Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, mohla bych s vámi vyměnit? měla bych opici a geparda…máte ještě papouška, medvěda a želvu?
Dobrý den, mohla bych s vámi vyměnit? měla bych opici a geparda…máte ještě papouška, medvěda a želvu?
Sháním pro známou 3× žirafy a 2× tučňáky, můžu nabídnout slony, dikobraz, delfín, zebra. plameňák, gepard, opice Děkujeme za každou magnetku- ![]()
Dobrý den,
dostala jsem geparda jaké ještě máte magnetky? Iva
Ahoj, nesbíráte někdo večerníčkové pexeso? Chybí nám 2 páry a nabízím 1× Chaloupka na vršku, 2× Káťa a Škubánek a 3× Nejmenší slon na světě. Potřebujeme 1× Příběhy kocourka Damiánka a 1× O Sazinkovi. Díky
Dobry nema niekto zvyšne magnetky 3D a pexeso na vymenu nemám nič lebo u nás neni coop mám s iných zbierok a magnetky len s kosticoch, nalepky zahradka s alberta a potom uz len zo staršich sbietok s alberta, billej, penny
@Arnia Mám skoro celé jedno pexeso, chybí asi jen 3 dvojice
Sbíráme nálepky do Penny na Spongeboba nebo zahrádku z Alberta ![]()
Coop Večerníčkové pexeso - 1
Coop Večerníčkové pexeso - 1
Dobrý den sháníme pro dcerku výměnou za něco od nás z Coop Večerníčkové pexeso z loňské akce, dostaly jsme nějaké a další sháníme.
Chybí nám 1× - Káťa a Škubánek, Hajadla, Madla a ťap, Kajetán a modrá liška, Gorilí povídání, Kosí bratři.
Chybí nám 2× - Říkání o víle Amálce, Maxipes Fík, Jehláček a Bodlinka, Chaloupka na vršku.
Navíc z tohoto pexesa máme - 2×Nejmenší slon na světě, 2×Kocour Damián, 2×Tarbíci, 1× Vynálezce Alva
Na výměnu dále nabízíme:
6×obal od čokolády milka po 100g
15×bod albert na nádobí-na zapékací misky
kaufland body na kufry…
penny body na nádobí
batoh animal kindgom
penny městečko figurky,
albert zvířátka ředitelem zoo-zubr
penny miniatury do obchůdku
enapo kartičky Ríšův svět
figurky Penny vesnička
starší figurky z kinder vajíček-lvíčata
Albert U nás na farmě-pouze rozbalené
albert zahrádka
figurky šmoulové z albertu-taťka šmoula, šprýmař, borůvky
Fanďuláci z Albertu-Česká republika+5×nerozbalený balíček
olmíci jogurky kravička 2×, prasátko s brýlemi
penny samolepky Vaříme a hrajeme si s…
spoustu samolepek penny Cestujeme hezky Česky
kartičky a samolepky -penny - simpsny, za zvířaty kolem světa, naše země, máme rádi česko, billa a fascinující pravěk, albert - kartičky angry birds
samolepky gogounů
balíčky Cestujeme hezky česky zabalené
nerozbalené balíčky z penny Vaříme a hrajeme si s…
Ahoj, koupím vaše přebytkové magnetky oop 3D ZOO…ráda bych měla sbírku, ale nemám možnost nákupu v COOP (a už je tam nejspíš ani nemají? nevím)
máte někdo přebytky na prodej? Kdyžtak npište:)
Dobry deň s coop pexesa mi chyba podľa fotky
1× mi chyba 5,12,15,16,19,23,24
2× mi chýba 1,2,4,6,8,13,14,18
Na výmenu mám 3,10,11,21,22
A s coop 3D zoo
Mi chyba krokodíl, zebra, tučniaci, gepard, papagaje, žirafi, delfíni, tygri
Na výmenu mám
Vlky, levi
Coop doprava ve meste
Mi chyba daj prednosť v jazde, stezka pre chodce, muž s mobilom
Má vymenu mám veľa
Prosím pomôžte mi dozbierať zbierky
Na výmenu môžem ešte ponúknuť magnetky kostiky a iné zbierky čo nalepky s billa, penny, albert, tesco, lidl
Prosim, je tu nekdo, kdo sbira nove magnetky a vymeni ci proda?