Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím, doporučte eshop s dámským oblečením-nějaké originální pěkné kousky ![]()
Naučila jsem se teď kupovat přes E-bay, mají tam skvělé ceny (např. mikina za 150, trička od 50, kabelka za 200…), super ceny, že se to vyplatí koupit, i když je riziko, že to pak člověku není. Za tu cenu není problém prodat to na bazaru ![]()
Jen ještě 2 věci - musíš mít založeno něco na placení do zahraničí (nevím přesně co, vždycky to naposílám příteli a vyřizuje to on…) a taky je třeba ohlídat si poštovné. Někde je zadarmo, někde třeba za 20 Kč, ale jsou tam i nabídky, kdy je poštovné dražší než daný kousek oblečení (např. u jedné mikiny za 100 bylo asi 250…)
Ebay me nenapadl a pritom jsem tam brala latkove pliny. diky moc
Sportsdirect
Stranky i v cestine, velky vyber, platna kartou, rychle dodani cca do tydne.
Answear
Rozhodne doporucuji zoot.cz !
Jsem nadmíru spokojená. A když mě to nesedne, tak to zdarma vrátím zpět (zrovna tak poštovné při dodání neplatím). Úžasné módní kousky i ve větších XL velikostech. Jsem z ZOOTu úplně nadšená a nechávám tam měsíčne nemalé částky. Dělám si tak radost a jsem spokojená ![]()
Mrkni sem: http://www.zoot.cz/
@kiku.str to je fajn ![]()
já dám zase tip na módní slevy , kde jsou zařazené eshopy, včetně ZOOT apod…
a tady diskuze , kde se dávají odkazy na aktuální slevy, doporučuji dát sledovat.