Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Linda85 hm, já to tak měla, když mi začala odcházet hlenová zátka..ale porodila jsem až 10 dní na to…
Tak to se s největší pravděpodobností rozpouští hlenová zátka a chystá se pomalinku porod
Hlenová zátka se může začít rozpouštět 2-3 dny před porodem.
Děkuji maminky. Už včera jsem měla trochu na toaletním papíře. Jinak to jako nekontroluji, ale včera mě to cosi napadlo
! No a dneska trošku taky i na vložce. I břicho mě pobolívá…
To jsem měla ve 39+6 po prvním Hamiltonovi a porodila jsem 41+0.
@Linda85 píše:
Milé maminky, ráno jsem byla na malé a toaletní papír byl trochu od krve, spíše dohněda. Teď jsem byůla znovu na malé a na vložce je opět dohněda. Co to může znamenat? Může to být blížící se porod?
Může to být hlenová zátka. Mě odešla 39+3 a za osm hodin bylo po všem ![]()
@KPKristy píše:
Může to být hlenová zátka. Mě odešla 39+3 a za osm hodin bylo po všem
Kéž by to bylo tak i u mě
! Břicho mám jak při menstuaci, tak nevím… ![]()
@Linda85 píše:
Kéž by to bylo tak i u mě! Břicho mám jak při menstuaci, tak nevím…
Lindo to je přesně ono, takhle to začíná
Já měla hodinu v kuse menstruační bolest a potom to začalo přerušovaně, klasické kontrakce. Tak hodně štěstí, máte dobré počasí, ať je to rychlé a v pohodě ![]()
@Aghata píše:
Lindo to je přesně ono, takhle to začínáJá měla hodinu v kuse menstruační bolest a potom to začalo přerušovaně, klasické kontrakce. Tak hodně štěstí, máte dobré počasí, ať je to rychlé a v pohodě
Děkuji, já na ten porod čekám jak na smilování
!
@KPKristy píše:
Může to být hlenová zátka. Mě odešla 39+3 a za osm hodin bylo po všem
Takhle nějak jsem to měla taky, akorát to bylo 39+5
. Ale taky nejdřív zátka a pak po 20 minutách první lehká bolest a pak se to postupně zkracovalo a nabývalo na intenzitě. Ale ty první hodiny by se při tom bývalo dalo klidně spát.
@Linda85
tak to už je bezpochyby ono. já začala hned pravidelně po 5 minutách v 7:30 ve 40+0 a syn se narodil 40+1 v 1:08.
držím palce!!! ![]()
To je hlenová zátka, mně začala odcházet až po pár hodinách kontrakcí po 5-10 minutách. Už to brzo bude ![]()
Milé maminky, ráno jsem byla na malé a toaletní papír byl trochu od krve, spíše dohněda. Teď jsem byůla znovu na malé a na vložce je opět dohněda. Co to může znamenat? Může to být blížící se porod?