39. týden těhotenství a bolesti v kříži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.10 10:32

Má známá přenášela, zavolali si ji na vyvolání, ale ještě předtím jí normálně sestřička řekla, jestli si nechce zavolat manžela, že tam budou mít klid, že sex taky pomáhá na porod. Dělali byste to v porodnici, kdyby vám to řekla doktorka? :mrgreen: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 10:33

Já teda určitě ne a vím na 100%, že přítel taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.10 10:38

no ta kámoška zůstala v šoku a v duchu si myslela jestli se ta doktorka nezbláznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 10:44

Mně už to taky přišlo trapný, když jsem přenášela 7 dní a pokaždý mi jiný doktor (chodila jsem na ko do nemocnice) říkal, že máme zkusit sex. :oops:
Bych je chtěla vidět, já byla ráda, že lezu a s přítelem jsme byli jak dva hroši :mrgreen:
Ale v nemocnici nám to teda nikdo nenabídl - ještě, že tak. Nevím, jak bych se tvářila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
22.5.10 10:54

Jéj tak to je síla. Dělat to v nemocnici a ještě před porodem, nic pro mě. Zajímalo by mě jestli by do toho fakt někdo šel.

• Citovat
  • Upravit
3011
22.5.10 10:59

To byla hodně liberální porodnice :mrgreen:
Taky si to nedokážu představit, před oběma porody jsem měla co dělat sama se sebou a představa sexu,to fakt ne :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 11:04

Tak já nevím - je mi pořád stejně… Stejně jako včera, myslíte, že má cenu zkoušet vanu ještě dneska? Už jsem z toho fakt na mrtvici… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.10 11:12

Zkus teplou sprchu - střídavě záda a bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 14:24

Tak sprcha je za mnou… Záda bolí jak :cert: , ale bříško jen tak občas trošku. Nějak se to uklidnilo. Uvidíme, uvidíme… Budu si muset s malým počkat, než ten náš :andel: vyleze z bříška :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17913
22.5.10 14:27

tak nám sex pomohl, ale v porodnici néé :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.5.10 14:54

Kdyby jste se rozhodli jet dnes a malé už se chtělo ven, tak dej určitě vědět až se vrátíte z porodnice :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.5.10 15:47

No ono se to s tím sexem říká, ale jestli je to pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Malá šla předčasně, ale sex v tom asi roli nehrál :lol: :lol:
Ještě jsem pila maliník, ten je taky dobrý a porodu může pomoci..
Ale sex v porodnici?? si asi dělali čurinu ne :mrgreen: do toho bych teda nešla…

Jo jo Lucyus, pak dej vědět jestli pojedete do porodky a pokud se pár dní neozveš je jasné že už rodíš :-D
Držíme ti pěstičky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.5.10 16:55

Děkuju, holky, určitě se vám ozvu :lol:
Teď jsem se dvě hoďky prospala a mám křeče v podbřišku - zase polevily záda, tak to aby se v tom čuník vyznal :nevim:
Ale dneska celou noc trpět nehodlám, takže jestli to do večera nepřejde, tak radši jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.5.10 09:55

Dobré ránko přeji!!! :-)
Dneska to bylo lepší - dokonce jsem i chvílema spala. 8-)
Zítra mám jít na ko do nemocnice a na ctg. Asi to byly fakt jen poslíky… Ještě mně to drží, ale je to lepší než včera. Ale po takovejch bolestech se porodu fakt začínám bát - u prvního mně to ani nenapadlo. :cry:
Dokonce už jsem přemlouvala přítele k vyvolávání :oops: , ale budu ho muset zpracovávat - jen kvůli tomu, je mu to blbý :nevim:
Jen kdyby trpěl jako já!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.5.10 11:59

Tak snad už to budeš mít co nejdříve za sebou… To mě do poslední chvíle nic nebylo, kdo by to taky čekal že bych měla rodit tak brzo :mrgreen: ještě jsem ten večer byla venku a v noci se probudím a buch plodová voda, bolesti mi přišly až tak 4 hodiny na to… No ale u druhého mimíska to může být pak už taky jiné…

Ale kamarádku také strašně začaly bolet záda dva dny před porodem pak celou noc prochodila a ráno řekla že jede, že už to nevydrží.. ale jí se to stupňovalo…

Tak držíme palečky ať už to co nevidět příjde a máš mimíska v náručí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí