 11:02

Holky sice už tady skoro žádná nepíšete, ale Luciu máme už v porodnici :dance: :dance:
Ráno ji praskla voda… tak snad to bude mít brzo za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.6.10 11:38

Já teda nepřispívala,ale od začátku sleduju :-) Přišlo mi to hrozně napínavé :wink: Snad to bude mít Lucyus brzy za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí