Třetí císař - je to nebezpečné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13762
9.7.14 14:17

Myslim, ze to nijak hrozne neni, znam spoustu holek se tremi CS… I se ctyrmi. Ale zalezi samozrejme na stavu jizvy. Rozhodne to neni duvod pro potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.7.14 14:18

Mám dva císaře a diskutovala jsem se svou dr., jaké je riziko, kdybych se rozhodla pro třetí. Informovala mě, že riziko je, ale záleželo by na tom, jak by vyvíjelo těhotenství jako takové a jakou bych měla podporu okolí - rozhodně by to nebyla standardní péče o tři chlapy v chalupě. Ale obecně, že jsem zdravá a v pořádku… a že by to při dobré vůli šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.7.14 14:18

@AnastazieB já právě nevim kolik může byt cisařů, sama mam za sebou dva a do třetiho bych rozhodně nešla. I když mohu říct že ten druhy se hojil daleko lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.7.14 14:19

@Emilie děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.7.14 14:20

@madeto Té věřící bych řekla ať chlapovi vzkáže aby ho včas vyndal. To není žádná forma antiko. Nebo existuje možnost po styku provést výplach vnitřku převařenou vodou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
9.7.14 14:28
@Olion píše:
Tak ideální to není, kdyby tam byla delší pauza, probíhalo by to jako klasické těhu, a pokud bude rodit císařem pak jí bude navrhnuta sterilizace. Záleží v jakém stavu má jizvu a celkově celý vnitřek. Myslím že tady by bylo lepší ukončení těhotenství. Pokud jizva nebude 100% zahojena je tu nebezpečí že děloha praskne. A toto těhotenství bude velice rizikové.

Stanovení diagnozy přes net :mrgreen: Znám tady na emimi maminku se 4 CS, vždy větší věkový rozestup, než kamarádka zakladatelky, takže ta možnost tady je, její stav ale musí posoudit její lékař, on asi nejlíp bude vědět, jestli je to pro ni riziko nebo nikoliv

• Citovat
  • Upravit
108
9.7.14 14:29

@kvetinka56 jen sem se ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.7.14 14:34

@Anael a tu jizvu ti vyšetřoval jak a kdy? Jestli mohu poprosit o info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.7.14 14:35

@lekarnicka28
No po porodu po šestinedělí. Ultrazvukem a pohmatem a prý klidně můžu mít v pohodě ještě jedno dítě bez nějakého stresu. A můj gynekolog je kapacita v kraji, takže mu věřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.7.14 14:36

@lekarnicka28 jizva se vyšetřuje ultrzvukem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
9.7.14 14:36
@Olion píše:
@madeto Té věřící bych řekla ať chlapovi vzkáže aby ho včas vyndal. To není žádná forma antiko. Nebo existuje možnost po styku provést výplach vnitřku převařenou vodou. :roll:

Já ji osobně neznám je to spolužačka od kamarádky, ale musí mít doma teda veselo :pankac:.V rodině máme taky jednu hodně věřící rodinu co jsou na tom stejně, zatím skončili u 7 dětí a určitě se to číslo ještě zvětší, ale už ted ta maminka vypadá dost unaveně, nedovedu si představit co by dělali, kdyby se nedejbože třeba jednomu z rodičů něco stalo, jak to potom ten zbyvající uživí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
9.7.14 14:40

@Olion No, je to její rozhodnutí a je to spíš otázka životního stylu a priorit, než víry. I když je člověk věřící, neznamená to, že by neměl žádnou možnost, jak se bránit proti početí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.7.14 14:41

@malinika přesně tak, ale at si každy děla co chce. Já nikoho neodsuzuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
9.7.14 14:46
@bobesci píše:
@kvetinka56 jen sem se ptala

Reagovala jsem tímto na příspěvek uživatelky Olion, ne na primární dotaz.

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
9.7.14 14:47
@madeto píše:
Já ji osobně neznám je to spolužačka od kamarádky, ale musí mít doma teda veselo :pankac:.V rodině máme taky jednu hodně věřící rodinu co jsou na tom stejně, zatím skončili u 7 dětí a určitě se to číslo ještě zvětší, ale už ted ta maminka vypadá dost unaveně, nedovedu si představit co by dělali, kdyby se nedejbože třeba jednomu z rodičů něco stalo, jak to potom ten zbyvající uživí :nevim:

Pokud by jeden z rodičů zemřel, v tomto prosociálním státě existují příspěvky jako vdovský a sirotčí důchod, nebyli by úplně bez příjmu rodiče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100