Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Držte se, atb většinou zabíraj třetí den co jsem vypozorovala
už bude líp
jinak ty mrňata nemají žádnou imunitu, stačí aby jsi při nákupu co držíš vozík, podala pak cumlík malé a je to.nebo někdo kolem tebe venku ani nevíš, prošel a zrovna zakašlal, ty bakterie se rozletí do šílené vzdálenosti na to jak jsou mikroskopické ![]()
Je mi to jasny… mala je statecna, uz se to lepsi, vcera misto doporuceneho klidu na luzku davala zabrat hrackam
teploty ma uz jen vecer a max 38,5 takze sem rada… v patek ji vezmu na kontrolu a snad uz bude dobre…
@tlucis píše:
Je mi to jasny… mala je statecna, uz se to lepsi, vcera misto doporuceneho klidu na luzku davala zabrat hrackamteploty ma uz jen vecer a max 38,5 takze sem rada… v patek ji vezmu na kontrolu a snad uz bude dobre…
No vidíš, z nejhoršího je venku. To je paráda.
Jinak my dnes byli taky u dr. Synek včera chraptěl a měl rýmu, dnes ráno po probuzení začal štěkat, takže laryngitida… Sice nemá teploty, ale taky mě čekají minimálně dvě bezesné noci a hlídkování, zda se nedusí. U doktorky nainhaloval adrenalin a už je lepší, takže doufám, že postačí obklady a stoptussin…
@TýnkaK držím palce ať jste taky brzo z nejhoršího venku!
Ty bacily sou stejne humus…
Děkuju, holky. Laryngitida je fakt hnus a ještě nebezečnej… Loni to měla dcera, když jí byl rok a půl, takže si navíc vůbec neuměla říct, co jí je… Malej už aspoň včas hlásí, že se mu blbě dýchá apod.