Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky! Tak jsem se vrátila z ko a ctg a vypadá to pořád stejně jako minulý týden - takže rodit ještě nebudeme ![]()
Ty bolesti prý můžu mít spojením poslíčků a bolestí žlučníku. Takže uvidíme, co se z toho vyklube ![]()
![]()
Krásné ráno,
zrovna před chvilkou jsem na tebe myslela
.
Takže příští sobotu, jak předpověděl syn
![]()
Asi to tak vypadá , ale jestli to vydržím ??? ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli by to nešlo nějak poposunout třeba Hamiltonem, ale měla jsem strach ze seřvání ![]()
Ale prý se to smí až když jsou porodní cesty úplně připravený, takže bych stejně měla smolíka ![]()
Nechala bych tomu volný průběh. Kdyby si Dr. myslel, že by Hamilton byl pro tebe vhodný, tak ho doporučí…
Malá chce být ještě chvilinku v bříšku
![]()
Zkuste radši již zmiňovaný sexík ![]()
No tak to jsem měla v plánu včera - ale hokeji se prý nedá odolat ![]()
To člověk opravdu neví, miminko si řekne samo… já byla na kontrole v úterý 2.2. na monitoru nic, vše klidné, doktor říkal že ještě zatím nic, že to vypadá až na termín a co… 4.2. už jsem jela do porodky…
Uvidíš, může se to rozjet z minuty na minutu..
Uvidíme - já bych byla strašně ráda, kdyby už to přišlo! Sice těma bolestma od soboty netrpím tolik (dá se to vydržet), ale už je to tak dlouhýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
![]()
Holky, zklamání, ještě pořád nic!!! ![]()
Ale včera ráno jsme vyvolávali
, a je mi nějak divně, tak to třeba pomohlo. V noci jsem nemohla usnout, ale pak jsem vyčerpáním (už nespím 3 noc) usnula jak špalek. ![]()
39+3 - já vím, že to nic není, když nepřenáším, ale šílený už to teda je ![]()
Neboj, už to máš určitě za pár
.
Určitě nás informuj, co a jak
pa.
Ahoj holky, tak stále nic… Jsem z toho už fakt hotová a trpím šílenýma depresema. Ale nedá se nic dělat - malou jsem zkoušela snad tisíckrát přemluvit, ale prostě se jí nechce, tak se nedá nic dělat ![]()
Cítím se čím dál hůř… Doufám, že už mi aspoň v pondělí na ko řeknou, že se to hnulo - jinak už fakt nevím
![]()
Vydržať
. Asi se malé ještě nechce, ale neboj ona si nakonec dá říct ![]()
Drž se a snaž se na to nemyslet, a hlavně v klídku a pohodičce ![]()