3D magnetky - Coop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
5.6.17 20:44

@SarahS. tak jsem chtěla napsat, který mám vícekrát, ale podle toho alba si nejsem jistá, ke kterýmu názvu patří :lol:, takže ti posílám foto, jestli může takhle být a zakroužkovala jsem je :) který mi chybí vlastně vidíš taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.6.17 14:15

@Pomka no to je bezvadny, ja mam album jeste prázdné. U nas neni zadny coop. Nesbiras i neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.6.17 22:08

@SarahS. Jeste mam navic nejake magnetky z te Dopravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.6.17 16:14

@Pomka pisu zpravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.6.17 18:19

Dobry den, taky sbirame dinosauri magnetky. Navic mame Iguanodona, Cryolophosaura a Allosaura. Chybi nam jich jeste dost. Pripadne muzeme nabidnout skladaci magnetky z Pauly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.6.17 20:43

@Dolphink můžu taky nabídnout nějaké dinosaury, jestli máš zájem, napiš mi SZ. Já z tvých nabízených nemám Iguanodona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.17 21:14

Nabízím : Majungatholus, Apatosaurus, Brachiosarus…sháním : Stegosaurus, Edmontonia, Allosaurus, Pachyrhinosaurus, Deinonychus a Protoceratops.
PS: ještě sháníme COOPsaura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.7.17 22:00

@Reniii mame doma navic Allosaura, pokud ho jeste nemate :) Myslite, ze by slonam ho s vami vymenit za Majungatholus? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.7.17 17:56

Nabizim:Cryolophosaurus, Allosaurus, Deinonychus, Brachiosaurus, Stegosaurus, Apatosaurus, Baryonyx 3×, Iguanodon 3×
Shánime: Majungatholus, Protoceratops, Pachyrhinosaurus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.7.17 21:01

@Dolphink odkud jsi? Dám ti všechny tři za apatosaura :D. Nebo mi napiš v SZ adresu a můžeme si je poslat poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.17 21:25
@krokodylka píše:
Ahoj, mam navic opice, geparda, nosorozce a tucnaky.
Shanim vlky, krokodyla, zelvu, velblouda a delfiny. :)Příspěvek upraven 03.11.14 v 20:51

Máte prosím ještě ty magnetky navíc?? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
21.6.19 16:50

Ještě prosím máte tyto magnetky, sháním krokodýla, lední medvědy, slony, želvu a velblouda, mohu vyměnit za psy, papoušky, plameňáka a opice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák